Arkadaşlar merhaba. Yeni HD uyumlu uydu almak istiyorum ve buradaki bigili arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var. İnternet üzerinden server paylaşımı yapan uydu alıcılarıyla ilgileniyorum. BAFF 1000 HD ve BAFF 2000 HD ürünleri var bunlarkullanım açısından nasıl. Almaya değer mi. Baktığımızda köklü bir şirket ve alman markası. Yada bunlara kıyasla başka markada önere bilirsiniz. Teşekkür ederim.
TEKNİK ÖZELLİKLER
* Full MPEG DVB-S/DVB-S2 (H.264) HD uyumu
* 400 MIPS Based işlemci
* 8mb Flash
* HDMI
* HD USB 2.0 giriş (2 ad)
* PVR harici USB(Hard Disk) kayıt özelliği
* MI HD Video/Audio çıkış
* LAN portundan yazılım güncelleme
* LAN 10/100 Mbps Ethernet girişi
* Kanal isim ve komutları için ön panel VFD Display
* Programlanabilir 400 kanal TV ve Radyo
* Çoklu dil menü desteği
* Hızlı kanal geçişi (1sn'den kısa sürede)
* Kanal listesi düzenleme /Favori kanal listesi düzenleme
* Gerçek renk OSD
* Full Picture in Graphic Fonksiyonu
* Kanal bilgisi için elektronik program rehberi
* Altyazı desteği
* Yazılım emülasyonu ve VBI ekleyerek desteklenmiş teleteks özelliği
* Kanal ve program kilidi
* 2 alıcı arasında program ve kanal bilgisi transferi
* Eğlenceli oyunlar
* Dijital ve Dolby ses çıkışı için S/PDIF
* DiseqC 1.0,1.1,1.2 ve USALS
* Dual Decoding (PIP)
* Servis bilgisiiçin VFD ekranı
* Gerçek zamanlı saat
* Çift slot reader (Kart Girişi)
* Kanal izlerken geri-ileri sarma ve dondurma
* S/PDIF (Optik Çıkış)
2 YIL GARANTİ
Üründe CC cam stabil çalışır duruma getirilmiştir. Donma takılmasız çalışmaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: tuncmanx
Arkadaşlar merhaba. Yeni HD uyumlu uydu almak istiyorum ve buradaki bigili arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var. İnternet üzerinden server paylaşımı yapan uydu alıcılarıyla ilgileniyorum. BAFF 1000 HD ve BAFF 2000 HD ürünleri var bunlarkullanım açısından nasıl. Almaya değer mi. Baktığımızda köklü bir şirket ve alman markası. Yada bunlara kıyasla başka markada önere bilirsiniz. Teşekkür ederim.
Baff alman markası ama, Türkiye'de uydu cihazları kategorisinde, Baff markasının ihtira beratı, Türk girişimciye ait... Yani baktığınız ürünlerin alman menşeili BAFF uydu cihazları ile ilgisi yok! Türk girişimci, Kore ve Çin menşeili board'lara Baff markasını vermiş...
Her neyse... Tavsiyeye gelecek olursak; Bahse konu cihazlarla Cccam'da verim alamazsınız.
Alacağınız HD cihazda, CI (common Interface) yani modül yuvası olması sizin için zaruret mi?
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.dreambox markasını dikkate alacağim fakat bu klon konusunda tereddutlerım var. 500 lira vererek riske girilir mi. yoksa ekonomik açıdan çok avantajlı
quote:
Orijinalden alıntı: tuncmanx
teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.dreambox markasını dikkate alacağim fakat bu klon konusunda tereddutlerım var. 500 lira vererek riske girilir mi. yoksa ekonomik açıdan çok avantajlı
Klon ile orijinal arasında donanımsal hiç bir fark yok... Fark klon cihaz içindeki sim kartın, Dream multi Media tarafından kayıt altına alınmadığı için, klona yazılım yükleme prosedürleri biraz farklı olmaktadır.
