Şimdi Ara

Server2003 donanım sorunları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Server2003 kullanıorum yaklasık 1 senedir. Feci memnunm tavsiye ederım. Ama yaklasık 2 3 aydır cozemedıgım 2 tane onemlı sorunum war.

Oncelikle USB Bluetooth'um war we sistem tanımıor. Device Manger'de cıkıor ama bilgisayar gormuor.

Ikinci olarkta bende bir tane 5.4" External kutu war. yedek HDD'm ve DVDRW'larım icin. USB2.0 'dan baglanıor. Sorunsuz bir sekılde kurulum bitior. DeviceManger'da cıkıor. Hatta HDD'nın ozelıklerıde cıkıor fakat My Computer kısmında D:\ diye surucu olmu$ması lazımken olu$muor. Win2k ve XP 'de böle bir sorun olmuor.

Butun update'lerım tam bu arada. Bana yardımcı olabılecek birileri varmi ?

• hımm, server 2003 için uyumlu driverları kurduğundan eminsin dimi?
  • sorun zaten o. driver'ları tanıttım fakat calısmıor. HDD 'yi halletım. sımdıkı sorunum bluetooth. usb bluetooth war driver kuruluor, cihazın ışığı yanıyor fakat işlev yok.
  • flexy usb aynı şekilde 2003 de çalışmıyor
  • evet ben de sony handycam'i kullanamamıştım (gerçi sürücüsünü aramadım ama). bu arada arkadaşlar 1 ay içinde server a dönmeyi düşünüyom bıktım xp nin hantallığından ama kaspersky çalışmıyo serverda diye duydum doğru mu?
  • bende gecende kurulu sistemlerin oldugu makinama biraz risk alarak 2003 ve mandrake kurdum 2 xp ve 98 kurulu makinada ama simdi memnunum baya hızlıymıs 2003 outpost da firewall ve virus icin cok şık oluyor ama acaba sp1 in net haricinde dergi cd lerinde varmı pcnet yada chip gibi yaklasık 3 senedir 2 sinide alırım ama bulamadım net 2 kurucam artı SQL server ve VNET 2005 .Kota yuzunden biraz dertliyimde daha yeni bitti indiriceklerimde.
  • 2003 server için microsoft'un sitesinden donanım uyumluluk listesine bir göz gezdir. orada olmayan donanımlarda driver vb. sorunlar yaşayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.