Ben şimdilik Egemen-Serdar diyorum. 1-2 sene sonra Semih de olabilir tabii ki.
yıllardır kaliteli türk stoper sıkıntısı çekiyoruz ülkece. ama bu sene birsürü yetenekli stoper çıkıverdi bi anda. kesimal,semih,serdar aziz,egemen,..vs.
Şimdilik Egemen-Serdar ideal.
İşler rayına oturunca Semih-Serdar çok iyi bir ikili olacaktır.
Daha Ömer var unutmayalım.
Ömer Toprak - Serdal Kesimal.
Egemenin Trabzon'dan beri iyi stoper olduğunu düşünmüşümdür. Beğenmişimdir de. Servet ve Zan olamsın da kim olursa olsun
Serdar Kesimal,Ömer Toprak,Egemen Korkmaz,Semih Kaya,Serdar Aziz baya stoper var
İlk etapta 1-2 sene içinde Serdar Kesimal Ömer Toprak ve Egemen Korkmaz iyidir, 1-2 sene içinde de Ersan ve Semih de dahil olur. Aman Serdar Aziz demeyin lütfen.
Milli takımda forvet yok asıl. Şimdi burak falan demeyin. Onun borusu anca süper ligde öter. Gördük şampiyonlar liginde milli maçlarda.
Avrupada yemez hakemler ofsaytları yemez ceza sahasında kendini atmanı. Ordaki stoperler ligdeki kadar dandik degil.
Tek başına 3 takımdan daha fazla ofsayta düştü nerdeyse
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
Milli takımda forvet yok asıl. Şimdi burak falan demeyin. Onun borusu anca süper ligde öter. Gördük şampiyonlar liginde milli maçlarda.
Avrupada yemez hakemler ofsaytları yemez ceza sahasında kendini atmanı. Ordaki stoperler ligdeki kadar dandik degil.
Katılmamak elde değil.
bi nihat vardı onun devri bitti. hakan şükür vardı bıraktı.
mevlüt var mı yok mu belli değil.
tuncay hem mevki farklı hem oda sönüyor yavaş yavaş.
halil vardı çok önceler söndü.
fatih tekke yaşlandı bitti gitti.
umut ne yapacağı belli olmaz.
burak yılmaz süper lig topçusu.
ama en iyisi tunay torunu değerlendirmemiz hem yabancı ligde oynuyor hemde 21 yaşında.
en güzel seçenek eren derdiyok diyeceğim ama adam isviçreli.
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
Avci santrafora mustafa'yi koyacak ve hakan'dan sonra ilk kez adam gibi bi forvetimiz olucak
Ömer Toprak-Egemen-Semih-Serdar
İyi olan oynasın işte. Sıkıntı adam bulamamak değilde iyi adam bolluğu olsun.
Semih 20 Yaşında henüz Şimdi oynamaya başlasa 15 sene milli takıma hizmet eder
semih daha genç milli takım için 2-3 senesi var daha
Ben Semih Ömer Toprak diyorum.
Ersan-Ömer toprak 2 tane muhteşem tekniği olan stoperimiz olur
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Ben Semih Ömer Toprak diyorum.
+1
Semih - Ersan diyorum
Çok sağlam defanslar geliyor Allah nazardan saklasın her bir tanesini. Ama görünürde forvet yok. Bu 6+2+2+2+2+2 zımbırtısı mahvetti milli takımı!