Şimdi Ara

Server/Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_57615521/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57615521

http://yfrog.com/7720120211153946j

http://img259.imageshack.us/img259/9361/20120211153946.jpg

İntel Core 2 Quad x4 8Mb L2 Cache
    1000 Ethernet
    9800 gt 256 Bit Dx10 Shader 4.0
    2x2=4 800 Mhz Ram varda
    ben bu bilgisayara sıvı soğutma vebenzeri bir soğutma yapsam bu bilgisayarı server olarak kullanabilirmiyim?
    Bu arada Upload lı bir internet alacağım.Gerekenleri söylerseniz çok memnun olurum.
    Bu arada Power 300 Wat yetersiz kalıyor Power model önerirseniz memnun olurum.

• hangi amaçla kullancaksın server yapmak basit...
    Normal bilgisayar gibi kullancaksan hiç gerek yok zaten bişeyler almana.

Güç kaynağı olarak Cooler Master öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 11 Şubat 2012; 19:08:21 >
  • Zaten bilgisayar sürekli açıkta 10 saatte yarım saat dinleniyor.Power dan korkuyorum patlar diye,
    Malesef bu bölgede fiber yok fiber gelince ilk alanlardan olacağım,evden Radyo veya Metin2 oyunu kuracağım,10-15 kişi oynamak için.
    bu server işleri maliyet gerektirir, ögrenci halin ile pahali olabilecek bir zevk. Hani server kurmak vs guzel fikir ama elindeki urunlerle server kurmak bence cokta iyi fikir degil. Degistirmen gerekir gibi. Birde bu işler karışık işler. disk hızı gerektirir vs. bu yüzden bir kac diskin bunlara erisim yapabilecegin bir raid kartin ayrica 12gb ram icin yeni bir anakart vs... Bence once bilgisayari ogren sunucu işleri zordur bilgine.
    16 yıl önce açıldı
    Vmware sanal PC de Metin2 sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim.Ben aslında yaşıtlarıma göre bayağı bir bilgim var,hatta burada bana bilgisayarcılar bile bu azimle devam et ileride büyük yerlere gelirsin diyorlar ama okumadanda olmuyor!Abicim server işinde haklısın elimdekiler bir server için uyumlu değiller fakat dediğim gibi arada arkadaşlarla falan oyun oynadığımız zamanlarda Multiplayer olanları genelde ben kuruyorum ve ben sadece oyun oynamıyorum ben sadece oynamıyorum onların oynadıkları oyunları kuruyorum,ben Web siteleri server ler üzerine çok meraklıyım ve yazılım dan başka birşey düşünmüyorum.Şu anda şu anda aklımdan geçeni ben bilgisayara yaptırabiliyorsam ne mutlu bana! İlgilendiğin için çok teşekkür ederim abicim.
  • Şunuda eklemek istiyorum.Ben yaz aylarında her yaz çalışıyorum ve kendi paramı kendim kazanıyorum.12 Gb Rami isteme amacım arkada 20 tane program açık olucak ve bende onunla beraber ağır birkaç program çalıştırabilmek istiyorum ben bilgisayarı oyun için değil bilgi için şimdi haklısın zor iş falan ama uğraşmadan,bozmadan,emek vermeden olmuyor,ben biraz temel attım ve isteğim bu yönde olduğu için artık elime gerçek bir makine almak istiyorum!
    Bu imza kime batıyorsa ona girsin. bir laf söyledim sonuna kadar da arkasındayım. kime batıyorsa gelsin söylesin ona batacak şeyleri ben bulur ona tekrar sokarım.
  • 12 Gb yi kendime alacağım fakat şirket kurmayacağım.
    Hızlı bir SSD ve 25 Mb Upload bana fazlasıyla yetecektir.
    Neyse,zaten çok abartmaya gerek yok 50-100 kişiyi taşısa fazlasıyla yeter.
    İlgin için teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.