|
-
-
Bide üstüne para istiyorsun :)))) series s senin pc yi performansta 2 ye katlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
arkadaşım gerizekalı mısın diye soracağım da sorma gafletinde bulunmak istemiyorum.
_____________________________ -
Hayır iki ürününde bir piyasa değeri var, 2008'den beri foruma üyesin ikinci el bölümünde de aktifsin, sadece ekran kartı 2.500tl ediyor bir zahmet diğer parçaların ikinci el fiyatlarına da bak.Sonra series s'in ikinci el fiyatına bak. Bu konsolu ben haziran ayında amazontr'den aldım ekim ayında tekrar sattım.Senden fazla kullanmışımdır.Konsol ile bilgisayarı performansa göre karşılaştıracaksan sadece performansa göre karşılaştır, performans üzerinden kıstasa girip fiyatı da dahil ediyorsan saçmalıyorsun.İkisinin kullanım alanları bir değil öncelikle.Ulan sanki bin tl'lik kasa satıyorum üstüne para istiyorum.Ne dengesiz insanlar var ya.
_____________________________ -
Kasadaki ekran kartı çöp o yüzden kızmış arkadaş
Şimdi kötü sözlerini aynen iade ediyorum uslübümü bozmayacağım çünkü senin gibi birinin seviyesine düşmem . Biz piyasayı biliyoruzda sen bu forumun piyasasını bilmiyorsun kitlesini tanımıyorsun .senin sistem bugünkü teknolojinin çöp sistemi oyunları anca düşük ayarlarda oynarsın.ekran kartının miladı dolalı 7-8 yıl olmuş işlemcin 3 yıl öncenin en ucuz işlemcisi 4 çekirdekli sıradan bir işlemci .haa şimdi olmuş piyasaya bi haller mininng belası türemiş .yoklukta 1050 ti kendini kral sanmış he öyle diyebiliriz .burda bu konsolu seninle takas edip üstünede para verip eşşeğe binecek biri olacağını sanmıyorum.senin malın değerlide başkasınınki değersiz gibi gören uyanık tiplerdende hiç haz etmiyorum yorumumu çakıyorum.
Hayatında görmediğin tanımadığın birinin ilanına böyle çirkince yaftalama yaparak mesaj atan birinin "üslup'tan" (uslüp değil üsluptur kendisi) bahsetmesi çok ilginç.
Bu piyasayı ben belirliyorum gibi konuşuyorsun.Bir de kendine yancı kanka bulmuşsun mesajlarını beğenen.
Ben 2021 ağustos ayında amazontr'den xbox series s aldım, 2021 ekim sonunda letgo'dan sattım. 3.700 liraya aldığım konsolu 3.500'e sattım. O parayla monitör dahil 6.000 liraya bu bilgisayarı parça parça tek tek topladım. Şimdi ben bu bilgisayarı toplarken kimse bana " abicim series s daha pahalı daha performanslı sana bu parçaları daha ucuza verelim" demedi. Gerçek olan bir şey var o da bilgisayar malzemeleri şuan her şey gibi pahalı, RTX2060 9bin tl'den başlıyor sıfırı. Baktığın zaman o bile orta seviye bir ekran kartı. Benim elimdeki malzemenin ederiyle almak istediğim malzemenin ederini kıyaslıyorum, senin gibi pislikçe bir davranış sergilemeden. 12 yıldır üyeyim foruma, böyle dengesizce gidip insanların ilanlarına hede hödö bu pahalı yazmamışımdır. Aksine senin gibi çakalların yaftalama mesajlarını görüp tilt olup ilan sahibini savunmuşumdur. Otur sattığım ürünün parçalarını teker teker fiyatlandır forum fiyatlarıyla.Diyebilecek misin senin sattığın daha düşük fiyatlı series s'ten diye? Hayır diyemeyeceksin, o zaman ne diye girip konuya mesaj atıyorsun? Sizin gibi insanlar forumdan süresiz uzaklaştırılmalı.Herkesin günü iyi geçmiyor, öyle veya böyle biz de bir savaşın ardından eve girip foruma giriyoruz, bir bakıyorum tanımadığım etmediğim adamın teki ilanımın konusuna saçma sapan mesaj yazmış, neye dayanarak yazıyorsun kardeşim, 3 liralık şeyi 5 liraya mı satıyorum, 10 liralık şeyi 5 liraya mı almaya çalışıyorum?
Problem yok hocam hayırlı satışlar insanlar tartışabilir dozumuzu kaçırmadıkça olması gereken birşey ben kendimce bir yorum yaptım.siz benim düşündüğüm amaçla bir ilan açmamışta olabilirsiniz ben belki yanlış düşündüm oda olabilir .piyasa evet haketmediği yerlerde geziyor siz haklısınız satışınız burda belki hedef bulamaz ama satılır her türlü.açıkçası bende ekonomik ortamın geldiği noktadan dolayı bazı şeylere tepki gösteriyorum yoksa kisişel hiçbir durum yok ortada iyi günler iyi forumlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Problem yok hocam hayırlı satışlar insanlar tartışabilir dozumuzu kaçırmadıkça olması gereken birşey ben kendimce bir yorum yaptım.siz benim düşündüğüm amaçla bir ilan açmamışta olabilirsiniz ben belki yanlış düşündüm oda olabilir .piyasa evet haketmediği yerlerde geziyor siz haklısınız satışınız burda belki hedef bulamaz ama satılır her türlü.açıkçası bende ekonomik ortamın geldiği noktadan dolayı bazı şeylere tepki gösteriyorum yoksa kisişel hiçbir durum yok ortada iyi günler iyi forumlar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt