Şimdi Ara

Serseriler arabama vurup kacti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda nisanlimla gidiyoruz. Arabanin biri benim seride geciyordu,uyarmak için çok kısa bir korna caldim.Sonra onlarda kornaya bastılar. Sonra arkadan selektör yakıp durdular.Ben de yavasladim yanıma gelince camı açıp sordum sorun ne diye? Beş kişi dolusmuslar arabaya esin yaninda yürü git dedi. Ben de sktr git dedim. Hareket elendikten sonra arabanın arka kapısına vurdu. Hemen 155 i aradım. Plakayı almak için araçtan indim. Anında tuymusler. Bulamadım. Dertlerini de anlayabilmiş değilim. Polis olay yerini terketmissin trafik mahkemesine git diyor.
    Bulmam cok zor bulsam da mahkemeyle ugrasacaz. En iyisi kaskoya yaptırmak.
    Normalde kufretmem nisanlimin yaninda öyle konuşunca mecbur kaldım.
    Onların araba da sahin olunca çekinmeden vurmuştur.
    Arabanın arka çamurluk ve kapının birleştiği yer içe göçtü. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN ZEBANİ
  • Serserileri bul ve onlara yaptıklarının yanlış bir şey olduğunu söyle.
  • ondan sonra diyolar ki silah taşımaya ne gerek var.al işte böyle adamlara çekecen verecen mermiyi üstlerine.aman hocam güvenecek bişeyiniz yoksa yanınızda bulaşmayın hele bi bayan varsa yanınızda.daha geçenlerde canına kıydılar birinin sırf böyle
  • bana inandırıcı gelmedi
  • geçen şahinimle gezerken muntazanın birine çarpıp kaçmıştım o geldi aklıma şimdi , oda nıssan sürüyodu yanında nişanlısı vardı.Çarptıktan sonra baktım adamın arabasının arka çamurluk ve kapının birleştiği yer içe göçmüş.
  • Abim bosver cana gelecegine mala gelsin. Ulkemiz artik oyle bir hal aldi ki teksas dan beter anasini satim. Azini burnunu dagitirlardi serefsizler. Bence ucuz atlatmissin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabayla birisine çarptım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiye kadar bi tane uydurma mesajim olmadı.Olay gerçektir.Zaten abartılı bi hikayede değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

geçen şahinimle gezerken muntazanın birine çarpıp kaçmıştım o geldi aklıma şimdi , oda nıssan sürüyodu yanında nişanlısı vardı.Çarptıktan sonra baktım adamın arabasının arka çamurluk ve kapının birleştiği yer içe göçmüş.

Komik mi simdi bu?

• Kendinize ruhsatlı silah alın bu arada ucuz atlatmaşsınız geçmiş olsun

• Öldürüp ceza almamayı becerirsen orda hemen yap. Yoksa şahine he de geç

• Adama niye küfür ediyosun ?

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Ha ha
  • fake and taxi

• hocam yaptıklarını kesinlikle savunmuyorum yanlış anlama ama adam zaten eşin yanında demiş uzatmanın manası yok küfür çok gereksiz o noktada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

fake and taxi
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• Böyle sıkıntili tipler çok var. Banada geçen öyle bir şahin denk geldi içinde de 4-5 tane apaçi selektör falan yapiyordu. Sonra ışıklarda durunca yanıma yanaşip saçma salak bağırmaya falan başladı. Gaz falan da veriyor neyine güveniyorsa. Sport mod'a attım 10 saniye sonra sağ aynadan baktim göremedim.

• İnanmayanlar buyrun!
     Serseriler arabama vurup kacti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

geçen şahinimle gezerken muntazanın birine çarpıp kaçmıştım o geldi aklıma şimdi , oda nıssan sürüyodu yanında nişanlısı vardı.Çarptıktan sonra baktım adamın arabasının arka çamurluk ve kapının birleştiği yer içe göçmüş.

konu sahibi nissan sürmüyomuş mesajı tekrar okuyun bu başkasına çarpmış sorun yok
  • ucuz yirtmisin kardes,bobregini calabilirlerdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.