Şimdi Ara

Server List (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
13.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya böle rev 6 dan başka sürekli update yapan bi site warmı?
  • şimdi çok gereksiz bişey olduğunu anladım nasılsa o varken de giremiyom
  • biriniz şutraya linki koysun yaw goremıom reklamlar yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dewi_L

****** yazan bi yer dahi goremedim eger linki gorebilen varsa bi yazarsa sevinirim sagolun (ya benim gozlerde var bişi....)

kardeş gel birlikte doktora gidelim bende bulamadım ya da belki biz sağlamızdır öğle bi link yokrur
  • ben denedim tehlikesi yok bi işe yaradığıda ama sağ ol yinede 2998 oluyo tıklıyom dc
  • bende bu programı kullanıyorum gayet güsel
  • BENCE NE YAPALIM BİLİONUZ MU.BU PROGRAMI İNDİREN ARKADAŞLAR NE ZAMAN BAKRLARSA O PROGRAMA O BAKTIKLARININ Bİ SCREENSHOTUNU BU FORUMA KOYSUNLARHERKES MUTLU
  • @newton90

haklısın yaw hala bulamadım valla ama azimliyim bulacam :D bulana 10k ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

BENCE NE YAPALIM BİLİONUZ MU.BU PROGRAMI İNDİREN ARKADAŞLAR NE ZAMAN BAKRLARSA O PROGRAMA O BAKTIKLARININ Bİ SCREENSHOTUNU BU FORUMA KOYSUNLARHERKES MUTLU

• YA 100kişi link istemiş anlasananıza töbe töbe link görünmüyo bizde reklam penceresi kapatıyo orayı şimdi linki verin
  • bu programı kullanmayıın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • http://-----.com/files/35823952/ServerList.rar.html

-r-a-p-i-d-s-h-a-r-e yazın - ler yok sonunda reklarmların arasından çektim linki
  • Allah'ım akıl fikir versin.Başka birşey demiyorum.
  • backdoor var dikkat edin.

@konuyu açan kişi (nicki hatırlayamadım pardon)

bunu klavye delikanlılığına dönüştürmeye gerek yok.neden paintte editledin? adam gibi virüs var diyip indirmeyin diyebilirdin.

Server List
  • antivir nod32 kaspersky gibi programlar bir şey bulamazken sadece ikarus backdoor buluyor

@batugol73
    diğer konudaki linkle bu konuda verilen aynı link aynı değil sanırım
    çünkü diğer konudaki dosyayı taratınca bütün bu anti virüsler virüs buluyor,bunda ise sadece ikarus
    garip değil mi
  • Artık gereksiz ya bu konu.

rev6 da zaten var, 5sn de bir yenilemesi var.

Bu programa güvenmeyenler ordan işini görsünler.

(ayrıca şu anda show tv de yarım saattir bir şey gösterimde, haftada bir falan gösteriliyor. Daha ne olduğunu anlamadım :) bakıp ta anlayan varsa bi anladıkları şeyi söyleye bilirlermi?)
  • www.rev6.com
  • nod32 virüs bulamadı 2 bilgisayarda nod32 ile taradık yok ama siz bilirsiniz sizde bi tarayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sro123123

nod32 virüs bulamadı 2 bilgisayarda nod32 ile taradık yok ama siz bilirsiniz sizde bi tarayın

Dikkat ettiysen resimdede bulmamış zaten.Sitede bir çok virüs programıyla taratmış ve 2-3 program zararlı dosya tespit etmiş.Bundan sonra karışmıyorum.Banane?Olacaksa indireceklerin pc'sinde sorun olacak beni bundan sonra alakadar etmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: batugol73

quote:

Orjinalden alıntı: Sro123123

nod32 virüs bulamadı 2 bilgisayarda nod32 ile taradık yok ama siz bilirsiniz sizde bi tarayın

Dikkat ettiysen resimdede bulmamış zaten.Sitede bir çok virüs programıyla taratmış ve 2-3 program zararlı dosya tespit etmiş.Bundan sonra karışmıyorum.Banane?Olacaksa indireceklerin pc'sinde sorun olacak beni bundan sonra alakadar etmez..

Kardeşim, sen ne yaptığını sanıorsun? Yeter la yeter 50 sefer söylenmez bir şey! Virüs mirüs yok, milletin kafasını karıştırma. İllegal'de değil, eeeee. Senin sorunun ne bu programa karşı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.