Şimdi Ara

Serdar Adalı'yı destekleyen var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stner

quote:

Orijinalden alıntı: tsunami1151

Sırf bu konuya cevap atabilmek için telefon numaramı verdim siteye bu konu o kadar önemli benim için. Arkadaşlar feda sezonunda hepimizinde bildiği gibi Beşiktaş'ımız 3. oldu ve geçen seneden bazı yıldızlarla yollarını ayırdı. Oynanan futbol olumlu olsada çok amatörce hatalarla birçok puan kaybettik. Geçen seneki kadro kalsaydı bence Beşiktaş'ımız en kötü 2. olurdu. Tabi futbolda olsaydı olurdu diye birşey yok her zaman sonuçlar net olan doğrulardır. Şimdi bunu anlatmamın sebebine gelince Yıldırım Demirören zamanında Beşiktaş'ın kaç kupa kazandığına bakarak Yıldırım Demirören yönetiminin başarılı veya başarısız olduğunu bulabiliriz. Bence başarılıdır. Fikret Orman yönetimine gelince bence başarısızdır. Artık günümüz futbolu feda değil para futboludur. Bakalım Man.City'ye, PSG'ye Chelsea'ye, Galatasaray'a Fenerbahçe'ye, Malaga'ya, Monaco'ya bunların hepsi Başkanları sayesinde başarıyı yakalayan takımlardır. Kimin parası çoksa onun başarısıda fazladır. Parasız başkan istemiyorum. Parasız başkanların yönetiği takımlar her zaman başarısız olurlar. Paranın ne kadar etkili olduğunu M.city nin kaç yıl sonra yaşadığı şampiyonlukla anlayabilirsiniz. Bu örnek kesmediyse PSG'ye bakın bakalım bu seneye kadar en son ne zaman şampiyon olmuş. Ben Beşiktaş'ın başına petrol zengini birinin geçmesini çok istiyorum. Böyle biri aday olmadığına göre Serdal Adalı'yı tercih ediyorum. Bana akıl verme para verme sözüde Fikret Orman'a gitsin akılı bende veririm tasarrufu bende yaparım almam takıma kimseyi bilet fiyatlarını da düşürürüm al sana tasarruf ama böyle takım yönetme olmaz para koyacaksın cebinden. Galatasaray farkı çok açmış durumda bu farkı kapatmak için çok acil zengin birinin başkan olması lazım. Bana demeyin Beşiktaş'ı Demirören krize soktu diye sen,ben biz Beşiktaş'ı krize soktuk. 1 forma aldık 2 forma almak varken maçlara ücretsiz girmeye çalıştık kombine almak varken. Elimizi cebimize az soktuk dolayısıyla Beşiktaş bu hale geldi. Çok özlediniz herhalde Schieldenferld, Ekrem dağ, Seric, Fatih Sonkaya transferlerini millet içine çıkamıyoduk bu transferler yüzünden. 3-4 yıl önce ama millet her sezon başı bu sene Beşiktaş kesin şampiyon diyordu. Beşiktaş tam marka olmuşken geri tepti acil paralı biri gelsin.

Yıldırım Demirören yönetimi başarılıdırdan sonrasını okumadım.Öldürseler okumam.

Sağolasın senin yorumundan dolayı bende hiç bakmadım..

@tsunami1151 Erikson'a tazminatı Tamer Kıran kendi cebinden verdi.. Escude 900 bin alıyor diye biliyorum Ernst ise ondan bayağ fazla alıyordu.. Gençleştirme bu sene olacak bence, çünkü yapılandırma şu an başlıyor.. Trabzon'un borcu geçen açıklandı 175 Milyon TL idi bizim ki ise 450-500 Milyon Dolar mıydı Euro muydu net hatırlamıyorum fakat bayağ fark var ayrıca Demirören 150 Milyon hibe etti lafından sonra yazmayayım.. Ama bir cümle kulüpte seneler önceki transferlerin parası ödenmemiş gelirleriniz 2016 ya kadar temlikli ve de kulübünüzde 150 den fazla dava varsa o zaman krizdesinizdir.. He tabii Avrupa'ya da gidemiyorsanız bir de..

• quote:

Orijinalden alıntı: headcrusher8

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

quote:

Burada bir paradoks var bence, şöyle ki;

Fikret Orman, Adalı aday olduğu için profesyonellerden oluşan güçlü bir liste mi yapar?

Seçimi kazanmak için kongre farelerini, oy simsarlarını mı alır yanına?

Bence ikincisi

yeni tüzük ile kongre simsarlarının sonunu getirmeye çalışan adama yaptığı yakıştırmaya bak. o yüzden levent erdoğan, demirören ,bülent deriş , nazmi koca vb. dernekçi başbelaları serdal adalıyı destekliyor dimi.

Peki sana Fikret Orman yaklaşık 1000 kişinin aidatlarını yatırdı desem ne dersin?

http://www.haber1903.com/Besiktas-13031-secim_oncesi_aidatlar_yatirildi.html

Yanlış anlaşılıyorum galiba, ben Fikret Orman karşıtı değilim, Adalı çok iyi aidat yatırmadı falan da demiyorum. İkisinin de başkan olmasını istememem için yeterince sebep mevcut fakat şu an oyum olsa kesinlikle Fikret Orman'a veririm. Altınsay şu ortamda seçilemeyeceğine göre mecburen FO

haklısın ikiside çok hata yapan isimler ama biri borç ödemeye yönelik çalışıyor desteğimin sebebi bu önü açık bi klube daha iyi isimler adaylığını koyacaktır 3 sene sonra

• Ernst ve Rüştü ücretsiz geldi ayrıca Ernst ve Rüştü'nün katkısını ne escude ne niang verdi. Benim amacım tartışmak değil hepimiz aynı renklere gönül vermişiz. Ben kendi fikirlerimi sunmak istedim. Bana göre çok zengin biri gelsin kulübümüze benim dünya futbolunda şahit olduğum zengin başkan aday olur ve o kulüp her sene kafaya oynar.Avrupa ülkelerinde her sene şampiyonluğa oynayan takımların başkanları trilyoner. En az 20 takım sayarım sermaye girdisiyle çok güçlenen. Mesela Anzhi. Anzhi 2010 yılına kadar adı sanı duyulmayan takımdı ama dış sermayeyle bu sene UEFA Avrupa liginde çeyrek final oynadı ligi 3. sırada bitirdi. Biz bütçe kısıntılarıyla daha geriye gideriz. Beşiktaş Başkanı olmak her babayiğidin harcı değildir parası olan gelsin. Para koymadan herkes klüp başkanı olur.
  • yavas gel ernst 4 milyon euro bonservisle geldi shalkeden

anzi diyor ya herif. anzinin futbol dunyasinda ne sayginligi var. city psg anzi hepsi ile dalga geciyor tum dunya. herif,erin hic bir sayginligi yok futbol dunyasinda. 100 tane eto alsalar bu senenin dortmund sayginligina erisemeyecekler.

tamamen paragozsunuz. hic mi suleyman seba dan haberiniz yok allah askina. besiktas felsefesinden haberiniz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ernst ve Rüştü ücretsiz geldi ayrıca Ernst ve Rüştü'nün katkısını ne escude ne niang verdi. Benim amacım tartışmak değil hepimiz aynı renklere gönül vermişiz. Ben kendi fikirlerimi sunmak istedim. Bana göre çok zengin biri gelsin kulübümüze benim dünya futbolunda şahit olduğum zengin başkan aday olur ve o kulüp her sene kafaya oynar.Avrupa ülkelerinde her sene şampiyonluğa oynayan takımların başkanları trilyoner. En az 20 takım sayarım sermaye girdisiyle çok güçlenen. Mesela Anzhi. Anzhi 2010 yılına kadar adı sanı duyulmayan takımdı ama dış sermayeyle bu sene UEFA Avrupa liginde çeyrek final oynadı ligi 3. sırada bitirdi. Biz bütçe kısıntılarıyla daha geriye gideriz. Beşiktaş Başkanı olmak her babayiğidin harcı değildir parası olan gelsin. Para koymadan herkes klüp başkanı olur.

Yanılıyorsam düzeltin Ernst'i 3 Milyon Euro'ya Schalke'den aldık.. Kulübün gelirleri bellidir, takımın parası bellidir.. Süleyman Seba kulübü 6 Milyon borç ile devretti.. 6 Milyon.. Bir daha yazayım 6 Milyon.. Eğer kulübün kaldıramayacağı paraları ödemeye çalışırsan 500 milyon borç olur ha madem paralı adam istiyorsun kulübü satarsın Mübariz Mansimov'a.. Şu an Orman stad yapıldıktan sonra 150 Milyon Dolar olacağını söyledi.. Bu sene gelirler temlikli borçlar davalar var, bir sene için tabii ki yerinde sayacaksın fazla para alanları yollayacaksın..

