< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu öyle 3/5 maçta düzelecek iş değil. 1.5 sezon yarışmak için demiştim bende değişen birşey yok. Kritik hata sezon sonu yapıldı ole gönderilip sergen getirilse bu oyuncuların çoğu alınmazdı. Sen şimdi adama diyorsunki, neden başarısız bu takım ? Ne kampı , ne transferleri bu adam yapmadı diyorum bende. Şampiyon olmak istiyorsan en azından rakipleriden bir kaç mevkide iyi olmalısın. En kötü forvet bizde, En kötü kaleci bizde, En kötü bekler bizde. Bunu daha da çeşitlendirebiliriz. Şu an sabretmekten başka lüksümüz yok. Bir kaç hafta geriye gitsen bu takımın başına kimi getirirsin mesela ? En fazla söylenebilecek şey alman, yugoslav vs. Onlarında sistem oturtması minimum 1 yıldan başlar oda becerebilirse. |
|
|
|
Valla ben Sergen'in başarısız olduğunu düşünmüyorum herkesin aksine. Rafa konusunda hatalı, öyle basın toplantısında isim vererek eleştirmemeliydi vs bu konu ayrı ama genel olarak takım sabote ediyor. Kasımpaşa maçında 1'i penaltı, toplam 3.42 gol beklentisi olan 5 tane net pozisyon var ve takım bir tanesini atamıyor FB maçında farka gidiyorken Orkun bilinçli olarak rakip takımın ayağını kırmaya çalışıyor Bana kalırsa Gençlerbirliği maçında takımın 2 dakikada 2 gol yemesi de Sergen'lik bi durum değil yine Kasımpaşa'daki gibi topun kaleye girmemesi durumu vardı o maçta ama bunu sayıp saymamayı size bırakıyorum opsiyonel İlk 2 söylediğim maçta takım sabote etmese lider ile puan farkı 5, FB ile 1 idi (bu ikisi net takımın sabotesidir tartışılmaz) 3 maçta takım sabote etmese Lider ile puan farkı 3, FB'nin önündeydi Bi TD bu kadar hazırlayabilir bence, Sergen'in yerine gelecek kimsenin daha iyi bi iş yapabileceğine ihtimal vermiyorum ben. Gördüğümüz gibi takım zaten hobi olarak saçmalamasa adam herkesin istediği şekilde şampiyonluk yarışında tutacakmış şu kadroyla bile. Zaten eğer Kasımpaşa'ya karşı 5 tane net gol kaçırıyorsan, Rekor transferin hobi olarak kırmızı kart görüyorsa TD ne yapabilir buna. Beşiktaş'ın kadrosu zaten kuş kadar harika bi kadro yok ki neden 10 kişi yenmedin falan denilsin, herkes maç başında 11-11 bile fark yemesini bekliyordu takımın. 11-11'de FB'ye fark atınca bu sefer 11-10 niye yenmedi oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 14 Kasım 2025; 15:28:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 15 Kasım 2025; 11:30:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet başarı algımız kupa kaldırmak. ağlayarak günlüğüne yazabilirsin |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 15 Kasım 2025; 12:54:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ne ağlayacağım ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 15 Kasım 2025; 23:33:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
kendi menfaatleri için kandırdılar koyun gibi güdüyorlar bunları ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 17 Kasım 2025; 19:28:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |