Şimdi Ara

..::SERBEST ATIŞ::.. (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.490
Cevap
0
Favori
120.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: xtremetawsan

Lan boyle feyk mi olur?

Terlik duruyor mu

drexler hocam ekledim
  • Metallica'nın yeni albümü nete sızmış,yorumlar çok acayip bi taraf yine z.çmışlar diyor bi taraf hayvan gibi albüm diyor. gerçi albüm hakkında iyi diyenlerin %90'ını "Metallica geğirse bile yine dinlerim" diyen tipler oluşturuyor,bu her zaman böyle olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 3 Eylül 2008; 20:38:44 >
  • Ekin biliyorsun ki işi sadece eleştirmek ve beğenmemek olan saçma bir taraf var.

En iyisi dinleyip karar vermek.

Ben dinlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki albüm çok iyi değil.Ama Metallica'nın 10 yıldır yaptığı en iyi iş olduğu kesin .Thrash'mı diye sorarsanız sadece 2 şarkısı.genelde Heayv ağırlıklı.Ayrıca MoP ve And Jstice For All'la alakası yok.Beklentilerim çok düşük olduğu için iyi diyebilirim.

Edit:Metallica yine dava açmasın nete erken düştü diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 3 Eylül 2008; 20:45:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Ekin biliyorsun ki işi sadece eleştirmek ve beğenmemek olan saçma bir taraf var.

En iyisi dinleyip karar vermek.

Ben dinlediğim kadarıyla söyleyebilirim ki albüm çok iyi değil.Ama Metallica'nın 10 yıldır yaptığı en iyi iş olduğu kesin .Thrash'mı diye sorarsanız sadece 2 şarkısı.genelde Heayv ağırlıklı.Ayrıca MoP ve And Jstice For All'la alakası yok.Beklentilerim çok düşük olduğu için iyi diyebilirim.

Edit:Metallica yine dava açmasın nete erken düştü diye

Sergen tabiki en iyisi dinleyip karar vermek. yalnız metal topluluğunda da yazdım,bu albümün St. Anger'dan daha iyi olacağı kesin çünkü St. Anger Metallica'nın inebileceği en düşük noktaydı o albümden daha kötü bi albüm yapamazlar. o yüzden albümü henüz dinlemememe rağmen son 10 yılda yaptıkları en iyi albüm olduğunu tahmin edebiliyorum.
    zaten 95 öncesi gibi bişeyler beklemekte yanlış olur. o yüzden bu albümü en iyisi Load-Reload dönemleri ile kıyaslamak,eğer ki Load'un bi adım önünde bi albümse o zaman iyi albümdür ama yok sadece St. Anger'dan iyiyse vasat bi metal albümü yapmışlar demektir. ama kesin olan bişey var,Metallica köklere dönmüş diye bi tarafını yırtanlar acayip g.t oldular

• Ben Reload'dan iyi olduğu konusunda eminim.Bu konuda aykırı düşünenler olacağını zannetmiyorum açıkcası.Load'dan da iyi olduğunu düşünüyorum.Ya da en az onun kadar iyi diyelim(Diceksiniz læ Load iyi değildiki.Olsun o durumlarda yani) Buna karşı çıkıp Load bile bundan iyi diyenler olabilir doğaldır

En azından o 2 albümden daha fazla metal albümü olmuş.Ayrıca unforgiven 3 de berbat.

ayrıca ekşiden unforgiven iv başlığından

quote:

üçüncüsü daha çıkmadı, o yüzden nasıl olmuş bilmiyoruz ama dördüncüsü taş ve sopayla olacak. kafalarına gözlerine.

• Reload biraz üvey evlat muamelesi görür. muhtemelen biliyorsundur ama ben yinede yazayım. zamanında Load 2 cd'lik bi albüm olarak düşünülmüş. sonradan Load'u iki parça halinde çıkarmanın daha iyi olacağına karar vermişler. kısacası Reload ve Load tamamen aynı zamanda bestelenmiş şarkılardan oluşuyor ama Metallica bi embesillik yapıp bütün iyi parçaları Load'a side B denilecek şarkılarıda Reload'a koymuşlarbu yüzden Reload her zaman kötülenmiştir ama benim için Load-Reload aynı albümdür
    bu arada ben Load-Reload'u baya severim yani thrash değil ama en azından kendini dinleten birçok şarkı var.