• Hala mi demiroren basarili yazan arkadasla tartisiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanınızın kıymetini bilin. Çok efendi, ve saygıdeğer kişilikli birisi. Bence hem Türk Futbolu için hem Beşiktaş için umarım Fikret Orman tekrar kazanır. Beşiktaş'ın bu zor ve kötü günlerinde göreve talip olmasıyla, bence beklenenden çok başarılı çıkmasıyla 2-3 dönem daha başınızda kalırsa daha iyi olur...
  • Evet haklısınız Ernst parayla geldi Rüştü bedelsiz geldi. Kulüp gelirini arttırmak yıldız transferlerle olur bunu bu senenin stat doluluk oranından anlayabiliriz. Daha uzatmayım futbol hakkında görüşlerimiz farklı ama artık yıldız oyuncu almadan, başkan cebinden para koymadan, devasa sponsorluk antlaşmaları yapmadan şampiyonlukları çok zor görürüz futbol endüstri haline geldi çok değişti yani. Gerçi fark etmez sevinmek için sevmedik Beşiktaşımızı. Gençleştirmekle ilgilide son bir şey söyleyim. 2 tip gençleştirme vardır biri Barça tipi çoğu oyuncuyu paftan çıkarır en başarılısı budur diğeri de Sporting Lisbon gibi 18-19 yaşında oyuncuları transfer ederek olur. Biz mecburen ikincisini uygulayacağız ilkini uygulamak en az 10 senemizi alır. İkincisinde ise genç Türk oyuncuların durumu ortada en iyilerini zaten bu sene kapıyor fb ile gs. Demek istediğim takımı gençleştirmek çok zor bir şey ha başarısızlık tamamsa olur. Mübariz Mansimov'un kulüp başkanı olmasını da isterim kulübü satmamak kaydıyla.

• quote:

Evet haklısınız Ernst parayla geldi Rüştü bedelsiz geldi. Kulüp gelirini arttırmak yıldız transferlerle olur bunu bu senenin stat doluluk oranından anlayabiliriz. Daha uzatmayım futbol hakkında görüşlerimiz farklı ama artık yıldız oyuncu almadan, başkan cebinden para koymadan, devasa sponsorluk antlaşmaları yapmadan şampiyonlukları çok zor görürüz futbol endüstri haline geldi çok değişti yani. Gerçi fark etmez sevinmek için sevmedik Beşiktaşımızı. Gençleştirmekle ilgilide son bir şey söyleyim. 2 tip gençleştirme vardır biri Barça tipi çoğu oyuncuyu paftan çıkarır en başarılısı budur diğeri de Sporting Lisbon gibi 18-19 yaşında oyuncuları transfer ederek olur. Biz mecburen ikincisini uygulayacağız ilkini uygulamak en az 10 senemizi alır. İkincisinde ise genç Türk oyuncuların durumu ortada en iyilerini zaten bu sene kapıyor fb ile gs. Demek istediğim takımı gençleştirmek çok zor bir şey ha başarısızlık tamamsa olur. Mübariz Mansimov'un kulüp başkanı olmasını da isterim kulübü satmamak kaydıyla.

Stat doluluk oranını falan geçiniz.O boşlukta dahi tribün gelirleri geçen senenin çok üzerinde..

• quote:

Orijinalden alıntı: stner

quote:

Evet haklısınız Ernst parayla geldi Rüştü bedelsiz geldi. Kulüp gelirini arttırmak yıldız transferlerle olur bunu bu senenin stat doluluk oranından anlayabiliriz. Daha uzatmayım futbol hakkında görüşlerimiz farklı ama artık yıldız oyuncu almadan, başkan cebinden para koymadan, devasa sponsorluk antlaşmaları yapmadan şampiyonlukları çok zor görürüz futbol endüstri haline geldi çok değişti yani. Gerçi fark etmez sevinmek için sevmedik Beşiktaşımızı. Gençleştirmekle ilgilide son bir şey söyleyim. 2 tip gençleştirme vardır biri Barça tipi çoğu oyuncuyu paftan çıkarır en başarılısı budur diğeri de Sporting Lisbon gibi 18-19 yaşında oyuncuları transfer ederek olur. Biz mecburen ikincisini uygulayacağız ilkini uygulamak en az 10 senemizi alır. İkincisinde ise genç Türk oyuncuların durumu ortada en iyilerini zaten bu sene kapıyor fb ile gs. Demek istediğim takımı gençleştirmek çok zor bir şey ha başarısızlık tamamsa olur. Mübariz Mansimov'un kulüp başkanı olmasını da isterim kulübü satmamak kaydıyla.

