Şimdi Ara

Seri maçımın son maçını kazanmama rağmen seri tamamlanmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar riot sanki benimle dalga geçiyor profilimden mac gecmisime bakabilirsiniz en son derecelide yenilgimden sonra derecelide 2 kazanmam var ama seride hala 1 çarpı ve 1 tik işareti var son kazandığım mac 2.tik olarak yok ama mac geçmişimde süs gibi duruyor maçı kazanamadım ama seriden çıkamadım ne yapmam lazım ticket mı atıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 30 Haziran 2015; 12:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal oyun sıralı seçim op

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticket atsanda böyle şeylerde oynama yapmıyorlar diye biliyorum tekrar oynamanız gerekecek malesef ama şansınız deneyin derim ticket göz çıkarmaz sonuçta
  • ahahahA :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok dikkatli baktım bildiğin dereceli oyun normal sıralı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shewawest

Evet arkadaşlar riot sanki benimle dalga geçiyor profilimden mac gecmisime bakabilirsiniz en son derecelide yenilgimden sonra derecelide 2 kazanmam var ama seride hala 1 çarpı ve 1 tik işareti var son kazandığım mac 2.tik olarak yok ama mac geçmişimde süs gibi duruyor maçı kazanamadım ama seriden çıkamadım ne yapmam lazım ticket mı atıyım

normal oyun sıralı seçimi seçmiş ritoya dereceli diye yutturmaya çalışıyor.İtibar etmeyin.

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Rapor edin arkadaşlar benim her konumu trollmeye çalışıyor forumu boylelerinden temizleyelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shewawest S kullanıcısına yanıt
    :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.