Şimdi Ara

Seri Katiller, Cinayetler, İlginç Olaylar (øØ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
38
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

~~~~~~~~~~

Mahkemede Charles Manson'a kaç kişiyi öldürdüğü sorulur. Charles hiç kimseyi öldürmedim der. Ve herkes bağırır çağırır. Charles arkasını döner ve sakin bir şekilde şöyle der:

inanın bana eğer öldürmeye başlasaydım hiçbiriniz kalmazdınız

~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~

***23 Mart***
    İtfaiyeciler içeri girdiklerinde bodrum katında parçalanıp üst üste dizilmiş cesetleri dehşetle keşfettiler. binanın DR.MARCEL PETIOT 'ya ait olduğu anlaşıldı; PETIOT , cesetlerin direnişçilerce öldürülen Nazi işbirlikçilerine ait olduğunu iddia etti. Tüyler ürpertici gerçek savaşın sona ermesiyle ortaya çıktı: Kurbanlar aslında ümitsizce Nazi işgali altındaki Fransa 'dan kaçmak isteyen zengin Fransız Yahudilere aitti. Onları kaçırarak - para karşılığında- özgürlüklerine kavuşturacak bir direnişçi rolüne bürünen PETİOT ,hiçbir şeyden şüphelenmeyen kurbanlarının tüm kıymetli eşyalarıyla beraber evine gelmelerini sağlamıştı. burada onlara bağışıklık aşısı yapıyor aslında onlara öldürücü dozda strikinin veriyordu bir odaya kapatıyor buradaki gözleme deliği sayesinde acılar içinde ölümlerini seyrediyordu, tüm varlıklarına el koyduktan sonra cesetleri binanın kazanında yakıyordu. Sonuna kadar hiç bir pişmanlık belirtisi dahi göstermeyen PETİOT, 1946'da giyotine yüzünde kocaman bir gülümseme ile gitmişti.

~~~~~~~~~~

"Ed Gein" Meme uçlarından yapılmış kemer.

~~~~~~~~~~

"Çengelli işkence aleti"
    Çengel makara seklinde bir düzenege iple monte edilir. Kurbanın eli ayağı bağlanarak sabitlenir. Kurbanın boynundan çengel geçirilir sonra makara şeklindeki düzenek yavaş yavaş çevrilir ve çengel kurbanın boğazına yavaş yavaş acı vererek geçer. Makarayı cevirdikçe kurban havaya kalkar ve çengel bir ucu kafasının diğer ucundan çıkar. Kurban yavaş ve acılı şekilde kıvranarak ölür.

~~~~~~~~~~

Bu ceza yöntemi Uzak Doğu ülkelerinde özellikle Filipinler'de uygulanan işkence yöntemidir. İnsanın girebileceği şekilde bambudan top şeklinde yapılırdı. Topun içinde çiviler olurdu. Herkesin gözünün önünde top şeklinde yuvarlanır veya top oynamaya alışık fillerin önüne atılırdı.

~~~~~~~~~~

Ortaçağda bazı mahkumların eli ayağı bağlanarak topluluğun karşısında diri diri derisi yüzülürdü. mahkum acı içinde öylece bırakılırdı.

~~~~~~~~~~

Bir seri katil evinden dışarıya kurban aramak için adımını attığında, her zaman bir sonraki kurbanı hakkında fikri yoktur. Hatta gerçekte bununla hiç ilgilenmez bile. Karşılaşacağı insanın korkularını, ümitlerini, hoşlandıklarını, hoşlanmadıklarını geçmişteki düş kırıklıklarını ve geleceğe ait hedeflerini hiç umursamaz. Birisinin sevgilisi olabileceğini bile düşünmez. İlgilendiği kadarı ile, bu dönemde, bir sonraki kurbanı insanoğlu değildir. Yani bir sonraki kurbanı ile karşılaşmadan önce bile, çoktan insan ve insani değerlerden soyunmuş, tek taraflı olarak karşısındakinin, insan olmakla ilgili hiçbir hakkının olmadığını kabullenmiştir.Bu, seri katilin gelecekteki kurbanlarını algılayışıdır.

~~~~~~~~~~

Seri katillerde çocuklukta görülen özellikler:
    Hayvanlara eziyet, ateş yakma takıntısı ve sürekli yatağı ıslatma durumu beş yaşını geçmiş çocukluk davranışları olarak gözlemlenmektedir.

~~~~~~~~~~

Elizabeth Bathory, kızların gençliğini ve güzelliğini aldığını zannederek kızların bütün kanını bir küvete doldurtup kan banyosu yapıyordu

~~~~~~~~~~

Afrika kabilelerinden Warriors kabilesi, inek kanı ile besleniyorlar, şamanlara göre inek kanındaki vitamin çok yüksektir, bu yüzden yetişkinler en az 2 litre kan içiyorlar.

~~~~~~~~~~

Çinde suçlu bulunan mahkum aç ve susuz kapalı bir kutuya konularak; mahkumun yavaş yavaş ölmesi izlenirdi.

~~~~~~~~~~

Orhan Aksoy Kolici Katil
    Cinayetler için çok masraf ettim. Bir cesedi iki üç gün suluyordum. Damacana su parasından bıktım. Ayrıca kolileri taşımak için parayla kamyon kiraladım. Öldürdüklerimin üzerinden masrafı karşılayacak para çıkmadı.

Güncel Konu (øØ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 5 Mayıs 2014; 23:14:54 >
  • güzel konu, takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bilgiler teşekkürler
  • İlginç şeyler var.
  • Katil Zodiac nerde ?
  • gittiğin yol ,yol değil dostum.
  • Bende bu tür olaylara ilgi var merak ediyorum. Galiba sendede var zodiac gerçi nickten belli ama :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korkunç İlginç Olaylarınız.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah, adam akıllı girilcek nadir konulardan. repini verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 23 Şubat 2014; 1:55:44 >
  • naptın be bro
  • Güzel konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick konu uyumu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Güzel konu

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• ben bile korktum
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Anlayışı için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST4RKY -- 23 Şubat 2014; 3:14:04 >
  • bazı fotoğraflar kötü sanki dostum ?
  •  Seri Katiller, Cinayetler, İlginç Olaylar (øØ)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.