Şimdi Ara

Sergen Yalçın ne pis adamdır arkadaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kadar iğrenç pis ağızlı bir adam var mı arkadaş ya.
    Şimdi de Sneijder ile Burak'a takmış.Sneijder 3.5 seneyi Galatasarayda bitiremez.Sneijder bumudur yani diyor.
    Böyle oynasın diye mi alındı.Ne diyo bu değişik ? Karı ağızlı resmen.
    Burak Yılmazda çok abartılmasın diyor.Her golcü 10 gol atar rahat diyor.
    Daha geçen hafta rezil oldu.Ben bu kadar kıskanç adam tanımadım.Galatasaraya çok sallıyor bu aralar.
    Gitsin evde bu fotoğraflara bakıp kıskançlıktan ağlasın.

• Cok patavatsiz ama ben sevmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hee yaa bende izledim sinir oldum ama bilgin gökberk iyi kapak yaptı galatasaraylılar seviniyodur şimdi senin dediklerin çıkmıyo diye dedi ona güldüm baya
  • Drogba hakkında bi şey demediği sürece ben susuyorum
  • SIFATSIZ
  • Şuraya baya yazdım Sergen hakkında.Ama ne yazdım.Göndere bassam sınırsız yerdim heralde.Sonra gerek yok dedim.Sildim.

Ama gerçekten yazık.

Şeref Onur Haysiyet Karakter gibi kavramların Ego Kibir Reyting gibi kavramlardan daha üstün olması gerekiyor bence.

En azından ailem bana böyle öğretti.
  • Burak Yılmaz'ı baya bir övdü Sergen.
    Sonrasında Bilgin Gökberk'in "Galatasaray da sürekli oynayan santrafor karşıdan karşıya geçse biri pas verir gol atar." yorumundan sonra o da Gs de herhangi bir santrafor 10 gol atar dedi sadece ki bu da doğru.Snejder e de geldiğinden beri en iyi maçını oynadı dedi, iyiye gidiyor dedi.
    Buraya öyle bir aksettirmişsin ki direk senin yazdıklarını okuyan adama söver.Bazı taraftarlar her takımda var birine taktı mı ne dese batıyor herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Acun'la takılsın o reklamlarda oynasın futbolu yorumlamayı bilen biri geçsin onun yerine.
    Aslında futboldan anlıyor ama kıskançlık yorumlarında etkili oluyor çoğu zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Burak vs Ronaldo ooo manyak manyak

Bak kardeşim sabahtan beri buralardasın.Bi yat uyu sindir yoksa boğulacaksın.
    Ne itici insansın sen.YAZMA.BU BÖLÜME GİRME.ADAM DEDİĞİN LAFTAN ANLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DannyWaLker

Burak vs Ronaldo ooo manyak manyak

Burak Ronaldo gibi pas atsaydı drogbaya o golü attırırdı. Onun gibi başdöndürücü çalımları yok.Hava toplarında kuşkusuz Ronaldo tabikide daha iii, vuruş tekniği v.s ... Ama şu bi gerçek ki Ş.Liginde en fazla gol atan adam ve az önce öve öve bitiremediğim adamla birlikte... Şuan için bu "vs" karşılaştırmayı hakediyor.
  • Bu adam Chelsea'ye gol attıktan sonra çok değişti. Ciddiyim.
  • herkesi kendi gibi sanıyor işte futbol hayatı boyunca bir başarı elde edememiş zavallım böyle gündemde kalmaya çalışıyor
  • Gökmen Özdenak'ı izleyin.
  • ARİR ERDEM 2
  • Abi ben gulmek icin izliyorum zaten o moderator kafayi burakla bozmus iki lafin birinde aray buraki sıkıstiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.