Şimdi Ara

Şeriat gelir mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bi bitmediniz
  • Bitmeeezz biterler mi hiç, yavaş yavaşşşşş, çaktırmadan.

    https://www.gercekgundem.com/rektorlukten-pece-uyarisi-307233h.htm
    quote:

    Rektörlükten peçe uyarısı!Ana Sayfa» Güncel19.12.2017 12:08


    Rektörlükten, İslami İlimler Fakültesi'ne kıyafet uyarısı geldi.BATMAN, (DHA)- Batman Üniversitesi Rektörlüğü, İslami İlimler Fakültesi kampüsündeki bazı öğrencilerin kıyafetlerinden dolayı gelen yoğun şikâyetler üzerine Dekanlığı uyararak, 'Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Kılık Kıyafet Yönetmeliği' kapsamında gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.Üniversite Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş imzası ile İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı'na gönderilen yazıda; üniversitenin Batı Raman Kampüsü'nde günün değişik saatlerinde ve farklı mekânlarda tamamıyla kapalı, pardösülü, peçeli ve gözlüklü halde, kimliği net olarak anlaşılamayan öğrencilere çok sayıda kişinin şahit olduğu ve bu durumun endişe ve tedirginliğe yol açtığı belirtildi. Yazıda; bu tür giyim tarzı için çözümün tespiti ve ilgili mercilerce ve Dekanlığa bilgi verilmesinin talep edildiği belirtildi. Rektör Durmuş imzalı yazının sonunda ise şöyle denildi:"Bahse konu öğrenciler, Dekanlığınıza bağlı bölümlerde öğrenim gören öğrenciler olduğundan, Dekanlığınızca, 'Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Kılık Kıyafet Yönetmeliği' kapsamında gerekli işlemlerin yapılmasını hususunda gereğini rica ederim."


    REKTÖR'DEN AÇIKLAMARektörlükten İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı'na gönderilen yazının bazı basın yayın organlarında, '28 Şubat Batman'a Geri Döndü' başlığı ile verilmesi üzerine yazılı açıklama yapan Rektör Prof.Dr. Durmuş Aydın, şunları kaydetti:"Üniversite öğrencilerini yanlış bilgilendirerek kışkırtmak, bataklığın içine çekmek, öğrenci eylemleri başlatmak için asılsız bilgiler ifşa ederek, Üniversitenin ve dolayısıyla ülkenin huzurunu bozmak, öğrencileri ve vatandaşları devlete ve hükümete karşı ayaklandırmak üzere bir tezgâh kurgulanmış ve FETÖ metodu ile düğmeye basılmıştır. Üniversitemiz Rektörünü suçlu göstererek, dolayısıyla Rektörü atayan İslam âleminin birliği ve dirliği için durmadan çalışan Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu atamalara gölge düşürmek için algı operasyonları yapılmış ve üniversitemiz tipik FETÖ tuzağıyla karşı karşıya kalmıştır."'ÖZEL BİR ALANDA KONTROL İSTENDİ'Rektörlük; İslami İlimler Fakültesi Dekanlığı tarafından 1 Aralık 2017 tarihinde Üniversite Rektörlüğü muhatap alınarak yazılan yazıda; peçeli ve gözlüklü, kadın olup olmadıkları belli olmayan ve kimlikleri net anlaşılamayan kişilerin olduğu ve bu kişilerin güvenlik açısından tedirginlik yarattığının ifade edildiğini belirtti. Rektörlük açıklamasında, şöyle denildi:"Söz konusu yazıya cevaben de 07.12.2017 tarihli Rektörlüğümüz yazısında; böyle kişiler varsa Dekanlığın sorumluluğunda olduğu hatırlatılarak, 'Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Kılık Kıyafet Yönetmeliği' kapsamında gerekli işlemlerin yapılması ifade edilmiştir. Ayrıca peçe ile üniversiteye gelen öğrenciler var ise bayan güvenlik görevlileri tarafından özel bir alanda yüzüne bakılıp, kontrol yapılmasının uygun olacağı Dekanlığa sözlü olarak iletilmiştir. Rektörlüğümüz konu hakkında idari soruşturma başlatmıştır." Kaynak: Rektörlükten peçe uyarısı!