Türkiye'den alırsanız, satıcı 2 yıl garanti vermek zorunda...
atlanta hd box oneriyorum. ccam performansi super.
kesinlikle atlanta hd box süper cihaz 400 tl ye aldım.
Bu cihaza server üyeliği ve ücreti ve internet bağlantısı gerekiyor değil mi? Yani 400tl verip herşeyi izleyemiyoruz...?
quote:
Orijinalden alıntı: ULYSES
Bu cihaza server üyeliği ve ücreti ve internet bağlantısı gerekiyor değil mi? Yani 400tl verip herşeyi izleyemiyoruz...?
Aynen öyle...
baff 2000 için cccam artık daha stabil çalıştığı belirtiliyor aslında forumdan biri test yapsa kendi sağlam card server hesabıyla en azından hesaplı bir alternatif olabilir... daha fazla bilgi için öbür uydu forumuna bakılabilir.. uzun bir başlık var cihazla ilgili
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
Aynen öyle...
Bu durumda bu alet pek bana uygun değil. Bir yıl digitürk aile paketi+hd alsam 500 küsür lira tutuyor. Atlanta hd + server alsam yine aynı sayılır. Tabi atlantaya sahip olunurken digitürk cihazı kiralıyor ama bir yıla kim öle kim kala zaten. Kimbilir neler çıkar.
hesap yaparken çanakları varsa burda hotbird + hotbird hd + digi+digihd+ dmsart + bazı dsmart hd leri de hesaba katmalısın...
quote:
Orijinalden alıntı: rgokdemir
hesap yaparken çanakları varsa burda hotbird + hotbird hd + digi+digihd+ dmsart + bazı dsmart hd leri de hesaba katmalısın...
Tamamen izleyeceğim kanallara odaklı hesap yapıyorum. Kanal kalabalığını pek sevmiyorum, az olsun, öz olsun.
Aynen öyle...
Bu durumda bu alet pek bana uygun değil. Bir yıl digitürk aile paketi+hd alsam 500 küsür lira tutuyor. Atlanta hd + server alsam yine aynı sayılır. Tabi atlantaya sahip olunurken digitürk cihazı kiralıyor ama bir yıla kim öle kim kala zaten. Kimbilir neler çıkar.
Aynen öyle...
Evet bu ürünün fiyatı bir hayli uygun ama hiremco ve bunun hakkında okuduklarım biraz gözümü korkuttu. Bütün gün yorucu bir işte çalışıyorum ve akşam eve gelince sorunsuz tv izlemek isterim. Eskiden böyle aletlerle boğuşmayı severdim ama o zamanlar gençtik ve vakit çoktu tabi. Neyse ben biraz da bunu araştırayım bakalım.
bende aynı şey için sizi uyaracaktım baff 2000 için cccam olayı nerdeyse oturmuş gibi ama bir süre daha takip etmenizde fayda var tf deki başlığı sonuç olarak baff da seul gibi ALI chipset'e sahip hd box ise farklı bir chipset kullanıyor aynı zamanda uydu fuarı yaklaşıyor. bakalım büyük oyuncu olan goldmaster next, sunny ne gibi yenilikler çıkartacak hatta candostum Vu+ gibi bir cihazın tanıtlıacağınından bahsetti kısa bir süreliğine daha beklemekte fayda var en azından keyifle tv izlersiniz elinizdeki ekipman ile boğuşmak yerine....
Peki diyelim ki bu Baff hd 2000'i aldım ve cccam saç baş yoldurdu, modül, kart vs takarak yasal digitürk yada d-smart'ı sorunsuz izleyebilirmiyim?
quote:
Peki diyelim ki bu Baff hd 2000'i aldım ve cccam saç baş yoldurdu, modül, kart vs takarak yasal digitürk yada d-smart'ı sorunsuz izleyebilirmiyim?
şüphen olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme