arkadaşlar ben bir hafta önce ccna sertifikası almaya hak kazandım.Sınavdan sonra sertifikanın gelmesi nekadar sürüyor?internet üzerinden bir işlem yapmak gerekiyormu.Gerekiyorsa biraz anlata bilirmisiniz neler yapmak gerektiğini..
hayırlı olsun. sertifikayı aldığın yer ne diyor. ayrıca sınav nasıldı
HAYIRLI OLSUN. sertifikayı almaya hak kazandıktan sonra neler yapıylır yada ne kadar zamanda gelir bilmiyorum ama senin sınavının nasıl geçtiğini merak ediyorum. biraz anlatabilirmisin nasıl bir sınavdı. yani nasıl bir ortamda yapılıyor sınav.
Reklam Olsun Diye Değil. !! Bilgi Bulabilirsiniz burda diye yazıyorum..
arkadaşlar haftaya bende 70-270 sınavına girecem şans dileyin sınava girenler sınav ortamı nasıl anlatabilirler mi acaba sorular test king tekilere benziyor mu? şimdiden teşekkürler
Testking'ler daha önceki MCSE sınavında çıkan sorulardan oluşan derlemeler benim bildiğim bende nisan başında başlıyorum sınavlara girmeye.
quote:
Orjinalden alıntı: urs
arkadaşlar haftaya bende 70-270 sınavına girecem şans dileyin sınava girenler sınav ortamı nasıl anlatabilirler mi acaba sorular test king tekilere benziyor mu? şimdiden teşekkürler
Sınıf ortamı gayet iyi eger BİLGEADAM daysan.Sorular ise testkingle cok benzer hatta bazı sorular aynı bile diyebilirm
quote:
Orjinalden alıntı: urs
Bu dönemki 70-270 sınavı tamamen testkingti şahsen 1000 aldım ayıptır söylemesi
Windows Server 2003'te hangi komutu bir uygulamayı belirli bir zamanda başlatmak için kullanabilirsiniz?
A) at B) net use C) net run D) runas
bu soruyu yazdım ise kusura bakmayın beyler cvp larınızı bekliyoum
1-)Windows Server 2003'te hangi komutu bir uygulamayı belirli bir zamanda başlatmak için kullanabilirsiniz?
2-)Üç dosyayı güvenlik için şifrelediniz. Bu dosyaların yedeğini almak istiyorsunuz ve güvenliğinin de devam etmesini istiyorsunuz. Ağ üzerine ve diskete yedek almak seçeneklerine sahipsiniz. Hangisini seçerdiniz?
A. Copy the files to a network share on a NTFS volume. Do nothing further. B. Copy the files to a network share on a FAT32 volume. Do nothing further. C. Copy the files to a floppy disk that has been formatted by using Windows 2003. Do nothing further. D. Place the files in an encrypted folder. Then copy the folder to a floppy disk.
3-)Fc-lerning şirketinin network yöneticisisiniz. Ali şirketten ayrılmıştır. Kendisi önemli dosyaları yaratmıştır. Bu dosyalar üzerinde NTFS izinlerini düzenlemiş ve yalnızca kendi hesabına erişim izni vermiştir. Bu arada Ayşe adlı yeni bir kullanıcı bu pozisyona alınmıştır. Ayşe bu dosyalar erişim ve izinleri belirleme yetkisini vermek zorundasınız.
İki yanıt seçin:
a) Assign Ayşe Take Ownership of files and folders. b) Take Ownership of the file. Change the permissions to give Ayşe Full Control. c) Do nothing. d) Restart computer
aynılarını sordum ise affola cvp larınızı bekliyorum
1-)Windows Server 2003'te hangi komutu bir uygulamayı belirli bir zamanda başlatmak için kullanabilirsiniz?
aynılarını sordum ise affola cvp larınızı bekliyorum
cevap At komutu diğer soruda take ownership demen gerek.
Hala niye aynı soruyu on defa sorduğunu anlamadım.
kardeş ben senın gibi 24 saat forumda takılmıyorum sabah 08:30 da iş yerınde oluyorum aksamları gece 01:00 işten çıkıyorum ok herkesın senın kadar nete girecek zamnı yok ben burada 1 kişiye daha yararl olursam kar dıye dusunuyorum ama ınsanlık yapanda kabahat kardeş sana ıstemıyosan okuma sana kımse zorla oku demıyor ok
millet emulenin kaçla indirme derdinde yada hangi antivirus daha iyi hesabında şurda ne anlatırsa kar diye düşünüyorum. 2.kez aynı sorunun sorulması sorun olmamalı
kardeş cevabın "c) net run "oldugunu sanıyorum w2003 server kullanmadım ama bununla ilgili bir yazı okumustum hatırladıgım kadarıyla
bende C gibi hatırlıyorum
D) runas
Arkadaşlar mcse nin tam içeriği ve ne olduğu ile ilgili bilgiyi nerede bulabiliriz. Genelde kısa kısa geçmişler. kurs ücreti olarak 2000 ytl'ye bir yer var (5 ay) 7 sınavı oluyormuş. izmir faruk çubukçu eğitim merkezinde bu sınavların ücretleri ne kadar ?
Dostum bir mcse ve cisco uzmanı olarak söyleyecem şey eğer bu işi sırf para için yapıcaksan yapma maaşlarımız iyi hatta çok iyi diyebilirim ama IT sektörü sabır,araştırma,düşünme ve çok takip gerektiren bir sektör saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: icaktan
Arkadaşlar MCSE lerin piyasada durumları nasıldır? hangi pozisyonlarda çalışırlar? maaş durumları nasıldır? iş bulma durumu nedir?