Şimdi Ara

Serin Sesler: Kan benim Damar benim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gülmedim

sıktı artık bu sefa denen adam da,zaten orjinal video da rezilliğin daniskası
  • tam 7 çocuğun rızkını taşıyan o kıymetli göbeğe kahkaha attım ama gerisi sıktı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çocuk benim kardeşim veya oğlum olacaktı.Bunu dayaktan komaya sokardım.Nasıl küfür ediyor.Ama hata onda değil onu doğurup o şekilde yetiştiren anne ve babasındadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adam kendini harcıyor.sesi iyi,diksiyonu mükemmel ancak boş işlerle uğraşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

gülmedim

sıktı artık bu sefa denen adam da,zaten orjinal video da rezilliğin daniskası

Başlarda iyiydi ama sonradan her şeye dublaj yapınca bozdu.

• Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor.

ses varda torpil yok adam napsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor.

Bu mu bahane yani? Sordun mu adama? hiç bir ajansa, stüdyoya başvurmuşta alınmamış mı? Seslendirme işi torpile bakmıyor zaten. Torpille seslendirme sanatçılığı zaten yapamassın. Sesin kötüyse biter gider iş. Torpil kurtarmaz.
  • okey oynayan emmi tişörtü

aynen valla

yaşına göre tişört yok ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Bu mu bahane yani? Sordun mu adama? hiç bir ajansa, stüdyoya başvurmuşta alınmamış mı? Seslendirme işi torpile bakmıyor zaten. Torpille seslendirme sanatçılığı zaten yapamassın. Sesin kötüyse biter gider iş. Torpil kurtarmaz.

keşke dedikleriniz gibi olsa

• bilgisayar benim klavye benim istediğimi yazarım!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Şu çocuk benim kardeşim veya oğlum olacaktı.Bunu dayaktan komaya sokardım.Nasıl küfür ediyor.Ama hata onda değil onu doğurup o şekilde yetiştiren anne ve babasındadır

Beyin onun ağız onun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.