Stat doluluk oranını falan geçiniz.O boşlukta dahi tribün gelirleri geçen senenin çok üzerinde..

Aynen.. Tribün forma hepsinin gelirleri şampiyon olduğumuz sene dahil yıldızların geldiği sene dahil hepsinin üzerinde..

• Demiroren basarili yazmis.

• quote:

Fikret Orman'ın cebinden para koymadığını nereden biliyorsunuz? İlla Demirören gibi haftada bir çıkıp "Futbolcuların maaşlarını cebimizden ödedik" mi demesi, kişisel reklamını mı yapması gerekiyor? Şu ana kadar Fikret Orman yönetimi kulübe 25 milyon TL cebinden para vermiştir, gerektiğinde de vermeye devam edeceğini ama bu konuları konuşmayı sevmediğini belirtmiştir.

Gelirleri arttırmak yıldız transferiyle filan olmaz. Biz Real Madrid, Manchester United değiliz. Dünyanın her yerinde orjinal ürün, forma alan taraftarımız yok. Madem yıldız transferiyle gelirler artıyordu, neden Quaresma'nın, Guti'nin, Simao'nun, Almeida'nın, Fernandes'in geldiği sene gelirler artacağına borç 200 milyon TL arttı? Yıldız oyuncu gelince başarılı olunacağının garantisi mi var? Yıldızlarla dolu (!) kadro ligi 4. 5. bitirirken FEDA dönemi kadrosu 3. bitirdi. Bunu üçüncülük başarıdır anlamında söylemiyorum. Yıldızlarla başarılı olunsa transfere sınırsız para harcayan Manchester City Şampiyonlar Ligi'nde en azından tur atlayabilirdi, kupayı finali geçtim.

GS ile FB en iyi Türk oyuncuları kapıyor da oyuncular parladıktan sonra, 8-10 milyon vererek kapabiliyorlar. Fikret Orman'ın ve Önder Özen'in oluşturmak istediği sistemde bu oyuncular henüz parlamadan, diğer büyük takımların radarına girmeden, makul ücretlerle transfer edilecek. Sporting Lisbon örneği vermişsiniz mesela, onlar da Portekiz'de parlayan bir oyuncuyu Porto'nun Benfica'nın elinden, parasını verip kapamıyorlar. Ama yetenekli gençleri henüz keşfedilmeden bulup yetiştiriyorlar ve başarılı oluyorlar.

Mübariz Mansimov bize uzak, Kasımpaşa'ya yakın olsun. Birkaç sene sabretseniz kulübün bir daha paralı başkana filan ihtiyacı kalmayacak ama tamamen günlük düşünüyorsunuz maalesef. Zaten bu zihniyet yüzünden Demirören yıllarca her sene teknik direktörü değiştirdi, kadroyu baştan aşağıya yeniledi, bu zihniyet yüzünden borç 600 milyon oldu, Fikret Orman FEDA demek zorunda kaldı.

• Fıkret Orman 5 sene baskanlık yapsın ıddıa edıyorum Besıktas 5 sene boyunca sampıyon olamaz. Serdar Adalı baskan olsa 5 sene sonra Besıktas kalırmı onuda bılmıyorum.
  • 25 milyon koymuş diyorsun da bu deve de kulak Muslera'nın maliyeti 30 m ye gelmişti. Galatasaray'ın Fenerin dünya çapında forma satışımı var adamlar her sene en az 2-3 yıldız alıyorlar. Ayrıca q7, Almeida, Fernandes geldiği sene satılan kombine rakamlarına bakmak gerekir bilet fiyatları bu seneden daha pahalıydı. Demirören görevde kaldığı 8 yılda futbol branşında 6 kupa kazanmıştır onun için bence başarılıdır. Neyse daha fazla uzatmayayım. Herşey Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için iyi olsun.
  • quote:

25 milyon koymuş diyorsun da bu deve de kulak Muslera'nın maliyeti 30 m ye gelmişti. Galatasaray'ın Fenerin dünya çapında forma satışımı var adamlar her sene en az 2-3 yıldız alıyorlar. Ayrıca q7, Almeida, Fernandes geldiği sene satılan kombine rakamlarına bakmak gerekir bilet fiyatları bu seneden daha pahalıydı. Demirören görevde kaldığı 8 yılda futbol branşında 6 kupa kazanmıştır onun için bence başarılıdır. Neyse daha fazla uzatmayayım. Herşey Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için iyi olsun.

Son cümlen iyi de Yıldırım Demirören bu son cümle ile uzaktan yakından alakalı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Fıkret Orman 5 sene baskanlık yapsın ıddıa edıyorum Besıktas 5 sene boyunca sampıyon olamaz. Serdar Adalı baskan olsa 5 sene sonra Besıktas kalırmı onuda bılmıyorum.

Hocam sen aday mı olcan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

Benim de gönlüm fikret ormandan yana. Ama serdal adalı kaldığı 1.5 yılda büyük paralar harcatmamıştır buna asla katılamam. Getirdiği isimlerin de çoğu kötü değildi sadece bu isimler yönetilemedi. Borç yapılırken Serdal Adalı nerdeydi diyenler yanlış içindeler

• quote:

25 milyon koymuş diyorsun da bu deve de kulak Muslera'nın maliyeti 30 m ye gelmişti. Galatasaray'ın Fenerin dünya çapında forma satışımı var adamlar her sene en az 2-3 yıldız alıyorlar. Ayrıca q7, Almeida, Fernandes geldiği sene satılan kombine rakamlarına bakmak gerekir bilet fiyatları bu seneden daha pahalıydı. Demirören görevde kaldığı 8 yılda futbol branşında 6 kupa kazanmıştır onun için bence başarılıdır. Neyse daha fazla uzatmayayım. Herşey Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için iyi olsun.

Gerçekten Beşiktaşlı olduğunuza inanmak çok zor. Her cümlenize ayrı ayrı cevap vermek gerekirse;

* Başarılı bulduğunuz Demirören 8 senede 100 milyon TL vermiş, Fikret Orman 1 senede 25 milyon TL vermiş.

* GS ile FB'nin bizden çok daha fazla stat gelirleri var. Hani şu Demirören'in 8 senede yapamadığı, Orman'ın 1 senede izinleri alıp yıkıma hazır hale getirdiği stat.

* Q7, Almeida, Fernandes'in geldiği sene gelirler 3 arttıysa borç 10 artmış ve karşılığında elde edilen herhangi bir başarı yok. Ayrıca Kartal Yuvası gelirleri, stat gelirleri bu sene o zamankinden çok daha yüksek yıldız transferi vs. olmamasına rağmen.

* Demirören'in kazandığı 6 kupadan sadece bir tanesi lig şampiyonluğu. İşin özeti, Demirören 1 şampiyonluk kazanmak için kulübü 8 senede 580 milyon TL borca sokmuştur. Bunu başarı olarak görüyorsanız daha fazla konuşmanın lüzumu yok. Bu paraya Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak takım oluşturulurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Gerçekten Beşiktaşlı olduğunuza inanmak çok zor. Her cümlenize ayrı ayrı cevap vermek gerekirse;

* Başarılı bulduğunuz Demirören 8 senede 100 milyon TL vermiş, Fikret Orman 1 senede 25 milyon TL vermiş.

* GS ile FB'nin bizden çok daha fazla stat gelirleri var. Hani şu Demirören'in 8 senede yapamadığı, Orman'ın 1 senede izinleri alıp yıkıma hazır hale getirdiği stat.

* Q7, Almeida, Fernandes'in geldiği sene gelirler 3 arttıysa borç 10 artmış ve karşılığında elde edilen herhangi bir başarı yok. Ayrıca Kartal Yuvası gelirleri, stat gelirleri bu sene o zamankinden çok daha yüksek yıldız transferi vs. olmamasına rağmen.

* Demirören'in kazandığı 6 kupadan sadece bir tanesi lig şampiyonluğu. İşin özeti, Demirören 1 şampiyonluk kazanmak için kulübü 8 senede 580 milyon TL borca sokmuştur. Bunu başarı olarak görüyorsanız daha fazla konuşmanın lüzumu yok. Bu paraya Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak takım oluşturulurdu.

Ya Demirören için yazı yazmışsın uğraşma arkadaşım niye tartışıyorsun şunlarla blockla geç tartışacağına.

• quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Fıkret Orman 5 sene baskanlık yapsın ıddıa edıyorum Besıktas 5 sene boyunca sampıyon olamaz. Serdar Adalı baskan olsa 5 sene sonra Besıktas kalırmı onuda bılmıyorum.

Hocam sen aday mı olcan ?

İşlerım yogun o yuzden dusunmuyorum Emınım cevabım sızı tatmın etmemısdır Dostum kısısel gorus bıldırıyorum sadece. Kongre uyesı felanda degılım. Bır baskanı desteklemek gıbı durumumda yok bu yuzden. Lutfen kısısel saldırı olmadıgı surece cevaplardan rahatsız olmayın. Herkes ozgurce fıkrını belırtsın.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.