Şimdi Ara

Sert Frende Tekleme Hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam vakti ara sokaktan giderken birden sokağa kediler fırladı frene asıldım kedilere birşey olmadı iyiki, sanırım arabanın fren balatalarında sorun var. Böyle ani fren sesi yerine araba tekliyormuş gibi bir his oluştu, titremeyi hissetim arabada. Herhangi bir sorun olur mu? Yolun daha kuru olduğu bir vakit trafiğe kapalı bir yerde test etmeyi düşünüyorum frenleri.

Edit; Fren yaparken yarım debraj yaptım diye hatırlıyorum onunla bir alakası olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 30 Kasım 2015; 0:40:20 >

aynı durum daha önce başıma geldi fren hidroliği bitmişti yağ eklediğimde düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 30 Kasım 2015; 2:33:34 >

Orijinalden alıntı: muradisdan

eğer arabada abs varsa. çok hızlı frende tekerlerin kilitlenmemesi için freni kesik kesik verdiğinden araç titrer. eğer abs yoksa fren hidroliği azalmış olabilir.
    aynı durum daha önce başıma geldi fren hidroliği bitmişti yağ eklediğimde düzelmişti.

Araç 2002 model Peugeot 206, internetten baktım biraz abs yok sanırım. Sanayiye yolum düşerse fren hidroliğine baktırayım. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disklerin yamulmuştur, abs değilse
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • abs gören masum köylü. koçum benim

abs değilse dediğiniz gibi balatalarda sorun vardır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 17 Aralık 2015; 7:12:20 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.