Unforgiven 2'yi bestelemekle büyük hata yapmışlardı ve sonradan bunu kendileride farketmiş olmalılar ki kıvırma bakımından Unforgiven 3'ü bestelemişler. soran olursa muhtemelen "biz Unforgiven'ı ilk bestelediğimizde böyle bişey düşünüyorduk" falan filan diyebilirler. Metallica çenesi en bol gruplardan biridir,her albüm öncesinde bi sürü tantana çıkarırlar işte neymiş St. Anger öncesi James alkol tedavisi görmüş o yüzden St. Anger öfke dolu albümmüş,yok efendim Death Magnetic'teki şarkıları bestelerken grubun ilk yıllarında hissettikleri duyguları hissetmişler bla bla bla,reklam kokan hareketler bunlar. Unforgiven 3 içinde bi kılıf bulur bunlar
    Unforgiven 2 ve 3 iyi veya kötü olabilir ama bi gerçek var ki bu iki şarkının bestelenmesi gerçek Unforgiven'ın kalitesine büyük gölge düşürdü.

• Load-Reload albümlerinin sevilmemesinin nedeni bence thrash olmaması zaten.Nedendir bilinmiz Heavy'ye kaçan tonlar olunca sevilmiyor Metallica.Ben Load'ı severim ama Reload'a üvey evlat muamelesi edenlerdenim

Devam şarkıları benim için sorun olmamıştır.(Hatta Metropolis Part1 şarkısının devamı olan sfam albümü Dream Theater'ın en sevdiğim albümüdür.Çokta baba albümdür.Herkese tavsiyemi de ederim )Ama kötü yapacaksan yapmıcaksın.Unforgiven 3'ün adı başka bir şey olsaydı eminim bu kadar kötülenmicekti.Zaten oluşan ön yargı kötü şarkıyla birleşince ağır yorumlar ortaya çıkıyor haliyle.

O St Anger agresif olacak dendiğinde ben çok gülmüştüm ya.Hatta albümü dinledikten sonra kendimce eğlenmiştim.Gitarda basit akor çalıp, çok agresifim diyordum

Son olarak eklemek istediğim bir şey var.Şarkılar popüler olunca birden bok atılmaya başlanıyor.Bunu da hiç sevmiyorum.Güzelse güzel diceksin kardeşim(Şu an ki konuyla hiç alakası yok ama belirteyim dedim )

• İstanbul'un güzide semtlerinden Üsküdar iyice sapıtmış durumda ne yazık ki.İyice tinercilerin, serserilerin yuvası oldu.Eskiden de vardı ama bu kadar yoktu.Üsküdarlı olmak bir ayrıcalıktı bir zamanlar.(Fatih Sultan Mehmet zamanında falan ) Cidden durumu görünce üzülüyorum.
  • Vay be eskiden ne dinlerdim adamları ama şu zamanlar takip etmiyorum bile. Muster of Puppets, Until it Sleeps, Mama Said hatırlayamadığım şarkılar ile birlikte bu tarzı sevdiren gruptu bana. Gereksiz ses gürültü yok bu adamlarda. Şarkılarda adamların haykışını hissediyorsun bu çok hoşuma gidiyordu. Ama ondan sonra -bu albümlerinin ismi Load idi galiba-bir dikiş tutturamadılar. Daha doğrusu eski şarkılarını arattılar benim için. Ama onları metal grupların arasında tek geçerim. Son albümünü bir dinleyelim bakalım o nasıl elinize geçerse bizimle paylaşırsanız seviniriz arkadaşlar
  • quote:

İstanbul'un güzide semtlerinden Üsküdar iyice sapıtmış durumda ne yazık ki.İyice tinercilerin, serserilerin yuvası oldu.Eskiden de vardı ama bu kadar yoktu.Üsküdarlı olmak bir ayrıcalıktı bir zamanlar.(Fatih Sultan Mehmet zamanında falan ) Cidden durumu görünce üzülüyorum.

