Futbolcu olsaydım gol attıktan sonra deli danalr gibi koşmazdım açıkçası. Ama böyle de durmazdım...
peki Tello niye ona koşmuyor"ne güzel durdun,döndün pası verdin bende Allah ne verdiyse vurdum.helal olsun"diye? kimse sormadı bunu... halısahada falan oynarken yenik durumdayken gol atınca"heh oldu işte"der gibisinden tepki vermeyiz bazen. takımı gol atınca sevinmeyecek futbolcu olamaz,ne işin var orda o zaman...
Takım geride ve kötü oynuyor beraberlik golü atılıyor sevinmiyor.Çünkü bu onun için yeterli değil yaşı gereği artistlik moduna geçiyor.
+ iddaa oynamış olsa gol asisti yapmaz.
alt tarafı gs ye gol attık bu kadar sevinmeyin demek istemiş de olabilir..
sonuçta beraberlik golü , tellonun gol sevincinde kendni parçalaması doğal çok güzel bi gol attı ama beraberlik golü sonuçta ve sorgulayacak bi durum yok..
onu bırakında siz gsye beraberlik golü attığı için maçı durdurup takım olarak neden halay çekip havai fişek gösterisi yapmadık bende onu merak ediyorum...
beraberlik golünde sevinmemesi normal bence
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Takım geride ve kötü oynuyor beraberlik golü atılıyor sevinmiyor.Çünkü bu onun için yeterli değil yaşı gereği artistlik moduna geçiyor.
+ iddaa oynamış olsa gol asisti yapmaz.
bnce gol atan her zaman asist yapana koşmalı
quote:
Orjinalden alıntı: soho
demi sanki chealse ye gol atmışız 1.yarı ve beraberlik golü
galatasaray karsısında beraberliği getiren gole sevinmezsen macta böyle yenilirsin işte azı begenmeyen cogu bulamazmıs
ben serdarı gectim hala marsilya macında delgadonjun peşindeyim sen berbat oynadıgın macta yenilmişşsin gidip birde adamın peşinde forma almak için ugrasıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
quote:
Chelsea'ye atmadık sanki iki tane Sergen
quote:
Orjinalden alıntı: darkdarkprince
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
quote:
Chelsea'ye atmadık sanki iki tane Sergen
sonuna kadar
pancu aynısını adana maçında yapmıştı normal birşey