Şimdi Ara

Server List (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neresı sacma kardesım ıste oyuna kolayca gırmeyı saglıyo
  • bu programın adam gibi bir resmi sitesi yokmu neden rapid den indiriliyor tehlikeli.
  • ****** yazan bi yer dahi goremedim eger linki gorebilen varsa bi yazarsa sevinirim sagolun (ya benim gozlerde var bişi....)
  • Ya birşey anlamadım virüslümü virüssüzmü ya indirdim kurdum bide ben lavasoft a taratacam !
  • serverların herbiri sadece 3000 kişimi alıyor az gibi sanki yada normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WOGEL24 -- 9 Haziran 2007; 18:34:04 >
  • YAF BEN LİNK FELAN GOREMİYORUM NASİL İNDİRCEM ANLAMADİM
  • çalışmıyoo açılmıyo yüklenmiyo indridim sronun klasörüne attım bi ilgilensen
  • olmuyoo her dedınız yontemı yapdım olmadı
  • Geçmiş olsun umarım .exe'lerinize virüs bulaşmaz.
  • bende zaten vırus oldugu ıcın bu programın vuruslu olup olmadıgı benı ılgılendırmıyo
  • Ya o virüslerle yaşa ya da format at.Ama sakın silme onları yoksa bulaştığı dosyalarda gider pc zırtlar
  • arkadaşlar bende programı yükledim sonra denemye başladım sonra silkroadın içinde Dump diye klasör cıktı halbuki öle bişi oktu orda bunda bişiler var ?
  • ya arkadaslar ya sıteden rarı ındırın exeyı masaustune cıkartın sro dosyasına nıe atıyonuz masustunde guzelce dursun ben kurarken zorlanmadım bi parola ıstedı onuda bı arkadas gonderdı
  • birisi linki birdaha vere bilir mi?
  • Virüsünüz hayırlı olsun.Ayrıca serveralrın yoğunluğunu görmek içinwww.rev 6.com
  • bırı bana c dekı sılkroad dosyasının ıcının resmını cekebılırmı bende bı sorun varda
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

Virüsünüz hayırlı olsun.Ayrıca serveralrın yoğunluğunu görmek içinwww.rev 6.com

saolasın bu daha güzel ayrıca program çalışmadı.ama kaspersky bana virüs alarmı vermedi [alala.gif]
  • Beyler Vürüs yok Ben Nod 32 kullanıyorum boyle ii bi vürüs programı bulamadı ise digerleri hic bulamaz zone alarm olan varsa bide o denesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordAmon

birisi linki birdaha vere bilir mi?

Aynen şu linki bir daha verseniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baran-06

quote:

Orjinalden alıntı: LordAmon

birisi linki birdaha vere bilir mi?

Aynen şu linki bir daha verseniz?

La havle velaaaaaa akıllanmicaksınız siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Özkur -- 11 Haziran 2007; 17:48:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.