Şimdi Ara

seriler konusu müfredattan kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fem ve karekök kaynaklarında diziler-seriler diye bi konu yok. sadece diziler diye geçiyor. seriler konusu neden yok? müfredattan mı kalktı yoksa başka konunun içine mi atıldı

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11Im dizilerdeyizseriler diye bisey demedi hoca seneye varsa bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seriler limitin içinde işledik bu sene okulda, limitin son testlerine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutarga

11Im dizilerdeyizseriler diye bisey demedi hoca seneye varsa bilmiyorum

dizi, seri aynı şey değil mi ya, ben bitirdim bu konuyu ,geometrik dizi aritmatik dizi falan isimlere takılmadım hiç,
  • sanırım seri denilen şeyi limitin sonunda veriyorlar. ya da ben yanlış çalıştım
  • seri ya limitin sonunda ya da toplam çarpımın sonunda oluyor genelde.2013'te mi ne bi integralle diziyi karıştırıp sordular, şahaneydi.ilk defa gören çoğu kişi afallamıştır, seriler güzel bi konu, müfredattan kalktığı da yok.yani sorabilirler bu sene, sorarlarsa da seçici sorulardan biri olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kümeler konusu zor mu ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

seri ya limitin sonunda ya da toplam çarpımın sonunda oluyor genelde.2013'te mi ne bi integralle diziyi karıştırıp sordular, şahaneydi.ilk defa gören çoğu kişi afallamıştır, seriler güzel bi konu, müfredattan kalktığı da yok.yani sorabilirler bu sene, sorarlarsa da seçici sorulardan biri olabilir

nejdet kirpiden çalıştım. aritmetik dizi vs.'den sonra seriler anlattı.

seriler konusu müfredattan kalktı mı?

bu tarz sorular çözdü.sizin dediğiniz gibi heralde limitin sonunda verecek fem simetri

• old yeller O kullanıcısına yanıt
    karekökte serilerde limit diye 5-6 test ayırmış, asıl sorular orada :D ben onlardan bahsediyorum ama mantığı fotoğrafını attığında ile tamamen aynı.sonsuza giden toplamlar yani
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    limit ile alakası olduğunu bilmiyordum.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.