Şimdi Ara

Şerit Led Adaptörü Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 35 Metre 3 çipli metrede 30 led olan şerit ledlerden uygulayacağım bir yere,bu led için trafo hesabını nasıl yapmam uygun olur?Hesabını yaptım 35 metre 25 A akım çekiyor.Benim düşüncem 35 metreyi 3 e bölüp 2 adet 10 A,1 Adet 5A trafo takmak.sizce sağlıklı olurmu bu yöntem?Yoksa bu kadar trafoya gerek yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: edison3838

Merhaba arkadaşlar 35 Metre 3 çipli metrede 30 led olan şerit ledlerden uygulayacağım bir yere,bu led için trafo hesabını nasıl yapmam uygun olur?Hesabını yaptım 35 metre 25 A akım çekiyor.Benim düşüncem 35 metreyi 3 e bölüp 2 adet 10 A,1 Adet 5A trafo takmak.sizce sağlıklı olurmu bu yöntem?Yoksa bu kadar trafoya gerek yokmu?

bölerek adaptör bağlamanız şerit ledlerinizin parlak olmasını sağlayacaktır.
    tek bir trafo yerine 3 trafo ile yapacaksınız yazdığınıza göre zaten.

bahsettiğiniz hesaplamayı her ledin kaç amper çektiğine göre yaptıysanız sıkıntı olmaz.
  • Trafolar ve ledlerin baglantilari birbirinden bagimsiz olsun. Grup başina 60mA da cekiyor diyenler var.. 90mA cekiyor diyende. 1m de 30grup olsa 1.8A ile 2.7A arasinda degisebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolcu27 Y kullanıcısına yanıt
    Böyle bölerek 3 adaptörmü kullansam yoksa tek adaptör kullanıp ledleri grup grup yapıp adaptörden ayrı ayrı kablomu çeksem bu gruplara kararsız kaldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit led trafo tavsiyesi.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.