Şimdi Ara

serbest vuruş işinin b.ku çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu nasil konu arkadasim? maci izleyemeyenler de var. konu actiysan derdini adam gibi yaz da anlayalim.
  • Serbest vuruş pozisyonu oldu, Burak çekil ben vurucam dedi, Pierre Van Hoijdonk zanneti kendini işte, vurdu barajdan döndü. Sana gelesiye kadar orda Selçuk var, Hamit var, Drogba var, Sneijder var. Suç onda değil, teknik direktör serbest vuruş oldumu kimin atacağını önceden söylemesi lazım, bizde ipini koparan topun başına geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Serbest vuruş pozisyonu oldu, Burak çekil ben vurucam dedi, Pierre Van Hoijdonk zanneti kendini işte, vurdu barajdan döndü. Sana gelesiye kadar orda Selçuk var, Hamit var, Drogba var, Sneijder var. Suç onda değil, teknik direktör serbest vuruş oldumu kimin atacağını önceden söylemesi lazım, bizde ipini koparan topun başına geçiyor.

+1905 buna benzer bişey yazacaktım siz yazmışsınız. .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe hoca karışmaz az bilinçli konuşun, sahadaki ayakların hepsi kendi milli takımında duran top oyuncusu burda insiyatif oyuncuların kendi arasında anlaşmasıyla olur, pozisyon geldiğinde kimin ayağına yatkın yer varsa o kullanmak ister. Burda Teknik direktörün karışacağı şey aralarında tartışma çıkıyorsa bunu bitirmek için sabit bir serbest vuruşçu seçmesidir ama böyle bir sorunda pek gözükmüyor, herkes nasıl vuracağını kimin ne yapabileceğini topun başında konuşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Serbest vuruş pozisyonu oldu, Burak çekil ben vurucam dedi, Pierre Van Hoijdonk zanneti kendini işte, vurdu barajdan döndü. Sana gelesiye kadar orda Selçuk var, Hamit var, Drogba var, Sneijder var. Suç onda değil, teknik direktör serbest vuruş oldumu kimin atacağını önceden söylemesi lazım, bizde ipini koparan topun başına geçiyor.

Sezon başında Hamit koşup duruyordu topun başına ,şimdi Burak ,Sneijder ,Drogba çıktı birde.Xelçuk bu sene zor vurur o topa.
  • Karışır arkadaş yok öyle canı isteyen kullansın diye birşey. Takımın menfaatleri önemli olan. Frikikle gol atabilmemiz lazım Burak neden kullanır mesela ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @SanalFare

Sizin dediğiniz gibi olmuyor işte bu işler, Fatih Terim bile olsan sahada ki ayakların hepsi Milli takım ve geldikleri takımların Freekickcileri, Drogba sen kullanamazsın diyemezsin diyemiyorsunda işte hala bunu anlayamıyormusunuz ? Fatih hoca bilmiyor mu bu işi ?
  • Yahu takımın menfaaletleri söz konusu olunca böyle şeylerin tartışılması bile gereksiz bence.

Antremanlarda kim iyi kullanırsa o kullansın herkesin yeri bellidir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo

Yahu takımın menfaaletleri söz konusu olunca böyle şeylerin tartışılması bile gereksiz bence.

Antremanlarda kim iyi kullanırsa o kullansın herkesin yeri bellidir yani.
    Yer belirleme yapılır ama zaten yukarda da dedim hepsi heryerden çok iyi vuran adamlar, Selçuk 2 kez kaçırsa 3. de niye Drogba Sneijder kullanmadı diye konular çıkar, bunun ucu çok açık işin içinden çıkılmaz, bu yüzden futbolculara bırakılır ki keza öyle oluyor.
  • kaçtır söylüyorum bırakın şu işi selçuğa adamıda küstürecekler
  • Her zaman dedigim gibi sneijderin atmasi gerek !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jessiej sana hiç katılmıyorum.
    Fatih Terim bu işe bir el atmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rıdvan ve Gültenkin de diyor hoca ayarlamalı diye. Bencede öyle hoca el atmazsa frikikleri boşuna kullanıyoruz gibi oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Yer belirleme yapılır ama zaten yukarda da dedim hepsi heryerden çok iyi vuran adamlar, Selçuk 2 kez kaçırsa 3. de niye Drogba Sneijder kullanmadı diye konular çıkar, bunun ucu çok açık işin içinden çıkılmaz, bu yüzden futbolculara bırakılır ki keza öyle oluyor.

Aynen hocam selçuk 2. kez kaçırmışsa 3.'de golü yapar ama işin içinde drogba-sneijder-hamit-burak olunca işin içinden çıkılmıyor. Kimi taraftar istikrar kimi taraftar hava civa peşinde. Kimseye laf anlatamazsın. Ya sabit birini belirleyeceksin ya da sabit vuruş mevkiilerini. Bunun başka yolu yok.
  • 1.selçuk 2. sneijder 3. hamit 4. drogba 5. burak olmalı ama hep drogba ve burak atıyor
  • burak hepten cinsleşti drogbaya pas atmadı bi kaç pozisyonda .hadi bencil davrandın özür dile bari kıçını dönüp adama bakmadı bile ezo.iyi para verirlerse göndersinler bu burağı adam değil.
  • normal mesafeden selçuk veya sneijder vurmalı.

uzak mesafeden veya çok yakın mesafe ise drogba yada hamit abanabilir.

bu şartlarda burak serbest vuruş vurmasın bence.
  • Yakın mesefeden selçuk her türlü vurmalı. Az gerisinden Sneijder sonrasında da Drogba, Hamit eşleşmeli. Selçuk'un penaltı gibi vurduğu yerlerde Drogba ellerinden alıyor garibimin içim gidiyor.
  • Maç öncesi antrenmanda 10 frikik kullansınlar kim en çok atarsa maçta da o kullansın en iyi yöntem bu bence.Hem rekabet oluşur aralarında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.