Şimdi Ara

Seri Katil: Gary Leon Ridgway

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Seri Katil: Gary Leon Ridgway


    1982-1984 yılları arasında öldürülen 48 kadının katili oto boyacısı Gary Leon Ridgway, Seattle Mahkemesi’ndeki duruşmada suçunu kabul etti. Kurbanların cesetlerinin bir çoğu Seattle’nin güneyindeki Green River Yeşil Nehir yakınlarında bulunduğu için cinayetlere Green River adı verilmişti.


    AMACIM FAHİŞELERİ ÖLDÜRMEKTİ

    Mahkemedeki ifadesinde seri katil, planının, fahişe olduğunu düşündüğü mümkün olduğunca çok kadını öldürmek olduğunu söyledi. Ridgway, cinayetlerini anlatırken, Kurban olarak fahişeleri seçtim çünkü onların birçoğundan nefret ediyorum ve onlara cinsel ilişki karşılığında para vermek istemiyordum. Onların ortadan kaybolduklarının fark edilmediğini biliyordum dedi.


    MÜEBBETE ÇARPTIRILDI

    Green River katili olarak adlandırılan 54 yaşındaki Ridgway, suçunu kendisini ölüm cezasından kurtaracak bir anlaşma karşılığı suçunu itiraf etti. Anlaşma uyarınca sanık müebbet hapis çarptırılacak ve şartli tahliye edilmesi sözkonusu olmayacak. Green River cinayetleri 1982’de başladı. Cinayetlerin kurbanları daha çok Seattle’deki fahişeler, kimi zaman da uyuşturcu bağımlılarıydı. Seri cinayetler, başladığı gibi 1984’de bir anda sona erdi. Ancak Ridgway, 1990 ve 1998’da iki kadını daha öldürdüğünü itiraf etti. Gary Leon Ridgway’ın adı ilk kez, kurbanlardan birinin erkek arkadaşı, kurbanın Ridgway’ın kamyonetine binerken gördüğünü söylemesi üzerine gündeme geldi. Polis, suçlamaları kabul etmeyen Ridgway’ı serbest bıraktı. Ancak daha sonra yapılan testlerde, üç kurbanda bulunan DNA örnekleri Ridgway’inkine uyunca, sanık 2001’de tutuklandı.

     Seri Katil: Gary Leon Ridgway

     Seri Katil: Gary Leon Ridgway



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 21 Haziran 2014; 21:47:02 >







  • Tam film oyuncusu tipi var.

    Güzel paylaşım, eline sağlık. :)
  • Saate kaç kill alıyodu acaba
  • Muazzam bir paylaşım
  • Adamın cinayetleri çok korkunç olmalı suratına baktığımda korktum.
  • Galiba yazının gidişatı zamana göre değil. Tam olarak kaç yılında tutuklanıyor ve neden 2001 yılında serbest bırakılıyor önce. Cinayetleri 1982-1984 arasında işleyip daha sonra 2001'e kadar yakalanmıyor mu?
  • eşgal belli ediyo kendini :)
  • Size psikopat göstereyim de içiniz açılsın.

    Shawshank Redemption'da ki Elmo Blatch karakterini canlandıran aktör bence en iyi aktörlerden biridir.

    Anthony Hopkins'in Kuzuların Sessizliği'nde ki rolüyle oynadığı psikopat tiplemesinden bile daha iyi bir şekilde canlandırmıştır rolünü.

    Hani film olduğunu bilmesek gerçek zannedeceğiz o türden.






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.