Şimdi Ara

SERTİFİKASYON (CİSCO VE MCSE) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
2
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bencede kurslar ve edındıgınız sertıfıkalar cok güzel ileriye dönük ama birde işin diğer kısmı var bunlar işin resmi kısmı o sertifikaları alsanızda sızden yınede ıs tecrubesı ısteyecekler ve yıne fırmalar bu ozellıkler olmadıgı ıcın ıstıhddam saglayacak ve ıstedıklerı maaslarda ıse baslatacaklar,egerkı tecrubenız varsa bu seferde askerlık sorunu ve daha sonrada tahsıl problem yaratabılır...zaten bunların hepsının de on numara oldugu şahıs en az 1000 1500 ytl maas alıyo demektır.ama bılmemek degılde ogrenmemek ayıptır,bende bılge adam da netwrok egıtımı almak ıstıyorum daha dogrusu bılgımı resmı olarak sertıfıkalandırmak ıstıyorum herkese kolay gelsın bu ıs konusnda torpıller olmassada olmuyo be...
  • Valla Haklısınız Önce askerlik sonra Torpil sonra Tecrübe gerekiyor. En sonda sertifika gerekiyor. Bakalım bende askerden önce biraz bilgi birikimi yapıp askerden sonra iyi bi işe yerleşmeyi umut ediyorum zaten ama askerden öncede iyi biyerde işi öğrenebileceğim bi yerde tecrübe kazanmam lazım. Ama bide şöle bişe var askere gidince unutursun diyolar
  • bence ilgisi yok ya sende benimle aynı düşünceyi paylaşıyosun aslında bende aynen askerden önce bilgi birikimi yapıp askerden sonra rahat bi iş bulmayı düşünüyorum askerde unutulurmu bilmem ama sonucta bi cv hazırlasan ve işe başlasanda unuttugun konular bı uygulamaya bakıyo olacaktır bence su anda 3 yıllık bı netwrok tecrubem var cok profosyonel sayılmaz ama yınede allah yardımcımız olsun....
  • Arkadaşlar bu kadar umutsuz olmayın bu işe gönül verdiyseniz halledersiniz bir şekilde tecrübenizi bilginizle denk getirirseniz üniversite sorun olmaz askerlik her zaman sorun gidin gelin bitsin biran önce sonrada junior admin olun mutlaka bir ufak network ağı yönetin AD yada MMC console LAN ile başlayın LAN bilmeden WAN öğrenemezsiniz artı sınawlarda çıkan soruları sallamayın kesinlikle iş yaşamında alakası yok bir arkadaş geldi MCSE olmuş ama tecrübesi yok Ben Eski Firmadayken adam bana sınawda böleydi çözümü dior bende burası sınaw deil zaman değerli sabah üye kullanıcılar gelicek diski kaldırmamız lazım ayağa dedim ve incremental aldığım backup ı raid 5 mirror yardımıyla yaptım komutla tabi çünkü disk uçmuştu bu ufak bir tecrübe tabi bunun gibi olaylar işte tecrübem 10 senelik herkese yeter nowelden unixe bütün networkleri kullandım arkadaşlar ii günler dilerim sorularınızı beklerim .

• ati06 abi benim şöyle bir sorunum var:SQL Server 2005 kuruyorum en az 5-6 defa kurdum ve hem client olarak hem server olarak ama hiç bir kurulumda SERVİCE MANAGER çalışmıyor. programın klasöründe gözükmüyor.

ayrıca başlangıçta gözükmüyor service manager çalışmadığı için kendi databasemi içine atamıyorum.

SQL SERVER 2000 de server ve client kurulumunu yaptığımızda service manager programların içinde gözüküyordu.

configuration manager'ı dağıttım ama bu SERVİCE MANAGER neden sorun veriyor ..bizi bir aydınlatıver bi zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relation -- 15 Mayıs 2006; 16:50:49 >
  • ati06 az önce de söle bir sorun başgösterdi:
    trend micro mail scan kullanıyorum
    real-time monitorde şu şekilde loglar alıyorum
    15/05/2006 16:25:30 AM -Message From sembu@huby.nu
    bu şekilde gun içinde 300 tane mail teslim ediliyor
    mail adresleri degişken
    benim üzerimden spam yayınmı yapılıyor acaba relay exchange 2000 de default olarak kapalı geliyor
    networkde olmayan bir pc den kontrol ettim gerçekten kapalı
    bunun ne oldugu hakkında fikri olan varmı acaba
    Teşekkurler
  • arkadaşlar aranızdan sertifikasyon sınavlarına girenlerden biraz yardım alabilirmiyim
    sınav öncesi nelere dikkat edeyim nasıl hazırlanayım neler önerirsiniz şu an bilge adamda
    mühendislik eğitimindeyim ikinci kitap 2. kısımdayız
    şimdiden yardımlarınızdan dolayı teşekkür edrim
  • @flood mspress kitapları var eğer ingilizcen iyiyse ki eğer bu işe başladıysan yeterli seviyede olduğunu düşünüyorum,onları okuman ve kurs modüllerinin pdflerini okuman oldukça yararlı olacaktır.Kendine bi lab ortamı da oluştur derim,server 2003 kurup kurcalamadan ne kadar okursan oku hepsi havada kalıyo uygulama yapınca çok daha kalıcı oluyo.Kolay gelsin.
  • borntobewild çok saol dediğin gibi kursun teknik ingilizce kısmını bitirdim
    yalnız biraz kelime eksiğim var onuda gideririm çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: relation

ati06 abi benim şöyle bir sorunum var:SQL Server 2005 kuruyorum en az 5-6 defa kurdum ve hem client olarak hem server olarak ama hiç bir kurulumda SERVİCE MANAGER çalışmıyor. programın klasöründe gözükmüyor.

ayrıca başlangıçta gözükmüyor service manager çalışmadığı için kendi databasemi içine atamıyorum.

SQL SERVER 2000 de server ve client kurulumunu yaptığımızda service manager programların içinde gözüküyordu.

configuration manager'ı dağıttım ama bu SERVİCE MANAGER neden sorun veriyor ..bizi bir aydınlatıver bi zahmet..

Relation merhaba arkadaşım kusura bakma sorularını yeni okudum öncelikler SQL server 2005 kurman için gerekli bileşenleri bilgisayarına hatasız kurup bunların servislerinin doğru çalıştığına baktınmı ? eğer bunlarda sorun yoksa ikinci adıma geçicem biliorsun sql server 2005 kurarken windows installer 3.1 - ISS - IE 6.0 veya üstünün yüklü olması lazım sistemine windows installer 3.1 bulamaman durumunda ise cd okuyucunda diyelim ki e:\tools\setup içinde bulabilirsin ikinci olarak programı advanced ayarlarda seçerek kur sql bileşenlerini yükleme ekranında hepsini seçmene rağmen bazı özelliklerini kuramıyor cd den kendi buna dikkat et ! daha sonra kurarken gelicek veya karşılacağın hata mesajlarınıda dikkate al geçiştirme sonucta bu bir veritabanı yazılımı ve üçüncü olarak sql 2005 services pack1 kurdunmu? eğer kumadıysan bu adresten indirebilirsinhttp://www.microsoft.com/sql/sp1.mspx bir sorum daha var standart - enterprise - developer -express - workgroup hangi sürümünü kurdun ? bana detaylı hataları ile yaz bunlarda sorunu çözmezse zaman buldukça bakabiliyorum buraya saygılarımla servisleri kontrol et çalışıyorlarmı bir bak sonra yeniden düşünelim :) görüşmek üzere

• quote:

Orjinalden alıntı: relation

ati06 az önce de söle bir sorun başgösterdi:
    trend micro mail scan kullanıyorum
    real-time monitorde şu şekilde loglar alıyorum
    15/05/2006 16:25:30 AM -Message From sembu@huby.nu
    bu şekilde gun içinde 300 tane mail teslim ediliyor
    mail adresleri degişken
    benim üzerimden spam yayınmı yapılıyor acaba relay exchange 2000 de default olarak kapalı geliyor
    networkde olmayan bir pc den kontrol ettim gerçekten kapalı
    bunun ne oldugu hakkında fikri olan varmı acaba
    Teşekkurler

Arkadaşım sembu@huby.nu diye bir mail adresi yoksa lokasyonunda veya active directoryde böyle bir mail adresi kayıtlı değilse ve smtp relaylarında kapalıysa kesinlikle mytob yemişsin diyebilirim iyi bir virüs yazılımı kur ben Nod32 öneririm updateli bir nod mytob falan bırakmaz kolay gelsin :) Bu sorun benimde başıma geldi yakın tarihte Norton vardı mail serveremda ve şirketteki mail adreslerinden veyada başka maillerden hello hi diye mail yolluyor excahnge mail servere yoruyordu sendede böyle bir durum söz konusu bence exchange smtp relayların şayet kapalıysa bir kontrol et durumu sonra her iki sorunada çözüm arayalım arkadaşım

• Arkadaşlar üniv yeni mezun oldum. Maddi durumum çok yetersiz bir kursa gitmek için. Acaba kurs olmadan sınavlara girilmez mi?
  • girilebilir tabikide ucretini odeyen herkes bu sınavlara girebilir. fakat calısmanı oneririm.
  • Arkadaşlar CCNA için İstanbul'da hangi kursu önerirsiniz? Fiyatları nasıldır?
  • arkadaşlar bende bu kursalar gitmek istiyorum
    ama ingilizcenm yok ne yapabilirim bu kaonuda
    kursları anlaya bilirmiyim sertifika almsasmda olur
    ogrenmek istiyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: kambs

arkadaşlar bende bu kursalar gitmek istiyorum
    ama ingilizcenm yok ne yapabilirim bu kaonuda
    kursları anlaya bilirmiyim sertifika almsasmda olur
    ogrenmek istiyorum da

o kadar para veriyorsun, sertifikayı da almaya bak. bence önce iyi şekilde ingilizce öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronics

Arkadaşlar CCNA için İstanbul'da hangi kursu önerirsiniz? Fiyatları nasıldır?

Arkadaşlar yukarıdaki sorularıma ek olarak:

CCNA'nın ders saati toplam kaç olmalıdır? Birçok kursta farklı değerler var.
  • arkadaşlar ISA Server 2000 anlayan lar bana bi zahmet mesaj atarmısınız cok acil
  • elimde MCSE2003 vede CISCI CCNA videyo ve örnek testleri mevcut :) yalnız 6GB kadar birşey olduğu için elden verebilirm ancak. isteyen olursa irtibata geçebilir. İngilizce anlatımlı vidyo ve uygulamalar var yalnız türkçe hiçbirşey yok zaten test ingilizce :P izmirdeyim. elden almak isteyen olursa isteyen olursa 2dvd kargoda yapabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: laptopcu

elimde MCSE2003 vede CISCI CCNA videyo ve örnek testleri mevcut :) yalnız 6GB kadar birşey olduğu için elden verebilirm ancak. isteyen olursa irtibata geçebilir. İngilizce anlatımlı vidyo ve uygulamalar var yalnız türkçe hiçbirşey yok zaten test ingilizce :P izmirdeyim. elden almak isteyen olursa isteyen olursa 2dvd kargoda yapabilirim.

pm attım bakabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 11 Temmuz 2006; 17:29:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.