Şimdi Ara

Şeref Meselesi - Kerem Bürsin & Şükrü Özyıldız | BİTTİ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
10.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Bu dizi 1 sezonu tamamlayamayacak gibi görünüyor

Nesini tamamlayamayacak dostum anlatır mısın biraz Reyting rekoru kırıyor. İnternette 8. bölümün 1 milyon 150 bin kişi izlemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Nesini tamamlayamayacak dostum anlatır mısın biraz Reyting rekoru kırıyor. İnternette 8. bölümün 1 milyon 150 bin kişi izlemiş...

Valla önceden savunurdum bu diziyi ama konusu çok saçma bomboş bir dizi.internetten izlemekle olmuyor ki o iş dizinin geleceği pek parlak değil, hani merak etmiyorsun diğer bölüm ne olacak acaba diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

quote:

Valla önceden savunurdum bu diziyi ama konusu çok saçma bomboş bir dizi.internetten izlemekle olmuyor ki o iş dizinin geleceği pek parlak değil, hani merak etmiyorsun diğer bölüm ne olacak acaba diye..

Alıntıları Göster
    Dizi reytingini arttırıyor hem Totalde hem ABde

13.bölüm final olacaktı ancak yükleliş sürer ve reyting 5 seviyesini görürse Totalde bitmeyebilir

İzlenmeye başladı son 3 bölümdür

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Bence bizde bu kadar hızlı ilerlemez bu dizi :)
  • Sadullah işini çok abarttılar saçma sapan şeyler oluyor. Bu senaryo düzelmezse 2.sezonu zor görür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi her bolum daha da sasirtip daha hizlaniyor. Son sahne sezon finaline yakisir bi sahneydi bence. Cok erken oldu,umarim hayal veya ruyadir cunku yigitin nihattan intikam almasi bu kadar kolay olmamali. Bu kadar hizli gitmelerinden anladigim kadariyla; ya senaryoya cok guveniyorlar, ya dizi erken bitecek ya da ne yaptiklarini bilmiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Dizi her bolum daha da sasirtip daha hizlaniyor. Son sahne sezon finaline yakisir bi sahneydi bence. Cok erken oldu,umarim hayal veya ruyadir cunku yigitin nihattan intikam almasi bu kadar kolay olmamali. Bu kadar hizli gitmelerinden anladigim kadariyla; ya senaryoya cok guveniyorlar, ya dizi erken bitecek ya da ne yaptiklarini bilmiyorlar.
    Son sahne fenaydı. Umarım rüya falan çımaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakurt79

Son sahne fenaydı. Umarım rüya falan çımaz.

Alıntıları Göster

• Beyler,şuraya bir bakın daha iyi anlayacaksınız. :)

sonra da bunu izleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=UumF_96xua0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ct12brk -- 21 Ocak 2015; 13:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ct12brk

Beyler,şuraya bir bakın daha iyi anlayacaksınız. :)

sonra da bunu izleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=UumF_96xua0
    Dizi bu haftada reytingleri arttırmış
    5 seviyesine çıkarsa bitmez bence

Pazar günü oturmuş bir programdan 5 reyting çıkartmak başarı
    ABde 1. gidiyor

• Bu kadro ve bu basit senaryo ile bakalım ne kadar dayanacak.
  • Biraz. Fazla hizli ilerliyor gibi.

• 15 mart akşamı ygs ile biter bence

• 10. Bolumun son yigit ile kubra sahnesindeki muzigi bilen varmi allah rizasi icin bulun onu benim icin

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

10. Bolumun son yigit ile kubra sahnesindeki muzigi bilen varmi allah rizasi icin bulun onu benim icin
    Program AB de 1. olunca noluyor Total de olunca noluyor yada AB de 1. olan Totalde nasıl 8 olabiliyor bilen biri açıklasın lütfen
  • Bu haftakinölüm de güzeldi. Eşref ve Selim' de gitti bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Program AB de 1. olunca noluyor Total de olunca noluyor yada AB de 1. olan Totalde nasıl 8 olabiliyor bilen biri açıklasın lütfen

Bildigim kadariyla aciklayayim. Reyting gruplari egitim ve gelir seviyesine göre 4'e ayriliyor. Ab grubu'da en yüksek gelir seviyesine sahip olan insanlarin olusturdugu bir grup. Total ise bu 4 grubun toplami. Reklam veren firmalar icin ab grubu daha önemli çünkü ab grubundakilerin alim gücü daha yüksek. Ben böyle biliyorum.

• Anche kullanıcısına yanıt
    Hocam AB önemliyse dizi müthiş gidiyor o zaman niye biter tarzı yorumlar var hiç anlamadım şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Hocam AB önemliyse dizi müthiş gidiyor o zaman niye biter tarzı yorumlar var hiç anlamadım şuan
    Aşırı Spoiler içerir

Selim baya baya Nihat'ın adamı ya da köpeği oluyor diyelim.Yiğit'in arkasından baya bi iş çeviriyor.

Derya Nihat'a şantaj ediyor ve para istiyor. yüklü miktarda. Selim aracılıyla deryaya parayı veriyor. 1 gün sonrada Selim Deryayı öldürüyor.
    bu sırada deryanın çantasına bakınıyor ama bişey bulamıyor. Yigit'in deryaya özel olarak vermiş oldugu çakmagı selim alıyor.

Günler geçiyor. bir gün bi ortamda selim sigarasını yakarken Yiğit çakmagı farkediyor. ve şüpheleniyor.
    Yigit sonra Selimi takip ediyor ve Nihat ve selim'in buluştugunu görüyor.

ve günlerden bir gün ıssız bi yerde Yigit Selimi vurarak öldürüyor.

Emir işsiz kalınca sanırım ona biyer veya birisi sahip çıkıyor. ve bu mafya ortamlarına karşı bir polis grubu var. yani polis teşkilati içinde herkes Nihat'ın adamı degil. onun tutuklanmasını isteyen polislerde var. ama bu gizli.
    işte Emir bu adamlarla çalışıyor. ve nihat'ın bir çok işine taş koyacaklar. hatta bir gün kendi mekanlarına baskın yapacaklar. nihatta mekandayken. burası kumarhane gibi bir yer.

tabii buralardan serbest kalıyor.

Ayrıca Yigit baya bi fark atacak nihata. onun gölgesinden kurtuluyor. büyük patronla tanışıyor ve ona çalışıyor veya kendi kazanıyor tüm parayı.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    bu yabancı versiyon da mı oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.