Şimdi Ara

Serdar Aziz-Koray Günter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bursaspor'un maçlarını takip ederim Serdar Aziz'in nasıl bir topçu olduğunu az çok biliyorum. Koray'ı ise adam akıllı bu hafta izledim zaten hazırlık maçları dışında uzun süre görev almadı yanlış hatırlamıyorsam. Sormak istediğim soru şu; Chedjou zaten oynayacak, Serdar Aziz'in Koray'dan ne fazlası var da alıyoruz bu adamı, almak için bu kadar çaba sarfediyoruz? Bir de 500bin euro bonservis olur anlarım, yine 4lerden bahsediyorlar, akıllanmayacak mı bu yönetim? Hani gerçekten merak ettiğim için soruyorum, benim göremedim nedir bu Serdar Aziz'deki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• komisyon yemek için yerli stoper alınacak, daha semih koray sakatlanmadan arıyorlardı
  • Çöp transfer olur. Forvet varsa alın, Hoca diyorki gençleri oynatacağız o zaman oynat Korayı Emre Canı ama illlaki Semih oynar çünkü Koray Abi tayfasında değil Semih kadar lobisi yok sözüde geçmez çocukcazın umarım Dortmund sözleşme maddesindeki şeyi düşünüp geri çağırmaz.
  • 1milyondan aza alacaklarsa gelsin. yoksa ne gerek var 4 ay sonra 4-5 milyona canavar gibi yabancı alabilecekken.
  • Kurumsallaşma olmadan böyle fail transferler bitmez Galatasaray'da.Gs Lisesi tayfası söz sahibi oldukça daha çok soyuluruz.
  • Almayacaklar bence

• Koray sahanın en iyilerinden biriydi. Hakan da iyiydi. Gerek yok stoper almaya. Ha illa alalım, alacağız dedik almazsak laf olur gibi saçma kafalara girdiyse yönetim yarım sezon için Mustafa Yumluyu kiralasınlar. Trabzon sıkıntı çıkarmaz, maaşı da çok bir şey değildir zaten yarım sezon olduğu için yarısını vereceğiz. Al sana neredeyse bedavaya stoper. Stoper aldın mı aldın.

Ha beğendiğimden oynayacağından falan değil de işte Serdar Aziz'e 4m vermekten iyidir. Burakla Selçuk'a bir kanka daha almış oluruz en kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    4 ay önce açıldı
    engin polat
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

komisyon yemek için yerli stoper alınacak, daha semih koray sakatlanmadan arıyorlardı

senin ünal aysalının yediği gibi mi ?

çok beğendiğin ünal aysal dönemindeki transferlerden yenilen komisyonun haddi hesabı yok

şuan transfer bile yapmadı bu yönetim.

ben senin ne olduğunu biliyorum da bilmeyenler için biraz aklı başında yorumlar at
  • Serdar Aziz iyi futbolcu zaten bunu söylemek için 1-2 maçını izleseniz yeterli,ancak bizim için şu aşamada inanılmaz gereksiz hele ki seneye sınır kalkmışken.Emre Can ile Koray hatada yapsalar genede üstlerinde durulması gereken isimler.Semih Kaya Ujfa olmasaydı Semih olamazdı -bu konuda çok iddialıyım-ne hatalar yaptı ama bugün savunmamızın değişilmezi.Serdar Aziz transferi olursa 4-5 milyonlara gerçekten yazık,bu taraftar hak etmiyor bunları.
  • Semih=Serdar

Çöp=Çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar azize hiç gerek yok. çok extrem bi oyuncu değil. 3-4 haftalık zaman için o kadar parayı vermeye değmez. gelecek sezon 500bin etmeyecek adamlara milyon eurolar verilmez. hakan balta orayı kolluyor koray idare eder. çok ucuza veriyorlarsa versinler. tarık çamdal ortada. 4.5 verdik adama gelecek sezon 1m vermez kimse. şu an yapılması gereken. bi tane yönetici çıkacak. transfer yok diyecek nokta koyacak. takımdakıler de ona göre çalışacak. biz bu sezonu böyle atlatırız rahat olun. şu an bize güzel bi burak alternatifi lazım. o da sezon sonuna yabancı olarak gelicek inş. burak da yedeğe. hadi buyrun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Çöp transfer olur. Forvet varsa alın, Hoca diyorki gençleri oynatacağız o zaman oynat Korayı Emre Canı ama illlaki Semih oynar çünkü Koray Abi tayfasında değil Semih kadar lobisi yok sözüde geçmez çocukcazın umarım Dortmund sözleşme maddesindeki şeyi düşünüp geri çağırmaz.

