Şimdi Ara

Server List (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav ama bu pro gerçekten yarıyor.oyunu açıyorum bekliyorum dc yemeden eger 3000 altina düşerse hemen giriyorum
  • link göz
    ükmüo yawws şöle post olarak biri atabilirmi plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

yav ama bu pro gerçekten yarıyor.oyunu açıyorum bekliyorum dc yemeden eger 3000 altina düşerse hemen giriyorum

Okadar hızlıysan programa gerek yok.

vs vs vs traffic. ---> exit

tik tik vs vs vs traffic ---> exit

tik tik vs vs vs Ekran kararır
  • Beyler nasıl işinize yarıyormu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

1.si ben yayınlamıştım zaten arama yaparsan sevinirim.
    İkincisi bu progda VİRÜS vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.Daha kaç milyon sefer söylim.Tüm .exe ve .dll uzantılı dosyalarıma bulaştı.Dün binlerce temizledim ve bugün bilgisayarım açılmadı.Format atmak zorunda kaldım.İndirenler format atsın.İndirmeyenlerde indirmesin.....
    Bencede virüs olma ihtimali yüksek riske atmaya gerek yok olmazsa olmaz bi programda değil zaten virüs olabilir bence o resim virüs olmadığnı doğrulamaz
  • ellerin dert görmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa07

quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

1.si ben yayınlamıştım zaten arama yaparsan sevinirim.
    İkincisi bu progda VİRÜS vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.Daha kaç milyon sefer söylim.Tüm .exe ve .dll uzantılı dosyalarıma bulaştı.Dün binlerce temizledim ve bugün bilgisayarım açılmadı.Format atmak zorunda kaldım.İndirenler format atsın.İndirmeyenlerde indirmesin.....
    Bencede virüs olma ihtimali yüksek riske atmaya gerek yok olmazsa olmaz bi programda değil zaten virüs olabilir bence o resim virüs olmadığnı doğrulamaz

+1

Resmin virüs olup olmadığını belirten bölüm beyaz.Bu sebebiyetle bir resim editleyicisi ile kolay bir şekilde editlenebilir.

• SENİN MAYDONOZ DEDİKLERİNDEN BİRİSİ BU FORUMUN YÖNETİCİSİ OLABİLİR DİKKATLİ YAZMALISIN BENCE CEZA ALABİLİRSİN
  • abi link yok
  • kardeş tamam da nerden inidirecem ben bu proramı **** yazan yere rapidshare yazacan diyon **** yazn yer nerde
  • ben ındırdım sonunda calısıo mukemmel tek tık gırıyom sonunda oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaz

ben ındırdım sonunda calısıo mukemmel tek tık gırıyom sonunda oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bende öyle diyodum zaten.Hani şifre istiyodu??

• aege max300 current3001 nasıl oluyo o ??????
  • Birilerine Maydonoz demeden önce, tarama işlemini tam yaptırıp o şekilde neden koymuyorsun !!!

Bu resime ne diyeceksin peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxKARABASANxx -- 9 Haziran 2007; 15:26:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fexible

aege max300 current3001 nasıl oluyo o ??????

oyun doluyken bı premıum gırınce oyle oluyo ıkı dakka sonra gerı 3000ne dusuyo haaa sıfreyı bı arkadas gonderdı saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: fexible

aege max300 current3001 nasıl oluyo o ??????

Premium
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxKARABASANxx

Birilerine Maydonoz demeden önce, tarama işlemini tam yaptırıp o şekilde neden koymuyorsun !!!

Bu resime ne diyeceksin peki ?

Buda konuyu açan maydonozlara kapak olsun...

• suspicous virüs oldugu anlamına gelmez sro_cliente 1.92 den beri suspicous var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

suspicous virüs oldugu anlamına gelmez sro_cliente 1.92 den beri suspicous var

Arkadaşım Backdoor u farketmedin anlaşılan :)
  • çok gereksiz bir şey
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.