Şimdi Ara

Serpil Timuray Turkcell'e gerekli cevabı verdi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TİMURAY, gazetecilerin 'Diyarbakır'daki 3G bağlantısı, Paris'ten hızlıymış sizde durum nasıl?' sorusu üzerine şu cevabı verdi: Bu rakamlar ölçümün yapıldığı yerle direkt ilgili bir durum. Diyarbakır'da kaç kişinin o şebekeden o an 3G kullandığına bir de Paris'te o an kaç kişinin bağlantı yaptığına bakmak lazım. 3G çok yeni bir kategori, biz yeni bir kullanım alışkanlığı inşa etme sürecindeyken, böyle bir mukayeseye girmenin, abonenin kullanım alışkanlıklarına hiçbir faydası olmadığını düşünüyoruz. Bizim şebekemizde şu an müşteri deneyimi çok iyi çünkü daha az kişi kullanıyor. Bu, 'Ben dün gece saat 03.00'te Boğaz Köprüsü'nden 2 dakikada geçtim, sen niye 1.5 saatte geçiyorsun. Ben senden daha hızlıyım' demeye benzer...

HABERİN TAMAMI:
    http://www.milliyet.com.tr/turkcell-bogaz-koprusu-bosken/ekonomi/sondakika/01.08.2010/1270977/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 1 Ağustos 2010; 21:53:18 >

• Dogu bölgelerinde bazı sebeplerden ötürü Turkcell kullanılmıyor dolayısıyla sistem rahat, bombos istasyonda o hizlara ulasilmasi mumkun. Ama her istasyon da ulasamaz bos bile olsa fakat Serpil hanım haklı burada. Söyleyecek soz yok hocam
  • hahah çok doğru söylemiş
  • Boğaz koprüsu muhabbetınde direk yalan söylüyorlar demis.
    Yanlışım varsa düzeltin.
  • Doğuda bir ilimizde bir 3G testine katılmıştım buna benzer bir sonuc çıkmıştı merkezdeki arkadasın söylediği cümle aynen su; Abi ilk kez interneti siz kullanmışsiniz bu istasyondan.

Süreyya beyin verdigi bilgi doğru yalan yok sadece kelime oyunu var. Resmi olarak en hizlisi Turkcell, zaten en Cok tercih edilen ya da kullanılan soylemi yok hatta kullanılıyor bile demiyor, reklamda paristeki internet böyle yavas ama Diyarbakır'da halkımız bu hızda GİRER diyor giriyor bile demiyor tamamen kelime oyunu ama yalan yok Ozetle
  • Bence hızlarını yarıştırcaklarına kotalarını yarıştırsınlar 100 mbit verseniz nolcak 3-5 gb kotayla napıcaz :)

Bundan 5 sene önce adslde 29 luk tarife 256kbps iken kota 3 gb idi.Şuan fiyatı yine 29 tl hızı 8 mbit gayet iyi ama bakıyoruz kota 4 gb :) şaka gibi 5 yılda hızı 32 kat arttırıyorlar ama kota sadece ozamandan buyana 1 gb artmış.Kota artmadıktan sonra 16-32 mbit versen nolcak buda aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Dogu bölgelerinde bazı sebeplerden ötürü Turkcell kullanılmıyor

tek sebebi var o da ismi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

tek sebebi var o da ismi

Yanlis anlaşılmak istemedim ama aynen öyle.
  • quote:

quote:

quote:

tek sebebi var o da ismi

Vay be, böyle birşeyi ilk kez duyuyorum; acayip şaşırdım!

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

quote:

quote:

tek sebebi var o da ismi

Inadına turkcell digitürk türknet. Türk telekom. Sabit hatları da kapatsinlar yerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 1 Ağustos 2010; 17:33:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

quote:

quote:

tek sebebi var o da ismi

Ben susuyorum yaziyorum.

• Turkcell, Can Dündar'ın Mustafa filmine sponsorluktan neden geri adım attı ?

işte burada da Süreyya Ciliv'in açıklamaları:

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=ekonomi&KategoriID=&ArticleID=1009027&Date=29.10.2008&b=Turkcell%20neden%20Mustafaya%20sponsor%20olamadi&ver=23&reftype=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 1 Ağustos 2010; 17:38:01 >

• quote:

Turkcell, Can Dündar'ın Mustafa filmine sponsorluktan neden geri adım attı ?

işte burada da Süreyya Ciliv'in açıklamaları:

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=msnSonDakika&Kategori=ekonomi&KategoriID=&ArticleID=1009027&Date=29.10.2008&b=Turkcell%20neden%20Mustafaya%20sponsor%20olamadi&ver=23&reftype=1

Can Dündar'ı sever(dim) taa ki bu filmi çekene kadar

• "Türkiye'nin Turkcell'i" olmak böyle bir şey işte..
  • quote:

quote:

quote:

tek sebebi var o da ismi

Acikcasi size pek katilmiyorum ... Kurt kokenli bircok tanidigim var ve cogu Turkcell kullaniyor. Ayrica Turkcell Doguya cok ciddi yatirim yapiyor. Diyarbakirdaki cagri merkezi ile ilin en buyuk isverenlerinden biri konumunda ve bolgenin lider operatoru konumunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

quote:

quote:

tek sebebi var o da ismi

Acikcasi size pek katilmiyorum ... Kurt kokenli bircok tanidigim var ve cogu Turkcell kullaniyor. Ayrica Turkcell Doguya cok ciddi yatirim yapiyor. Diyarbakirdaki cagri merkezi ile ilin en buyuk isverenlerinden biri konumunda ve bolgenin lider operatoru konumunda.

Çevrenizi bilemem ancak Doğu Bölgelerimizde şöyle bir tablo var 10kişi Turkcell kullanıyor ise 1000 kişi Vodafone kullanıyor, Turkcell'in doğuya yaptığı yatırım tartışılmaz o konuda haklısınız, ama durum da bundan ibaret. Bakım için giden ekipler (istasyonlara) Jandarma koruması olmadan kulelere ulaşamıyorlar bile bazen. Acı ama gerçek.

• açıklamada alay falan göremedim, asıl başlık alaycı.
  • Timuray Turkcell ile alay falan etmemiş, gayet doğru bir açıklama yapmış, dh mobil operatörler bölümüne takılan her kullanıcı da bunu gayet iyi bilir.
  • Serpil hanım kendi zerafetine yakışacak şekilde düzgün cevaplar vermiş sorulan abuk soruya...Benzetmeleri herkesin anlayacağı şekilde basit...Bravo, e boşuna vodafonenun başıma grçmrmiş hanımefendi...
  • kendine yakışır haklı bir cevap vermiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.