Şimdi Ara

SERVET-GÖKHAN ZAN GERİ PAS HASTALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gs bugün iyi mücadele etti.inter zaten büyük oranda gençlerle oynadı.

gs gol atmakta sıkıntı çekiyor.2 stoperde oyun kuramıyor ileri çıkamıyor.sürekli geri pas geri pas.

kalenin yönünü şaşırıyorlar sanki.

top sendeyken sürekli geriye oynarsan gol atmak hayal olur.

ben fatih hocanın yeriinden olsam kulağını çeke çeke geri pas atmamayı öğretirim servet'e.

• inter zaten büyük oranda gençlerle oynadı. dan sonrasını okumadım
  • eto bitmiş
  • sneijder ölmüş pazzini already dead pandev dead man walking
  • Siz kaçın ben oyalarım.
  • Adam haklı , ilk 11'de başlayanların çoğunluğu gençti ; ancak başka seçenek de yoktu , çünkü Copa America var.
  • Stankovic, Pandev, Eto'o, Chivu ve Sneijder inanılmaz gençler. Büyük potansiyel var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Stankovic, Pandev, Eto'o, Chivu ve Sneijder inanılmaz gençler. Büyük potansiyel var.

Samuel'de 14 yaşında ilk kez profosyonel oluyor
  • ben yanlıs bir şey mi dedim şimdi.hemen olayı saptırmıssınız

tamam kardeşler kendinizi kandırın inter'in as takımıyla berabere kaldık deyin.
    hatta şampiyonlar ligini alan takımdan daha iyi oynadık demek ki şampiyonlar ligi bizim hakkımız deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necip_uysal

ben yanlıs bir şey mi dedim şimdi.hemen olayı saptırmıssınız

tamam kardeşler kendinizi kandırın inter'in as takımıyla berabere kaldık deyin.
    hatta şampiyonlar ligini alan takımdan daha iyi oynadık demek ki şampiyonlar ligi bizim hakkımız deyin.

Bu sıkıntılı günlerinizde bi de bizim ne düsünüp ne söyleyecegimize kafa yorma bence.
  • Fotomac acmadı hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Stankovic, Pandev, Eto'o, Chivu ve Sneijder inanılmaz gençler. Büyük potansiyel var.

Samuel'de 14 yaşında ilk kez profosyonel oluyor

nedense çok komik geldi 2-3 dk kahkaha attım

• inter ilk 11:

Castellazzi Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Chivu ), Obi, Snejder , Stankovic, Pandev, Muntari, Eto'o

Castellazi, obi(ilk defa duydum) , ve ranocchia dışındakiler her maçta ilk 11 de oynayan oyuncular

durum böyleyken büyük oranda gençlerle oynadık demen yanlış olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Adam haklı , ilk 11'de başlayanların çoğunluğu gençti ; ancak başka seçenek de yoktu , çünkü Copa America var.

Hemen gaza gelmeyin renktaslar sakin sakin!
    Inter 11 chivu,samuel,rannochia,nagatomo,sneijder,stankovic,etoo!
    Bu yedi futbolcu gecen sene 11 de görev alan oyuncular kandirmayin kendinizi genc menc diye bizde de bugün aykut, ayhan,gökhan oynadi ama normal sartlarda oynamayacaklar bunlar! Yani mac ortada, bjk athleticonun karsinina ciktiginda athletico da kac ilk 11 futbolcusu vardi?
    Necip arkadasin dedigi bir nevi dogru yani geri pas konusu katiliyorum ama eskisine göre kiyaslamak yaparsak cok cok iyiydi bugün!
  • tamam arkadaslar bir şey demedim iyi oynadınız.ben sadece servet çok geriye oynuyor oyunu soğutuyor demek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: necip_uysal

tamam arkadaslar bir şey demedim iyi oynadınız.ben sadece servet çok geriye oynuyor oyunu soğutuyor demek istemiştim

Sana zaten bir sey demiyor kimse! Problem gs lilerde! Bugün oynan oyun ortada ama begenmiyip hala oyunculara laf atanlar var! Bu bir hazirlik maci iki takimda hazirliklarini görmek icin oynuyorlar karsilikli! Yani tabiki hatalar olacak ama bu macta bile gecen seneki futbolu 2 ye katlayacak kadar iyi oynadi gs!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpoyS

inter zaten büyük oranda gençlerle oynadı. dan sonrasını okumadım

Aynen ilk yarıyı izlememiş belli
  • Maçları nasıl izliyorsunuz ben anlamıyorum , ikinci yarıyı izledim hiç geriye pas olmadı sürekli ayağa yerden paslarla çıkıldı.Hayır defans oyuncusu geri pas yaptı diyorsun be mübarek aç bi maçı izle de Aykut'a kaç defa top gitti onu say , orta saha pres yediğinde geri veriyor geride bir iki hazırlık pasından sonra yerden orta sahaya aktarılıyor top(en azından bugün öyle oldu).Gökhan Zan zaten pas yönü çok kuvvetli oyuncu özgüven problemine sokulmazsa yerden isabetli pasları çok rahat atıyor.

Orta sahada insiyatif alıp topu 3,5 metre sağına soluna aktarabilen oyuncuların olmasıyla geri pas vs. sıkıntısı kalmamış maçları doğru düzgün izleyiverin.Balta'yı da çıkarırsak şu takımdan on numara olur.
  • Adam laf atmaya yer arıyor yahu,geri pas hastalığı falan yok,illa bir taraftan iğnelicek,ona malzeme çıkıcak.Yok kardeşim,devam et sen.
  • gremory kardeş ne alakası var ben gördüğümü söyledim.defans topu çok ayağında tutuyor.barcelona da ayağında çok top tutuyor ama rakip sahada.
    sizin oyuncular kendi yarı sahasında yana doğru pas yapmayı marifet sanıyor.oyunu soğutuyorlar haberleri yok.
    2 hazırlık maçında 0 gol atmanızı ben buna bağlıyorum.geriden ileriye destek gelmiyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.