Şimdi Ara

Server a girerkenki sira dc oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Destan 2 girmeye calisiyorum connecting diyor genelde 20kusur bir rakam yaziyor bekliyorum 1 e gelince disconnected from the server diyor. Ne yapicaz giremiyorum oyuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Premium almalisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • premium almaliyim zaten ama suan levelim dusuk gerek duymuyorum. destan 1 de degil 2 ye girmeye calisirken oluyor bu. yesil sari ve kirmizi cubuklar olurya 1 tane kirmizi oluyo sadece baska yok yani server bos ama yine de girerken sira bekliyorum. sira tam bana gelince de dc yiyorum. bazen 30 dk ugrastigim oluyo bombos destan2 ye girmek icin
  • window moda alıp girebilirsiniz nette araştırın var konusu.
  • window olunca girmesi cok sacma ama denemek lazim. deniyim olursa haber vericem
  • yine aynisi oldu. 10 dk bekledimm40 tan asagi dustu 2 ye kadar geldi 1 e gelecegi zaman dc verdi
  • Cok nadir aliyor sunucuya.. yoksa full dc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 ping azaltma iceri qelin :D
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yurtdısıında mı yasıyorsunuz? ben çin de yaşıyorum aynı dc oluyorum server girerken
  • destan 1 olsa anliycam sonuna kadar doludur dc yerim. destan 2 bos gozukuyor ama yinede sira bekliyorum ve sira bitince dc yiyorum. istanbuldayim
  • Sorun oyunun 10 dakika sonra DC etmesi hocam. Bende premium var, Midgard 1e girerken sırada beklediğimde, sıra 10 dakika sonunda bitmezse DC ediyor. Premium varkende bu var ama sıra daha seri atlıypr, bu sistem en saçma şey olmuş şu oyunda

• az onceki 2 loginimde oyunu actim sifre falan girdim 30 sn falan bekledim sonra siraya girdim. 2sinde de dc olmadan girdi oyuna sira bitince. siz de bi deneyin eger olmazsa demekki benim dc yemeyecegim varmis :D
  • Window moda alip gir , sıra sayısı 10a gelince pencerenin üstüne sağ tıkla 'Kapat,küçült,alta al' gibi menüler çıkıyor ya orda iken oyun donuyor , böylece dc yemeden sayaç geriye saymaya devam ediyor sıranın geldiğini düşündüğün zaman oyuna geri tıkla ve hoop karakterin ekrana geliyor.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Haftasonu deneyecegim tesekkurler. Haftasonu haber veririm oldu olmadi diye

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    5-6 kere denedim oluyor problem yok cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.