noldu hacı ne iş, başına birşey mi geldi hayırdır.. ben de geçende mecidiyeköy'de kız arkadaşımı evine bıraktım, dönüyorum.. peşimden biri seslendi "birader bakarmısın" diye.. durdum, serserinin biri yaklaştı, "yanındaki kız nereye gitti" dedi.. "sanane ulan dingil" demek geldi içimden ama diyemedim tabi.. etraf karanlık, saat akşam 11 falan.. adamın tipi görseniz zaten istanbul'u mahveden malum tipler var ya (siz anladınız onu) onlardan.. "sen kimsin" dedim.. "kardeşiyim" dedi.. "onun erkek kardeşi yok, biriyle karıştırıyorsun heralde" dedim.. "sen bana nereye gitti onu söyle" dedi.. "yaw sen kimsin, kızın adı ne peki" dedim.. alakasız bi isim söyledi.. "yanlış kişiden bahsediyorsun" dedim (burada dipnot: karşımdaki it herifle haddinden fazla seviyeli konuşmuşum ama napalım yusuf yusuf durumları).. sonra telefonu çaldı, ben de fırsat bu fırsat diye yanından ayrıldım.. dur falan dedi, arkama bakmadan gittim.. istanbul'un göbeğinde başımıza gelene bak yaa.. herifin 1 yumrukluk canı var ama kendi gibi it-kopuk hemen başıma üşüşür, Allah korusun sonra ne olacağı belli olmaz.. konuşurken bile sürekli adamın elini kontrol edip durdum, bıçak falan çeker diye.. bundan sonra kız arkadaşımı evine bırakır mıyım bilmiyorum.. yine gelir o tipleme, yanında kendi gibi insan görünümlü itlerle, geçenki gibi şanslı olmayabilirim.. istanbul'da yaşamak artık işkence oldu, iyice paranoyaklaştık..

bu konuyu konu dışı bölümüne açacaktım ama konunun içine ederler diye açmadım

• Serhat, abi son 1 haftadır başıma geliyor zaten.Cumartesi günü sahildeydim.Geziniyoruz arkadaşlarla.2 adımda bir boyacı rolündeki pis tinerciler gelip abi "siftah yapamadık 1 lira ver" gibilerinden laf söylüyolar.Ve bu tüm sahil hattı boyunca böyle.Para yok deyince gidiyolar yerlerine(bunlar ilginç biraz bıçak falan karşılaşmadım)Ama aynı adam 10 dk sonra gelip "abi siftah yapmadık 5 lira" versene diyebiliyor.Böyle ilginç.

Pazartesi günü de Üsküdar'da Ahmediye Meydanı diye bir yer var.Bilen bilir.Orada yine tinerci tipli serseri bir satıcı karşıma çıktı.Abi parfüm satıyoruz alsana falan dedi.İlgilenmiyorum dedim.Geldi birden üstüme sıktı sonra da elime tutuşturdu parfümü."20 lira abi.Sudan ucuz" falan dedi.Yine ilgilenmiyorum dedim.Adam önce 15e sonra da 10a düşürdü fiyatı.Almıyorum deyince de parfümü elimden aldı poşete doğru fırlattı "Seni delik deşik ederim lan" dedi.Ulan öyle bir yusuf yusuf oldum ki anlatamam.Sonra da tabana kuvvet kaçtım ordan.

Bugün de son olarak adamın biri geldi."Bakar mısın birader sahile nasıl incem" dedi.Anlattım 50 metre aşağıdaki sahilin yerini.Sonra adam birden para istedi.Kolumu tutup.Ben tabi yine yusuf yusuf.Verdim 2 lira gitti peşimden.

Kavgaya başlasak mümkün değil beni dövemez.Zaten kafaları iyi vursam yatar kalırlar yerde ama hiç belli olmuyor bıçağı çıkarır falan bulaşmıyorum.Bi de sürüyle falan geziyorlar.Bulaştın mı 20 kişi fdalan çıkar birden.Bence bulaşmamak en iyisi bunlara.

Cidden soğudum yaşadığım yerden.

Konu dışında zaten "hiç tinerci saldırısına uğradınız mı" diye bir konu var zaten

Edit:bir kaç ekleme imla hatalarını düzeltme ve aşağıdaki cümle.

Bir de hepsi abi diyor deli oluyorum.Ulan 17 yaşımdayım ben(18 diyorum ama) ne abisi.

Edit 2:Abi sana da geçmiş olsun.Tüm İstanbul'a yayıldı bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 4 Eylül 2008; 0:56:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22
    noldu hacı ne iş, başına birşey mi geldi hayırdır.. ben de geçende mecidiyeköy'de kız arkadaşımı evine bıraktım, dönüyorum.. peşimden biri seslendi "birader bakarmısın" diye.. durdum, serserinin biri yaklaştı, "yanındaki kız nereye gitti" dedi.. "sanane ulan dingil" demek geldi içimden ama diyemedim tabi.. etraf karanlık, saat akşam 11 falan.. adamın tipi görseniz zaten istanbul'u mahveden malum tipler var ya (siz anladınız onu) onlardan.. "sen kimsin" dedim.. "kardeşiyim" dedi.. "onun erkek kardeşi yok, biriyle karıştırıyorsun heralde" dedim.. "sen bana nereye gitti onu söyle" dedi.. "yaw sen kimsin, kızın adı ne peki" dedim.. alakasız bi isim söyledi.. "yanlış kişiden bahsediyorsun" dedim (burada dipnot: karşımdaki it herifle haddinden fazla seviyeli konuşmuşum ama napalım yusuf yusuf durumları).. sonra telefonu çaldı, ben de fırsat bu fırsat diye yanından ayrıldım.. dur falan dedi, arkama bakmadan gittim.. istanbul'un göbeğinde başımıza gelene bak yaa.. herifin 1 yumrukluk canı var ama kendi gibi it-kopuk hemen başıma üşüşür, Allah korusun sonra ne olacağı belli olmaz.. konuşurken bile sürekli adamın elini kontrol edip durdum, bıçak falan çeker diye.. bundan sonra kız arkadaşımı evine bırakır mıyım bilmiyorum.. yine gelir o tipleme, yanında kendi gibi insan görünümlü itlerle, geçenki gibi şanslı olmayabilirim.. istanbul'da yaşamak artık işkence oldu, iyice paranoyaklaştık..

bu konuyu konu dışı bölümüne açacaktım ama konunun içine ederler diye açmadım

Alla alla entresan bir durum Şimdi o kızdan hoşlanan bir it desem adam seni orada allem eder kallem eder bir olay çıkarıp dediğin gibi it sürüsü ile üstüne dalardı. Demek ki kız arkadaşından hoşlanma gibi bir durum yok. Acaba kız arkadaşının kavga ettiği bir çocuk filan mı. İstersen bu konuyu kız arkadaşına da anlat daha anlatmamışsan. Belki bildiği bişeyler vardır konuşursunuz bu konuyu.

Bu arada yanındaki kız nereye gitti deidkten sonra verdiği kardeşiyim cevabı tam dumurluk bir olay yane

• gelin izmire bekleriz... kız arkadaşımı istediğim saatte istediğim yere bırakabiliyorum, sorunsuz...
    serhat en iyisini yapmışsın bu arada, volkan'ın dediği gibi sor bakalım kıza. belki alakasız biridir, içmiştir falan, sataşıcak adam arıyodur.. var böyle manyaklar...
  • eyvallah Sergen sana da geçmiş olsun.. 1 ytl'ci tipler daha çok taksimde karşıma çıkıyor, çakma metalci oluyorlar genelde.. aşağılıyorum bu tipleri tabi gündüz olunca ben ne saldırıya uğradım, ne de bana bulaşan adam tinerciydi o yüzden o konu bana göre değilmiş.. sana abi demeleri işin ajitasyon kısmı.. senin altbenliğindeki egoları şişirip "muhtaç insanlara yardım eden duyarlı vatandaş" moduna sokmaya çalışıyorlar

Volkan bu olayı kız arkadaşıma hemen anlattım tabi.. ben de aynı şekilde düşündüm, senden hoşlanan biri var mı mahallenizde dedim, yokmuş.. 2. seçenek olarak karşı dairelerinde oturan tiplemeler var bunların.. eve giren çıkan belli olmuyormuş, 10 erkek falan kalıyormuş ve hepsi terorrist tipliymiş.. bi gece bunlar eve zorla bir kız sokmaya çalışmış.. bizimki gürültüye uyanıp kapı deliğinden bakmış bunlara.. sonra gidip ev sahibine söylemiş.. ev sahibi de bu heriflere gidip sizden şikayet var demiş, tabi adamlar hemen bizimkilerden şüphelenmiş.. gelip siz şikayet ettiniz dimi falan demiş.. işin kötüsü kız arkadaşım istanbul'da ablasıyla kalıyor, ailesi burda değil.. kız başlarına zor oluyor istanbul gibi yerde.. karşınızda oturan tiplerden biri midir acaba dedim, onlar taşındı dedi.. ama ben hala onlardan biri olabileceğinden şüpheleniyorum..

