Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
2
Favori
10.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinalinde de hızlıymış ama banada gidici gibi geldi..
  • Hocam Turkiye de olaylari uzatiyorlar genelde ama burada olay da kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen şaşırdım bayağı 13.bölüm final diyenler de var.
  • Beyaz show un laneti mi acaba

• Valla biraz öyle oldu..
  • Beyler diziyi arkadaşlarınıza falan zorla izletin. Kaldırmasınlar bari bir sezon izleyelim

Bizim millete ne oldu ya kanald dizilerini reytingsiz bırakmazlardı
  • İzleyenler sırf izlemek için izliyor galiba
  • Bu diziyi takip ediyorum, bence gerek müzikleri gerek hikayesi, olayların hızlı ilerleyişiyle gayet güzel bir dizi. Ayrıca Yiğit karakteri bana Tony Montana'yı anımsatıyor, aralarında çok benzerlikler var. Bence biterse yazık olur böyle güzel bir diziye, takip ettiğim 1-2 Türk dizisinden biridir. Ha klişeler var mı, var ama çok göze batmıyor.

Son bölüme gelirsek
    ; dopdolu bir bölümdü. Boş sahnelerle geçirilmemişti bazı diziler gibi, Yiğit'in Namık'ı öldür(t)me sahnesi güzel olmuştu, kamera,görüntü çok iyiydi tabii Namık'ın aşağı düşerkenki efekti pek iyi olmamıştı fakat o kadar da olsun. Kübra'nın hamile olması zaten beklenen bir şeydi. Son sahnede güzeldi valla yeni bölümü bekliyorum. Eğer böyle hızlı ilerlerse dizi izlenir.

• totalde 16. olmuş bu hafta ayrica kanal d dizinin biteceği yönündeki haberleri yalanlamış şimdilik devam ediyor:)

• Aynen yalanlandı bakalım dizi nereye kadar varacak konu çok hızlı ilerliyor halbuki beklemedeyiz...
  • dizi öyle çok çok iyi değil ama her türlü kiraz mevsiminden falan iyidir neden bu kadar az ilgi var şaşırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların efendi erkek yerine .. erkek tercihi diye bir söz varya. Bu dizi onun özeti. Tüm kızlar katil kaçakçı, bebeğini bile istemeyen Yiğit e hasta. Savcı adayı mükemmel bir kariyeri olacak olan 190 boyunda esmer adam gibi adam olan Emir e bakan yok. Biraz gerçekçilik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olaylar cok hızlı ılerlıyor 2 saatta ortalık toz duman oldu yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Kızların efendi erkek yerine .. erkek tercihi diye bir söz varya. Bu dizi onun özeti. Tüm kızlar katil kaçakçı, bebeğini bile istemeyen Yiğit e hasta. Savcı adayı mükemmel bir kariyeri olacak olan 190 boyunda esmer adam gibi adam olan Emir e bakan yok. Biraz gerçekçilik..

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ!
  • 13.bölümde final yapacak dizi

• Dizi bu hafta reytinglerde AB'de 2.sıraya yükseldi..
  • Dizi fena değil ama senaryo kötü işleniyor. Çok hızlı gidiyorlar. Eyvallah yavaş gitmesinler ama bir bölüm için bu kadar olay biraz fazla oluyor. Özellikle yiğit sibel yakınlaşması çok erken ve gereksiz oldu. Şuan izlediğim nadir dizilerden ama dizide bir şeyler eksik gibi hissediyorum sürekli.
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Bence Yasemin Allen yerine başkasını bulabilirlerdi ben hiç yakıştırmıyorum ikisini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thad Castle

13.bölümde final yapacak dizi

Ne finali la daha dizinin senaryosu yeni başladı.. Yiğit daha nihat bey den daha yüksek kademelere gelecek ohoo..
  • Bence senaryo gayet iyi ama dizide eksik olan bişeyler var,olaylar çok hızlı gelişiyor ve kurgusu biraz yetersiz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.