Şimdi Ara

server kabini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şirketimizde 1 adet server mevcut ve birkaç tane switch var bunları bi kabine koyalım diyoruz en ucuz yollu kabin markaları modelleri nelerdir hiçbir bilgim yok bir yerden fiyat teklifi aldım 705 dolar dediler cok fazla geldi

bu forumda bu işi yapan eden varsa yardımcı olursa sevinirim.

• Garip gelebilir ama ben de bu tür birşey arıyordum ve fiyat pahalı gelince ikeadan uygun bir mutfak dolabı aldım. 200 tl ye iş bitiyor. Biraz modifiye edince mis gibi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

selam arkadaşlar

şirketimizde 1 adet server mevcut ve birkaç tane switch var bunları bi kabine koyalım diyoruz en ucuz yollu kabin markaları modelleri nelerdir hiçbir bilgim yok bir yerden fiyat teklifi aldım 705 dolar dediler cok fazla geldi

bu forumda bu işi yapan eden varsa yardımcı olursa sevinirim.

kabinetci tanidigim yok ama alacaginiz kabinete hem network cihazlari ( switch) hem de server koyacaginizi belirtmeyi ihmal etmeyin, normalde ikisi icin ayri kabinet boyutlari ve kulakcik takilacak yerleri oluyor. ikeadan alacaksaniz bunu belirtmenize gerek yok tabi
  • yok yahu düzgün fanlı birşeyler arıyorum
  • bence bu konu ile alakalı olarak hosting firmaları ile iletişime geçmenizde fayda var. Zira onlar size yardımcı olabilir bu konu hakkında ...
  • http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=server+kabin

İşinize yaracaklar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tip-21 Genişbant Erişim Kabini
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.