Samet izmir'de yaşamayı ben de isterdim ama iş olanağı kısıtlı be abi orda hem orası da giderek istanbul'a benzemeye başlıyormuş galiba.. ayrıca neden yenilgiyi kabullenelim ki.. mağaradan çıkıp gelen adam beni nasıl yerimden edebilir ki.. bu işe devlet el koymalı ama malesef üzülerek söylüyorum ki ülkemizdeki polis ve zabıta teşkilatı berbat durumda.. Sergen'in ve benim bahsettiğim olaylara bakarsan istanbul'un merkezinde olan olaylardan bahsediyoruz, dolapdere'nin karanlık sokaklarından değil.. adamlar her yeri ele geçirmiş durumda.. zabıtalar bu ülkede ne iş yapar inanın bilmiyorum.. saat 6'yı geçince adım başı tezgahlar kuruluyor, yolda yürüyemez oluyorsunuz.. istanbul gibi bir yerde zabıta'nın işi 6 olunca biter mi yani, bu mudur.. polise zaten hiç bulaşmıyorum, adamların yaptığı tek şey arabaya binip dolaşmak, kadınları süzmek..

en sakin insan bile ruh hastası olur bu şehirde.. her sabah istisnasız ablama servis beklerken arabayla gelip önünde duran tipler oluyormuş.. yoldan geçerken laf atanları saymıyorum bile.. iş saatlerimiz uyuşmadığı için onu durağa bırakamıyorum.. ama birgün gözüm dönecek gidip durakta bekleyip ağzını burnunu dağıtacam birinin yani.. o kadar doluyum ki bu konuda

• Böyle tiplerden oldum olası nefret diyorum benimde başıma bir kaç kere geldi.ikiside beşiktaşda birincisi 3-4 yıl önce tabiki daha çömeziz, beşiktaşda durakda otobüs bekliyorum bir boyacı geldi yanıma abi boyayımmı dedi dedim yok istemiyorum bak görüyosan ayakkabım spor ayakkabı dedim olsun abi ben boyarım dedi istemiyorum kardeşim dedim dedi yok illa boyıcam para istemez dedi iyi tamam ne yapıcaksan yap sonra diş fırçasıyla temizlemye başladı tabi bu arada hayat hikayesinden bahsediyo diyo abi sigara içiyormusun dedim sporcu adamım içmem dedi ben 5 yıldır içiyorum evde çoluk çocuk var onların rıskını veriyorum buna dedi(adam benden büyükdü 18 falandır ama çoluk çocuğu var )sonra neyse bitti dedi at bakalım bir kaç bişeyler dedim ne parası ya para falan yok bi otbüs param var dedim ver lan yoksa geberirsin burada dedi tabi ben çok tırstımsonra Allaha şükür bunun bir arkadaşı birinden büyük bir para almış beni unutup gitti parayı görünce ama o kadar rahatladımki anlatamam daha ben 14-15 yaşındayım.

En kötüsüde işte yine beşiktaşda geldi hemen o eski tansaşın önündeki minibüs durağında aşağıdan yukarıya doğru geliyorum ellerimde kitaplar ve spor çantam var sonra yanıma biri yaklaştı dedi abi parfüm var istermisin yok istemiyorum saol dedim sonra kolumdan tuttu alıcaksın lan dedi ama çocuk türkçeyi zor konuşuyo hiç bişi anlamıyosun eğer delik deşik olmak istemiyosan alıcaksın dedi bunu duyunca çok sinirlendim bıraktım elimdekileri dalıcam çocuğa eliyle banklarda oturan adamları gösterdi 4-5 kişi elinde bıçaklar çok tırstım bende dedim istemiyorum parfüm para veriyim dedim 10 ytl verdim dolmuşa bindim ama sinirden ağlıyorum herke bana bakıyo ama kimse bişey demiyo koskoca beşiktaşda ya herkez bizi dinliyo bu kadarmı korkak olduk dolmuşdada sinirden ağlıyorum hiç bişey yapamadımdan dolayı bunun başıma geldiğinden ,dolmuşdaki adamlarda diyorki ağlama oğlum dedim nediyosun sen ya sus sinirimi senden çıkarmıyım diye bir bağırdım ama yani kendimde değilim ellerim ayaklarım titredi.O heriflerin hepsini dövebilirdim ama işte ne yapacakları belli olmuyor pislik adamların kendimden utandım gücümden utandım nalet olsun.

