< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben de bugün itibariyle SERES 3 aldım.Henüz teslim almadım.Eşimin ve benim iş yerimize gidebilmek için kullanacağım.Şehir dışı için kendi BMW 3.16i arabam duruyor.Umarım şehir içi menzil anlamında bir sorun yaşamam.Şarj konusunu Ankara Şahsuvaroğlundan halletmeyi düşünüyorum birkaç günde bir giderek.Hız yapmayı hiç seven birisi değilim.Bakalım menzil ne olacak. |
.........................FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ........................
Sadece sahaya çıkan 11 futbolcu ve aldıkları sonuçdan ibaret değildir. Böyle sananlar büyük bir gaflet içindedir. |
Arkadaşlar merhaba. Seres 3 elektrikli aracımız ile yeni bir video yayınladık. İzlemek isteyen arkadaşlar olursa diye sizinle paylaşmakta istedik. Link : ![]() Seres 3 Marka %100 Elektrikli Araba ile Bursa / İstanbul Arasında Uzun Yol Testi Yaptık. Karavanist Fuarına Ziyarete Gittik - Elektrikli Araç ile Kış Ayında Uzun Yol Videosu
Seres 3 marka %100 elektrikli arabamız ile Bursa / İstanbul arasında uzun yol testi gerçekleştirdik. Bu videomuz da kış ayında bir elektrikli araba ile enerji tüketimlerini inceleyeceğiz. Ayrıca aracımızın tedarikçisi olan Şahsuvaroğlun'da ücretsiz şekilde şarj edeceğiz. Böylece Bursa / İstanbul arasında yakıt veya enerjiye para ödemeden seyahat etme imkanımız olacak. Kanalımıza abone olarak bizi takip edebilirsiniz.
EKONOMİK SOLAR
Adres : Bursa/Nilüfer
23 Nisan Mh. 240. Sokak No:5B/C
Telefon : 0224 441 7395
E-Mail : yonetim@ekonomiksolar.com
Web Sitesi : www.ekonomiksolar.com https://www.youtube.com/watch?v=rBRQo90d8yk&t=230s |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 1 Şubat 2023; 9:48:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ccs hızlı şarj pilleri 25 c° ve üstü sıcaklıklarda ısıtıyor, kışın uzun yola çıkmadan önce hızlı şarjda dolum yaparak soğuk havadan kaynaklı etkiyi aza indirebilirsiniz, kapalı otopark ta aracı muhafaza ederek gecenin soğuğundan pilleri korumak da faydalı , eco sürüş modunu sadece sıkışık trafikte kullanmak , akan trafikte spor modu tercih etmek menzil kazandırır, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 2 Şubat 2023; 5:25:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Eco modu sadece durmak için kullanıyorum, zira aşırı bir trafik varsa eco modu tercih edebiliyorum, akan trafikte eco modda ilerlemek menzil kaybettiriyor. kinetik enerji kazanımı en düşük seviyeye ayarlayarak sürüşümün devam etmesini sağlıyorum, akan trafikte ayağınızı gazdan çektiğimiz gibi enerji geri dönüşümü için araç frene basar gibi bir hissiyatla pilleri doldurmaya başlıyor, böyle bir senaryo da örnek verecek olursak 5kw kazandınız, eski hızınıza ulaşmak için 15 kW harcamanız gerekli , akan trafikte kinetik enerji kazanımı sizi yavaşlatır , hızlanmak için kazandığınızdan daha fazlasın harcarsınız , sürekli uzun yol yapan bir kişi olarak söylüyorum, eco mod size menzil vermez kaybettirir…! spor modda motor tam kapasite kullanıldığı için gaz tepkileriniz sert olursa gene sonuç düşük menzil olur ,spor da sakin bir şekilde gaza basarak ilerlemek az kW tüketmenize neden olur , her tam durma ihtiyacınızda Eco moda alarak frenleme yapmak menzil kazanmanıza destek olur, spor modda 100 %dolu batarya ile 125 km yolu %25 sarfiyatla gerçekleştirdim , 10,7 kW değerleri gördüm, yol , hava , pil sıcaklığı ağırlık , gaz tepkisi ani kalkış ve duruş, sürüş karakteri klima , menzile etki eden detaylardır, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sadece sahaya çıkan 11 futbolcu ve aldıkları sonuçdan ibaret değildir. Böyle sananlar büyük bir gaflet içindedir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 6 Şubat 2023; 0:2:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 6 Şubat 2023; 9:41:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sabah vites yuvarlağını daha yavaş çevirmeye çalıştım, bir sorun yaşamadım. aracı çalıştırdıktan sonra belli bir ısıtma süresi oluyor mu elektrikli araçlarda, fosil yakıtlarda olduğu gibi? Yoksa hemen hareket edebiliyor muyuz? Ayrıca geri şarj ayarı nereden yapılıyor? Direksiyondaki tuşlar da çok karışık hala çözemedim! Ücretsiz şarj devam ettiği için bayide şarj edeceğim bir süre daha. Sürekli DC şarj yapmak araç içi iyi değil diyorlar doğru mu? Menzili yüzde olarak nasıl görebiliriz? En az menzil kaç km'ye indiğinde şarj etmek lazım? % 20 olunca değil mi? Menzil 0 da son mu? yoksa belli bir yedek menzil kalıyor mu? teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 6 Şubat 2023; 14:46:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 6 Şubat 2023; 20:25:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |