Şimdi Ara

Sert Zemine Yumruk Attım (Sakatlık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 hafta önce sert bir zemine yumruk attım.

İşaret parmağım üzerinde daire içine aldığım noktada bir yere temas halinde ve bilek kısmımda noktasal değil fakat sadece serçe parmağın bilekle bağlantı kısmında birisiyle tokalaştığımda aşırı bir hassasiyet ve ağrı var. Başına böyle bi şey gelen oldu mu? Ne kadar sürede iyileşti?

Sert Zemine Yumruk Attım (Sakatlık)

• Serçe parmağının ordaki yerde boksör kırığı oluyor ama seninki kırılmamış. Eğer kırık olsaydı birisiyle tokalaşmayı bırak bir yere sürttürdüğünde anlardın Yinede bir doktora görün şahsen ben bandaj alıp sarmıştım meğer kırıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Serçe parmağının ordaki yerde boksör kırığı oluyor ama seninki kırılmamış. Eğer kırık olsaydı birisiyle tokalaşmayı bırak bir yere sürttürdüğünde anlardın Yinede bir doktora görün şahsen ben bandaj alıp sarmıştım meğer kırıkmış.

Sınavlardan dolayı doktora da gidemedim ama gidip film çektirmeyi düşünüyorum. Sorunun kemikte mi kıkırdakta mı bağlarda mı olduğunu bilmemek insanın sinirlerini yıpratıyor. Garip olan direk temas eden yerde, yumruk yapınca yüzeye temas eden yerde bir sıkıntı yok. Onun yerine bilek sıkıntı çıkardı.
    Hocam seninkisi kırık değil büyük ihtimalle. Çünkü kırılsa mosmor olup davul gibi şişmesi lazımdı. Sorulara gelince 1 ay civarı alçıda kaldı ameliyatlık olanlarda 1.5 2 ayı bulduğu oluyormuş sanırım. Yine yumruk atabiliyorum sıkıntı yok ancak eskiye göre daha hassas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.