Şimdi Ara

şerit ledleri pot ile kontrol etme..yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar odama 2.5 mt kadar beyaz led döşedim bunların + ucuna ışık kontrolü için 10k pot bağladım fakat bi süre sonra pottan koku çıktı ve aşırı ısındı ne yapmam lazım potun yanmamsı için

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

arkadaşlar odama 2.5 mt kadar beyaz led döşedim bunların + ucuna ışık kontrolü için 10k pot bağladım fakat bi süre sonra pottan koku çıktı ve aşırı ısındı ne yapmam lazım potun yanmamsı için

Bu devreyi yapmadan ledlerin parlaklığını kontrol edemezsin.Birkaç liraya mal olur. şerit ledleri pot ile kontrol etme..yardım !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem3457 -- 18 Aralık 2013; 10:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

arkadaşlar odama 2.5 mt kadar beyaz led döşedim bunların + ucuna ışık kontrolü için 10k pot bağladım fakat bi süre sonra pottan koku çıktı ve aşırı ısındı ne yapmam lazım potun yanmamsı için

Bu devreyi yapmadan ledlerin parlaklığını kontrol edemezsin.Birkaç liraya mal olur. şerit ledleri pot ile kontrol etme..yardım !!!

birkaç lira sorun olmaz hocam yeterki kararlı çalışsın devre şema için tşk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkandnc

Dimmer mantigi okadar basit degil

2 metre şerit'i dimlemek için teferruata gerek yoktur.Bu kadar basittir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem3457

quote:

birkaç lira sorun olmaz hocam yeterki kararlı çalışsın devre şema için tşk ederim.

Devre kararlı çalışır.317'yi soğutucuya bağlamak şart olur.Mesela böyle bir soğutucu olabilir.
     şerit ledleri pot ile kontrol etme..yardım !!!

• ekrem3457 kullanıcısına yanıt
    tamamdır öyleyse soğutucuda eklerim tşk hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.