arkadaşlar odama 2.5 mt kadar beyaz led döşedim bunların + ucuna ışık kontrolü için 10k pot bağladım fakat bi süre sonra pottan koku çıktı ve aşırı ısındı ne yapmam lazım potun yanmamsı için
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly
arkadaşlar odama 2.5 mt kadar beyaz led döşedim bunların + ucuna ışık kontrolü için 10k pot bağladım fakat bi süre sonra pottan koku çıktı ve aşırı ısındı ne yapmam lazım potun yanmamsı için
Bu devreyi yapmadan ledlerin parlaklığını kontrol edemezsin.Birkaç liraya mal olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 18 Aralık 2013; 10:23:50 >
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem3457
quote:
Bu devreyi yapmadan ledlerin parlaklığını kontrol edemezsin.Birkaç liraya mal olur.
birkaç lira sorun olmaz hocam yeterki kararlı çalışsın devre şema için tşk ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: serkandnc
Dimmer mantigi okadar basit degil
2 metre şerit'i dimlemek için teferruata gerek yoktur.Bu kadar basittir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem3457
quote:
birkaç lira sorun olmaz hocam yeterki kararlı çalışsın devre şema için tşk ederim.
Devre kararlı çalışır.317'yi soğutucuya bağlamak şart olur.Mesela böyle bir soğutucu olabilir.