Bildirim
Serin Sesler: Kan benim Damar benim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gülmedim
sıktı artık bu sefa denen adam da,zaten orjinal video da rezilliğin daniskası -
tam 7 çocuğun rızkını taşıyan o kıymetli göbeğe kahkaha attım ama gerisi sıktı :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu çocuk benim kardeşim veya oğlum olacaktı.Bunu dayaktan komaya sokardım.Nasıl küfür ediyor.Ama hata onda değil onu doğurup o şekilde yetiştiren anne ve babasındadır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adam kendini harcıyor.sesi iyi,diksiyonu mükemmel ancak boş işlerle uğraşıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin
gülmedim
sıktı artık bu sefa denen adam da,zaten orjinal video da rezilliğin daniskası
Başlarda iyiydi ama sonradan her şeye dublaj yapınca bozdu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor.
ses varda torpil yok adam napsın ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
Sıktı bu adam. Mis gibi sesi var, gidip kullanacağına internette kendini harcıyor.
ses varda torpil yok adam napsın ?
Bu mu bahane yani? Sordun mu adama? hiç bir ajansa, stüdyoya başvurmuşta alınmamış mı? Seslendirme işi torpile bakmıyor zaten. Torpille seslendirme sanatçılığı zaten yapamassın. Sesin kötüyse biter gider iş. Torpil kurtarmaz. -
okey oynayan emmi tişörtü
aynen valla
yaşına göre tişört yok ki -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
quote:
ses varda torpil yok adam napsın ?
Bu mu bahane yani? Sordun mu adama? hiç bir ajansa, stüdyoya başvurmuşta alınmamış mı? Seslendirme işi torpile bakmıyor zaten. Torpille seslendirme sanatçılığı zaten yapamassın. Sesin kötüyse biter gider iş. Torpil kurtarmaz.
keşke dedikleriniz gibi olsa
-
bilgisayar benim klavye benim istediğimi yazarım!! -
quote:
Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!
Şu çocuk benim kardeşim veya oğlum olacaktı.Bunu dayaktan komaya sokardım.Nasıl küfür ediyor.Ama hata onda değil onu doğurup o şekilde yetiştiren anne ve babasındadır
Beyin onun ağız onun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X