Şimdi Ara

Server listesi (ACİLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim oyunda 5-6 tane server var.Acaba başka serverlarda varmı yoksa herkes bunlardan mı oynuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur -- 29 Ekim 2005, 12:02:52 >

• Hangi serverlar var zaten topu topu 5-6 server var sadece bunların 1,2 ve 3 gibi yerleri var aklıma gelenleri sayıyim ares, diez, beramus, xionan(tam emin değilim), cyper (başkada yok bildiğim kadarıyla
  • ilk girdiginde kendini ezik hissetmekistiyorsan (gerci digerlerindede oyle ama ares bambaskadir) ares e basla ama yok kendim gibi civcivlerin eziklerin yogunlukda oldugu dersen cyper diyebilirim bu yil acildigi icin nispeten daha dusuk fakat oradada kospculari gorur sinir olursun
  • Listende 5-6 server varsa sen malezya serverını indirmişin galiba.Eğer malezya serverıysa seni deimosa beklerim.
  • Xydonis 1-2,Odin1-2 ve Deimos var benim listede.Benim iki char var.biri lvl 32 odin2 de diğeri lvl10 xydonis2 de.Ama sorunum var oyunla.Server listesinde bağlanmaya çalıştığımda aşağıdaki sorunu veriyo.Bazen server listesi gelmiyo sadece arkaplan resmi ve müzik oluyo.Sizde de oluyomu bu sorum arkadaşlar...

• o sorun myko nun baglantısının çok berbat olmasından kaynaklanıyor korkma yane
  • AGA NERDEN BULDUN O SERVER LARI NE GÜZEL BOM BOŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Private server önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

Xydonis 1-2,Odin1-2 ve Deimos var benim listede.Benim iki char var.biri lvl 32 odin2 de diğeri lvl10 xydonis2 de.Ama sorunum var oyunla.Server listesinde bağlanmaya çalıştığımda aşağıdaki sorunu veriyo.Bazen server listesi gelmiyo sadece arkaplan resmi ve müzik oluyo.Sizde de oluyomu bu sorum arkadaşlar...

Demin server resetlendi ondan girmiyo galiba.Ama şimdi girmeye başladı.2. sorunun banada oluyo.Çıkıp baştan login olunca düzeliyo.
  • ya biraz önce okudum AMD işlemcili makinelerde çok sorun oluyomuş.Daha doğrusu bu sorunlar sadece AMD işlemcilerde oluyomuş.Adamlar intel tavsiye ediyo.Ama böyle şerefsizlik yapılmazki.Bunu hemen patchlemeleri lazm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

ya biraz önce okudum AMD işlemcili makinelerde çok sorun oluyomuş.Daha doğrusu bu sorunlar sadece AMD işlemcilerde oluyomuş.Adamlar intel tavsiye ediyo.Ama böyle şerefsizlik yapılmazki.Bunu hemen patchlemeleri lazm...

Zatan oyandığımız oyun "knight online".Bu oyundan büyük şeyler bekleme derim.
  • ben anlamam abicim yapıyolarsa adam gibi yapacaklar oyunu.

Öyle gösterip elletmemek varmı...
  • e kardeşim bu oyunu oynuyacaksan bunlara katlanacak sın
  • yaptım bi eşşeklik,int. cafedeydim bi oyniyim yarım saat faln dedim warrior açtım.bikaç solucan kesince lvl atlıyodum hoşuma gidiyodu ama oynamaz olaydım şimdi bu oyun hayatımın %60 lık bir kısmını kaplıyo
    NOT:yarım saat oynarım dediğim gün 6 saat oynadım
    aklınız varsa oynamayın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

yaptım bi eşşeklik,int. cafedeydim bi oyniyim yarım saat faln dedim warrior açtım.bikaç solucan kesince lvl atlıyodum hoşuma gidiyodu ama oynamaz olaydım şimdi bu oyun hayatımın %60 lık bir kısmını kaplıyo
    NOT:yarım saat oynarım dediğim gün 6 saat oynadım
    aklınız varsa oynamayın!!!

abi hepimiz öle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.