SERGEN YALÇIN FAN CLUB (8. sayfa)

-
-
_____________________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES -
Derin bir kuyu gibidir yanlız kişi, içine bir taş atmak kolaydır, ama taş kuyunun dibine düşünce, söyleyin onu kim çıkarır?
Yanlız kişiyi incitmekten sakının! Ola ki bunu yaptıysanız bir kere, o zaman onu öldürün de!!!
_____________________________ -
Acaba Sergen bunsan sonra Beşiktaş 'a bir daha gelebilir mi? Bana çok zor geliyor artık. Bence Sergen için Beşiktaş defteri kapandı diyebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
6 ay sonra geldi bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oooo Friedrich Nietzsche..seviyeyi bu kadar yukarı çıkartırsak ,adapte olamayacaklar çıkar..aman diyeyim hocam
_____________________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES -
Gelecek sene için mi anlaştı yönetim Sergen ile?
Aranızda kim Sergen Yalçın??
Ben !!
Benim!!
Hayır Sergen Yalçın benim!!!
ve hep beraber ayağa kalkarak
ALİ RIZA SERGEN YALÇIN BİZİZ ,HEPİMİZ ALİ RIZA SERGEN YALÇIN ız !!!
Yanlız kişi senle, yener'sin hocam
_____________________________ -
yeniçağ gazetesi
Serdal Adalı hayatının şokunu yaşadı! Öyle bir mektup aldı ki ne yapacağını şaşırdıhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/serdal-adali-hayatinin-sokunu-yasadi-oyle-bir-mektup-aldi-ki-ne-yapacagini-sasirdi-875933h.htm_____________________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES -
Sergen babayı kotuleyenlere daha kötü hoca soku 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Niko kovac geldi diyorlar. nasıl iş yapar mı bizde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Biliç gelse daha iyiydi.
Son yıllarda Hırvatistan i kupaya goturemeyen tek hoca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 8 Ocak 2025; 17:10:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan hoca olmaz..6 lı kuponu bile yapamaz..ganyan bayine giderken yolda kaybolur..Ah Sergen hocam Ahhh !!
Bili 'in kariyerinde aldığı kupa yok. Biraz kötü gitsin bu konu çok gündeme gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 8 Ocak 2025; 17:25:26 >
Bu işler biraz zar atma gibi. Geçen yıl olsa santos yerine düşünürdüm bu yıl takviyeler yapıldı takım biraz daha iyi.
6 ay için gelmez bu. Bak o zaman sıkıntı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Ocak 2025; 17:45:56 >_____________________________ -
DELİ İBO için örgütlenelim..Tazminata para kalmadı kasada
-
-
Hoca işini de yapar, alemi de kovalar
_____________________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir. SOKRATES
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X