Şimdi Ara

Şerefsizler ses sistemimi çalmış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam düğünden geldik ve aracı evin otoparkına bıraktım. Sabah abim işe gitmek için arabaya gittiğinde kapıları açık şekilde anfinin çalındığını farketmiş.. Eve geldiğinde birisi öldü filan sandım..Şerefsiz hırsız kapıları zorla metal bi cisimle açmış ve arka koltuğu yatırarak bagajdaki anfiyi almış hemen polisi aradık ve ekip çağırdılar, parmak izi filan aldılar..Bulmaları çok zor görünüyor. ufak bi semtte yaşıyoruz ama çalan hayvan napıyor kimbilir 350 tl lik anfi uçtu gitti. Araçta alarm filan takılı ama devrede değil 1-1,5 ay öncede zorlamışlardı, sonra bi değişme olmayınca bırakıp gittiler sandık ama gece yapacaklarını yapmış şerefsizler Sizlerede uyarıda bulunayım, aracınızda değerli eşya bırakmayın.. Allahtan ben teyp, gözlük, ve fotoğraf makinesini almıştım eve. Dahada zararlı olabilirdi neyseki çalacak başka şey bulamamışlar

• Geçmiş olsun. Ama öncedende zorlamışlar demek ki kaçarı yokmuş
  • Dua et arabayı çalmamışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Dua et arabayı çalmamışlar :D

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Dua et arabayı çalmamışlar :D

+1000

Arabayı çalmaya gerek duymamışlardır

91 model şahin
  • Kaskoya neden işletmediniz ? KAsko bu durumlar için var.Zzararını karşılarlardı kafanda rahat olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Kaskoya neden işletmediniz ? KAsko bu durumlar için var.Zzararını karşılarlardı kafanda rahat olurdu.

Malesef bir tek sigorta var kasko yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne diyelim geçmiş olsun en yakın zamanda çalanlar bulunur inşallah
  • Çok saolun... İnşallah bulurlar, ama kendi ellerimle bulmak nasip olur
  • Çoktan okutmuşlardır senin anfiyi sen en iyisi
  • Konu kopyalanmış
  • quote:

Çoktan okutmuşlardır senin anfiyi sen en iyisi

Polis satmazlar, satarlarsa daha kolay bulunur dedi.. kendi araçlarında kullanmak için çalmışlardır dedi
  • quote:

Çoktan okutmuşlardır senin anfiyi sen en iyisi

Susadım lan
  • dalga geçen arkadaşların başınada gelir inş.
  • arkadaşım ses sistemin çalınıyo buraya konu açılıyor.koş hırsızı bul ekmeğini banardır parana şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snopy.987

arkadaşım ses sistemin çalınıyo buraya konu açılıyor.koş hırsızı bul ekmeğini banardır parana şimdi.

Koş hırsızı bul??

nerde bulayım adres ver. Polise ihbat ettik.. yapacak fazla birşey yokki..Adam enayiydi zaten elinde anfiyle sokaklarda dolaşsın
  • Arkadaşlar bu parmak izini nasıl kullanıyor polisler? Benim aklıma şöyle birşey geldi, alınan parmak izini ehliyet alırken aldıkları parmak izleriyle mi karşılaştırıyorlar? Yoksa başka bir yöntem mi uyguluyorlar merak ettim.
  • Hayır hüküm giyen yada tutuklanan kişilerin parmak izi alınıyor senin arabadan çalanlar daha önce yakalandıysa b#ku yediler veritabanında parmak izleri var çünkü

Öyle olursa rahat bulunur ama anfiyi alamazsın heralde yerini söyleyeceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

dalga geçen arkadaşların başınada gelir inş.

ayıptır arkadaşım. madem öyle açmıyacaktın konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaşlar bu parmak izini nasıl kullanıyor polisler? Benim aklıma şöyle birşey geldi, alınan parmak izini ehliyet alırken aldıkları parmak izleriyle mi karşılaştırıyorlar? Yoksa başka bir yöntem mi uyguluyorlar merak ettim.

daha önce sabıkası olanlarla karşılaştırıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.