    Sonra ki haber, bunu ortaya çıkaranı görevden alma.
    "Rektörlük peçe uyarısı yaptı, paylaşanın başı yandı! Kaynak: Rektörlük peçe uyarısı yaptı, paylaşanın başı yandı! "
    https://www.gercekgundem.com/rektorluk-pece-uyarisi-yapti-paylasanin-basi-yandi-307514h.htm




  • DOMIX kullanıcısına yanıt
    Wikipedia da bile Rivayet edilir deniliyor. Yani Dediğinin resmi bir belgesi yok, kaydı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralı gelse şeriat getiremez Türkiye Cumhuriyetine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

    Wikipedia da bile Rivayet edilir deniliyor. Yani Dediğinin resmi bir belgesi yok, kaydı yok.

    Mahmut Esat Bozkurt'un Ödemiş Konuşması'nda böyle bir söz vardır ama bu İslamcı asalakların ima etmeye çalıştığı anlamda söylenmemiştir. Serbest Cumhuriyet Fırkası'nın haksız ithamlarına, yabancıların Türkiye'nin iç işlerine karışmaya çalışmasına ve azınlıkları kullanma çabasına karşı biraz sertçe verilmiş bir nutuktur. Haksız da değildir. Önünü arkasını şöyle alalım:

    "Cumhuriyet Halk Fırkası üyelerindenim; çünkü bu fırka, vatanın kurtulma siyaseti mesuliyetini yüklenen, vatanı kurtaran fırkadır. Bu fırka, dünyanın en büyük inkılabını yapmış ve öldüğü zannedilen Türk milletini, bugün dünyanın en medeni milletleri sırasına dizmiştir. Cumhuriyet Halk Fırkası üyelerindenim; çünkü bu fırka bu vatanın maddi, manevi varlıklarını yabancıların ellerinden alarak Türk milletine verdi... Düne, bugüne kadar Cumhuriyet Halk Fırkası'ndan olup da bugün nedense dönmüş olanlara soralım. "İlmi düşünce" diye Cumhuriyet Halk Fırkası'na sövdükleri şu anda taşıdıkları saadeti hangi fırkanın siyaseti sayesinde edindiler? Düne kadar vapurlarda, trenlerde, memleketimizin bugün ticari ve mali müesseselerinde kimler çalışıyordu ve bunlar kimlerin ellerinde bulunuyordu? Türk olmayanların, değil mi? Bugün kimin elindedir? Türklerin.

    Düne kadar bağlar, bahçeler hatta dağlar, ovalar, mal mülk, memleketin iktisadiyatı baştan başa Türk olmayanların elinde değil miydi? Bugün bütün bunlar Türklerin eline geçti...

    Cumhuriyet Halk Fırkası'ndanım; çünkü bu fırka bugüne kadar yaptıklarıyla esasen efendi olan Türk milletine mevkiini iade etti. Benim fikrim, kanaatim şudur ki, dost da düşman da bilsin ki, bu memleketin efendisi Türk'tür. Öz Türk olmayanların Türk vatanında bir hakkı vardır, o da hizmetçi olmaktır, köle olmaktır. Dünyanın en hür bir memleketindeyiz. Onun adına Türkiye diyorlar.”


    Bu konuşmadan sonra da şöyle yazmıştır:

    "Ben Ödemiş Nutku'nda bu memleketin efendisi Türklerdir. Öz Türk olmayanların hakkı hizmetçiliktir, köleliktir, demekle misafirimiz olan ecnebileri kastetmedim. Esasen memleketin dahili, siyasi münakaşalarında yabancıların yeri yoktur ve olamaz. Bu hak vatan evlatlarına aittir. Benim kastım teşkilatı esasi (anayasa) mucibince Türk olup hâla Türk’ten başka milliyet iddia edenler varsa onlardır. "Türküm" deyip Türk harsını kabul edip Türk’üm diyene sözüm yoktur."

    Daha sonra siyasi rakiplerinin baskıları sonucunda görevini bırakmak zorunda kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti çok mühim, devrimci bir bakanını kaybetmiştir. O Mahmut Esat Bozkurt'tur ki memleketin hukuk devriminde bir numaralı rolü oynamıştır, o Mahmut Esat Bozkurt'tur ki yurtdışında yabancılara adeta hukuk dersi vermiştir, o Mahmut Esat Bozkurt'tur ki hak ettiğinden fazla yetki almaması için Atatürk'ün karşısında bile dimdik durmuştur. İslamcı asalakların ve bölücülerin onun adını anmadan önce ağızlarını iyice bir çalkalamaları gerekir.




  • Müslümanım diyen bir insan Şeriat istemiyorum diyebilir mi ?
    imani noktada sıkıntı yaratırmı ?
  • Sen istiyorsun ki bu akşam yatayım yarın şeriat iktidar olsun,
    Acaba onu yürütecek irariyette olgunlukta mısın?
    Bugün bizim şeriatın iktidar olduğu günden daha hayırlıdır. Olacağı günden hayırlıdır.
    Az emekle çok kazanırız.

    Arabanın marşı basmazken itene aferin denir. Arabanın marşı bastıktan sonra itmeye çalışana alay etme derler.
    Bugün İslam arabasının marşı basmıyor. Bugün ahiret kazanmak kolaydır. Şeriat iktidara geldiği zaman bu imkan elinizden gidecek.
    Sen huzuru ilahi e beraat edemedikten sonra şeriat iktidar olduktan sonra senin için neyi ifade eder.
    Sen elinden geleni yapsan da kitlenin nasibi olmadığı için mevlanın murad ettiği vakti merhuna denk gelmediği için cenabı rabbül alemi onu geçiştirse senin ne kaybın var.
    Dava Allah ın davasıdır, sen kendi hesabını düşün ki Allah ın üzerinde tahakkuk ettiği nimetler kadar verimli misin?
    Ecnebi işgallerden Alem i İslam kurtuldu, içeride türetilmiş yerli ecnebilerle mücadele devam ediyor. Bu bir saffadır.

    Efendiler bir millet üç şeyle büyük olur. Biri bir büyük davadır. Davası olmayan insanda boştur gayesiz adam gayretsiz olur. Gayret insana gayeden gelir.
    Mübir bir delikanlı azmeder meğederde, onu almayı gerçekten yüreğinde bir emel halinde benimsediği anda alamadığı zaman canına kıyar.
    Dünya kız dolu iken sanki dünya o kızdan ibaretmiş gibi canına kıyar.
    Hele bir sen davayı o delikanlının şiddetinde benimse bakalım Allah davasını o şiddetle benimse bakalım ne yapmazsın.
    Ama yüreğinde onun gibi şiddetle o arzu yeretmek miletlerde böyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepspeeddd -- 20 Aralık 2017; 16:53:14 >




  • Yahu şeriat sadece vatandaş için gelecek, baştakilerin şeyinde mi şeriat, sadece halka karşı uygulanır, yiyen yine yer, ha arabistan ha iran ha bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: admyzc

    Müslümanım diyen bir insan Şeriat istemiyorum diyebilir mi ?
    imani noktada sıkıntı yaratırmı ?

    Özele gel konuşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stepspeeddd -- 20 Aralık 2017; 17:11:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MolagBal

    Ülkenin yarısı başkanlık sistemine hayır veriyorsa şeriatı en az %75'lik kesim istemeyecektir. Bu yüzden asla gelmez.

    Hocam şeriat oy ile gelmez. Diktatörlükle gelir. Ha diktatörlük var mı yokmu diye soracak olursan ülkenin iç işleyişline hukuk sistemine ve askerin polisin ne şekilde çalıştığında bak anlarsın. Şeriat bal gibi de gelir. Erdoğan herhalde şeriat gelsin mi diye bize sandıkta sormayacak.
  • bugunki turkiyeyi 15 sene once sorsam herkes imkansiz otesi derdi bakin simdi ne haldeyiz!!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoSSgO


    quote:

    Orijinalden alıntı: MolagBal

    Ülkenin yarısı başkanlık sistemine hayır veriyorsa şeriatı en az %75'lik kesim istemeyecektir. Bu yüzden asla gelmez.

    Hocam şeriat oy ile gelmez. Diktatörlükle gelir. Ha diktatörlük var mı yokmu diye soracak olursan ülkenin iç işleyişline hukuk sistemine ve askerin polisin ne şekilde çalıştığında bak anlarsın. Şeriat bal gibi de gelir. Erdoğan herhalde şeriat gelsin mi diye bize sandıkta sormayacak.

    Şeriatın gelmesi Türkiye'nin sonu olur. Suriye'den farkımız kalmaz. O yüzden kimse cüret edip getiremez.
  • GELMEZ GELMEZ, ZATEN GELİRSE DE VATANDAŞI KANDIRMAK VE ZAPTETMEK İÇİN GELİR, KENDİLERİNE İŞLEMEZ HİÇ BİR KANUN.

    quote:


    Üniversiteye ait yerin tuvaleti
    Açılışını Bilal Erdoğan’ın yaptığı Antalya Okçular Tekkesinden üniversite stadyumu tuvaletinde tepki çeken uygulama…
    Facebook Paylaşımı

    21.12.2017 22:41 Karakter boyutu :

    Kendilerine Sad Bin Ebi Vakkas’ı pir olarak seçtiklerini duyuran Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin başkanlığını üstlenen ve okçuluk sporuyla uğraştığı öğrenilen Sümeyye Gamze Uçar’ın silahlı fotoğrafı ortaya çıktı. Derneğe tahsis edilen stadyumun kadın ve erkeklere ayrılan tuvaletlerinin kapılarına türbanlı kadın ile fesli ve şalvarlı erkek simgeleri yerleştirildi.

    AÇILIŞINI BİLAL ERDOĞAN YAPMIŞTI

    Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nun batı türbini, Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü adıyla 2015 yılında kurulan kulübe tahsis edildi. Geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan’ın yanı sıra Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ile protokol üyelerinin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Antalya Okçular Tekkesi, çalışmalarına başladı.

    TÜRK OKÇULUĞU SEÇMELİ DERS OLARAK MÜFREDATA GİRDİ

    Açılışın ardından ise Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Okçular Tekkesi arasında yapılan protokol ile ‘Türk Okçuluğu’ dersi seçmeli ders olarak müfredata alındı. Ancak çalışmalarını Antalya Büyükşehir Belediyesi himayesinde sürdüren Okçular Tekkesi’ne tahsis edilen Akdeniz Üniversitesi Stadyumunun tuvaletlerinde şeriatla yönetilen ülkelerde görülen uygulama hayata geçirilince Antalyalılar tepki gösterdi.

    STADYUM TUVALETİNDE TÜRBANLI KADIN, FESLİ ERKEK SİMGELERİ

    Stadyum tuvaletlerinde kadınlar bölümünde tesettürlü bir kadın simgesi yerleştirilirken, erkekler bölümüne ise fesli ve şalvarlı kıyafet içinde betimlenen erkek figürü yerleştirildi. Tepki çeken uygulamanın görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşan Antalyalılar, buna izin verilmesini eleştirdi.

    KULÜP BAŞKANI UÇAR’IN SİLAH MERAKI

    Kulübün başkanlığını yürüten Sümeyye Gamze Uçar’ın paylaştığı silahlı fotoğraf ise, çocuklarını bu kulübe gönderen onlarca aile açısından bir hayli düşündürücü. Uçar, Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü kutlamalarında çekildiği sanılan silahlı fotoğrafta, güvenlik güçlerine mensup personelle bir arada görülüyor.

    ‘OKÇULUK KUTSAL AMAÇLARLA BÜTÜNLEŞMİŞTİR’

    Sad Bin Ebi Vakkas’ı kendilerine pir olarak seçen kulübün okçulukla ilgili çalışmalarının, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı ile koordineli olarak yürütüldüğü öğrenildi. Antalya Okçular Tekkesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün resmi internet sayfasında İslamiyet öncesi Türk kültüründe önemli bir yeri olan ok ve yayın, İslamiyet’in kabulüyle dinî bir boyut da kazandığı belirtilerek, “Okçuluk kutsal amaçlarla bütünleşmiştir” ifadelerine yer verilmesi dikkati çekiyor.

    ‘SPOR OKÇULUĞU SAVAŞ HAZIRLIĞI SAYILIYOR’

    Kulübün resmi internet sitesinde yer verilen bilgilerde, ok ve yayın dinî önemi ile ok atmanın fazilet ve sevabına dair 40 kadar hadis-i şerif bulunduğu belirtilerek, şu ifadelere yer veriliyor: “İslâm inancına göre, ok yarıştırmak haram sayılmayan birkaç oyundan biridir. Okçuluğa hem bir ibâdet hem de savaş hazırlığı gözüyle bakılır. Harp okçuluğu yanında, bir savaş hazırlığı sayılarak spor okçuluğuna da aynı kutsal önemin tanındığı görülmektedir. Nitekim menzil okçuluğu gibi, koşu okçuluğu da sünnettir. Gerek menzil gerek koşu atışlarında oklar hep ‘Yâ Hak!’ nidasıyla ‘gaza niyetine’ atılır.

    ‘OSMANLI OKÇUSU İDMANLARINI BİLE GAZA NİYETİNE YAPMIŞTIR’

    Savaş okçuluğu terk edildikten sonra, spor okçuluğunun öncelikle manevî bir disiplin sayılıp, yüzyıllar boyu sürdürülmesinde bu dinî inanç önemli rol oynamıştır. Yine bu inanca dayanılarak ok meydanlarına, cennetten bir köşe diye bakılmış, sınırına tecavüz edilmesine, sarhoş, abdestsiz ve pabuçla girilmesine izin verilmemiş, yetkili kişisine şeyh denilmiş, cihat, yağmur ve âfet duâlarında hep bu meydanlarda toplanılmıştır. Ok meydanına girişte menzil atılacağında ona da salât-ü selam okumak kaide olmuştur. Osmanlı okçusu idmanlarını bile ibadet şuuruyla ve gaza niyetine yapmıştır.”

    https://odatv.com/bilal-erdoganla-fotografi-olan-ismin-silahli-fotografi-ortaya-cikti-2112171200.html
    Şeriat gelir mi?

    Şeriat gelir mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hepson

    Şeriat gelir mi?

    en ufak bir konusu açılması bile islamın bu ülkeden silinmesi demektir

    umarım böyle bi salaklık yapmaya kalkarlar pedofili araplarda islam bu ülkeden silinip bi 250 yıl ülke level atlar :D

    He sileceksin islami, silerkende camsil kullan .

    Hadi simdi Cod oynamaya devam ,ergen seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şeriat aslında bir yönetim biçimi değil yaşam biçimidir...eğer yaşarsan gelmiş demektir...durduğu yerde gelmez...
  • Göreceğiz o günleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    25-30 sene yaşarsak gel iddaaya girelim :)

    o kadar sene sonra müslüman sayısı azalacak diyorum ben
  • Sorun ateist olmanda



    Tabiki olabilirsin,inançlı insanlar bu konularda karamsarlığa düşmez



    S ve d ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek anlamda şeriat gelse

    İlk kaçan sen olurdun.

    Anladın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim dinde zorlama olmaz, herkes kendi inancını yaşar. Gelirse de şu lanet taciz tecavüz olayları yaşanmaz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.