Şimdi Ara

Serdar Aziz GALATASARAY'da!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Sende mi?", "haydaa" diyenleri duyar gibiyim şimdiden ama kusura bakmayın, bu konuyu açmam lazımdı Forumdaki ilk transfer konumuda açmış bulundum.

Başlıkta yazdığı gibi, Serdar Aziz Galatasarayda... İhtimal %90 değil, %91 değil, %99 değil... TAM %100

Yöneticilerden ricam konuyu silmemeleri, transfer sezonu açılınca güncelleyeceğim, bu konudan tartışmaya devam ederiz. Sevgili Galatasaraylı kardeşlerimden ricamsa şu, lütfen konuya mesaj atmayın geriye düşsün, yeterince trolledim

• inadina up
  • sende mi brütüs?
  • bu yarbayı alın içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

...
    Serdar Aziz'i bu bölümden bir kişi diyordu, sezon sonu aldık diye. Ne derece doğru kendisine sormak lazım. Adını hatırlamıyorum, görürse bu mesajımızı cevap verir. :)

http://forum.donanimhaber.com/m_59820093/tm.htm

O kişiyi bulduk sanırım ? :)
  • Evet uzun zamandır söylüyorum bu transferi. Galatasaray tarafı ve Serdar Aziz dünden razı transfer için, Bursa yönetimi olabildiğince karlı şekilde satmak isteyecektir, onlarla anlaşılacak transfer sezonu açılınca. Serdar Bursadan ayrılmak istediğini söyleyecek yönetimine, zaten basına yansımasada Ertuğrul Sağlam'la arası hiç iyi değil şu sıralar, bunu bahane edecek...
  • Bi tane bende açıjam haa .

(Bkz:bende koyjam haa)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Başlıkta yazdığı gibi, Serdar Aziz Galatasarayda... İhtimal %90 değil, %91 değil, %99 değil... TAM %100"

"Bursa yönetimi olabildiğince karlı şekilde satmak isteyecektir, onlarla anlaşılacak transfer sezonu açılınca."

• Sende mi Batu

Haydaaa

• ujfa ya veya semihe güzel bir yerli alternatifi olur
  • Ben de Kalou konusu açsam mı açmasam mı karar veremedim.
  • Beyler sıra bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Ben de Kalou konusu açsam mı açmasam mı karar veremedim.

nasıl olsa açılır.açacaksan sen aç, itibarı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Estağ. hocam ne itibarımız var.

Kalou'yu da epey ciddi diyorlar ya hayırlısı. Transfer dönemine dek konu açmamak lazım. Şampiyonluğa odaklandık.

• yahu ne oluyoruz birden transfer konuları açılmaya başladı bari bir tane topic açın TRANSFER DUYUMCULARI diye herkes orada hangı ısmı getırıyorsa getırsın ayrı ayrı konuyu gerceklestıgınde acarsınız :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Estağ. hocam ne itibarımız var.

Kalou'yu da epey ciddi diyorlar ya hayırlısı. Transfer dönemine dek konu açmamak lazım. Şampiyonluğa odaklandık.

Berbatov+Hamit en ciddi konuşulan şu an hayırlısı. transfer konsatrasyonumuzu bozuyor...
    ama diyesim var ki ; Drogba
    sezon sonu geliyor

• Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz başka kaldı mı transfer edilmeyen? Bir kaç tane daha toplasak fena olmaz
  • silin konuyu
  • bende fb bölümünde yazmıştım sanırım geçen hafta ismi fb ile geçiyor diye
    bir aksilik olmaz ise serdar aziz sezon sonu gs de,nasıl aykut emre yi seve seve oynatıyorsa ertuğrul serdar ilişkisde öyle

futbolun içne etmeye kararlı olan yd yabancı sınırınıda düşüreceğinden çok yaralı bir transfer olur
    darısı hamit ve gökhan töre ye
  • Berbatov galatasarayda diyebilir miyiz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.