Hiç mi bu merkezdeki yerler polis göndermezler ya beni orda buçaklasalar bir polis yakalayamıyacak hiç can güvenliği artık kalmadı imkanım olsa istanbulda hayatda yaşamam.

• Serhat zabıtanın ne iş yaptığı haerlerdeydi zaten.Adamları dövmüşler.Polis desen anca dizilerde görevlerini tam olarak yaparlar.E bu adamlar da kendiliğinden bırakmıcağklarına göre ölmelerini beklicez Ben umutlu değilim.Arkadaşlar eskiden "nolcak şu fenerin hali" derlerdi,şimdi "nolcak Chicago'nun ve üsküdar'ın hali" diyorlar

Bunlara nasıl müdahele edersen et düzelmez bence.Azalabilir ama kesinlikle düzelmez durum

Bi de gürültü diyince bizim üst kattaki komşu sabahın 4ünde halter çalışıyor.Birden gürültüyle uyanıyorum.Ulan bi de korkuyorum.İlk günlerde daha fazlaydı tabi bu.Şimdi biraz azaldı.Bi de adam kendi kendine bağırıyor.Anladığım kadarıyla yemek yaparken üstüne yağ sıçramış bir keresinde yağa yarım saat fırça çekmişti.Ki kendisine saatlerce fırça çeken biri.Acaba diyorum içine cin falan mı girmiştir bunun

Ben de zaten Ege üniversitesi'ni düşünüyorum(Bilgisayar mühedisliği-eczacılık)Nasıldır bilen var mı

Neyse İstanbul'da olanlar toplanıp basketbol maçı yapamadık toplanıp şu adamlar dövelim bari.ne dersiniz

Edit:Parfüm olayı değişik versiyonuyla senin de başına gelmiş Okan.Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 4 Eylül 2008; 10:42:11 >

• http://www.nethabercilik.com/haber/tinerciler-para-vermeyen-genci-yaktilar.video.htm

Evi olmaya ihsan Aksüz (23) Şişli'de boş bir alanda yatarken bugün sabaha karşı birkaç tinercinin saldırısına uğradı. Tinerciler, Aksüz'den para istedi bu isteğe olumsuz yanıt verince de talihsiz genci tiner dökerek yakmak istediler.

Elbiseleri ve vücudunun çeşitli yerleri yanan genç, tinercilerin elinden kaçıp cadde üzerinde polise sığındı. Akyüz olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis kaçan tinercilerin yakalanması için operasyon başlattı. Çevredeki vatandaşlar, aynı yerde tinercilerin her gün yol kesip para istediklerini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 4 Eylül 2008; 13:21:16 >

• Bu parfümcüler yeni galiba. Eskiden daha başka yollarla para isterlerdi şimdi parfüm şişesiyle su satarak.

Geçenlerde bi arkadaş anlatıyor. İşte otobüs bekliyorlarmış. Yanlarına bi adam gelmiş. Böyle markalı parfümler satan. 20-25 liradan 5 liraya kadar indirmiş fiyatı bizimkiler yok dedikçe. Adam tehdit edince en sonunda korkup almış tabi arkadaş . Otobüse binmiş. Hala 5 lirada olduğu için arkadaşın aklı, parfümü merak etmiş. Açıp bakmış. Su ! çıkmış şişeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 4 Eylül 2008; 13:22:23 >
  • Okan sana da geçmiş olsun abi.. al işte beşiktaş yaa, olaya bak şaka gibi(diş fırçası süpermiş bu arada).. çevredilerin müdahele edememesine kızamıyorum abi, adam yardım edeyim dese gelip biri bıçağı soksa adam bok yoluna gidecek.. ülke çok başıboş yaa, yazıklar olsun.. her tarafa mobese döşendi, mağazalarda kameralar var.. bu görüntüler inceleniyor mu, bir yaptırım uygulanıyor mu.. hiç sanmıyorum

quote:

http://www.nethabercilik.com/haber/tinerciler-para-vermeyen-genci-yaktilar.video.htm

al işte.. ben bu konularda biraz katı düşüncelere sahibim walla.. kısasa kısas, hammurabi kuralları.. o tinercileri alcaksın cayır cayır yakcaksın.. çok yaşamaz zaten onlar, içtikleri tinerden ciğerler bitmek üzeredir.. ne kendilerine faydaları var ne de başkalarına.. bari zarar vermemiş olurlar..

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.