O maddenin geçerliliği olmaması lazım artık. Ben arkadaşın fikrine katılıyorum Serdar'ın Koray'dan + sı falan yok bence. Emre Can'da gayet iyi ikisiyle Chedjou nun yeri doldurulur. Hatta bu oyuna Chedjou eklenirse oyunumuz çok daha iyi olacaktır.
  • Serdar geleceğine Hakan oynasın orada daha iyi. Koray-Hakan, Semih-Hakan idare ederiz. Ched gelince sezon sonuna kadar idare ederiz. Transfer mransfer yapıp parasını yemesinler takımın. Oyuncu satılsın aksine.
  • Serdar Aziz'in Dany'den de çok bir fazlası yok. Sadece pozisyon bilgisi anlamında üstün. Hız, fizik, müdahale olarak Dany daha üstün. 3-4 hafta da idare edebilirdi bizi. Hiç para vermeden kendi oyuncumuzu oynatmak varken gidip bu Serdar Aziz'i yüksek meblağlara alırlarsa yazıklar olsun.

Ha birde uyarayım. Koray ile Hakan iyi oynadılar diyorsunuzda, Rize bizim kaleye kaç kere geldi, kaç tane şutları var ? Diyarbakır bile daha sistemli oynadı Rizespor'dan. Haftaya Bursaspor maçında aynı etkiyi görürsek, o zaman iyi derim ben Koray ile Hakan'a.
  • Kulübe tel mail twitterdan ulaşmak lazım. Almasınlar stoper. Forvet lazım forvet

• quote:

Orijinalden alıntı: AlohaTR

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Çöp transfer olur. Forvet varsa alın, Hoca diyorki gençleri oynatacağız o zaman oynat Korayı Emre Canı ama illlaki Semih oynar çünkü Koray Abi tayfasında değil Semih kadar lobisi yok sözüde geçmez çocukcazın umarım Dortmund sözleşme maddesindeki şeyi düşünüp geri çağırmaz.

O maddenin geçerliliği olmaması lazım artık. Ben arkadaşın fikrine katılıyorum Serdar'ın Koray'dan + sı falan yok bence. Emre Can'da gayet iyi ikisiyle Chedjou nun yeri doldurulur. Hatta bu oyuna Chedjou eklenirse oyunumuz çok daha iyi olacaktır.

Madde iptal söz konusu olmaz bunun için BVB ile anlaşmak gerekir Korayın 2018 yılına kadar sözleşmesi var bu süre zarfında 7 Milyon Euro verip alabilir.

• Stoper falan lazım değil. Koray-Hakan çok iyi idare ediyor. Emre Can var. Chedjou , çarşamba günü Kamerun yenilirse haftaya dönecek.
  • Yönetim biraz akıllıysa stoper almaz. Bir de şu gereksiz adama 4-5 milyon verilirse geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

komisyon yemek için yerli stoper alınacak, daha semih koray sakatlanmadan arıyorlardı

senin ünal aysalının yediği gibi mi ?

çok beğendiğin ünal aysal dönemindeki transferlerden yenilen komisyonun haddi hesabı yok

şuan transfer bile yapmadı bu yönetim.

ben senin ne olduğunu biliyorum da bilmeyenler için biraz aklı başında yorumlar at

fatih terimin yediği gibi mancininin yediği gibi, bak aldığı çöpleri bedava yolluyoruz saha sola bitmiyorlar
  • umarım almayız elimizde stoper varken hele ki emrecan gibi birisi kendini gösterebilir almamamız gerek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.