Şimdi Ara

..::SERBEST ATIŞ::.. (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.490
Cevap
0
Favori
120.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisler bu memlekette bir hiççççç... Onlardan bişey beklemeyeceksin hocam. Son zamanlarda bakıyorum yeni bitme polisler çok türedi.. Polisler de sende olmayan yetkiler var seni isterse çeşitli şekillerde boyayıp istediği şekle sokarak içeri bile attırır. Polisin çok önemli bir yeri vardır toplumda. Çok özenle seçilmesi gerekir. Dediğin gibi gelen giden kıza bakmaları değil bakanları uyarmaları gerekir. Ama bizim ülkemizde polis olmak o kadar kolay ki... Anadolunun bağrında işi gücü olmayan arkadaşlar ders çalışarak polis oluyorlar ve ondan sonra gör sen cümbüşü. Polis alınırken daha çok irdelenmesi gerekiyor. Ya da şu an ellerinde bulunan yetkilerin çok daha fazla kısıtlanması gerekiyor. Hırrrrrrrrrrrrr

@oBLoOd

Ya arkadaşım boşver kafana takma bu kadar olur böyle şeyler dünyanın her yerinde oluyor. Sen en iyisini yapmışsın bundan sonra umarım bir daha başına böyle şeyler gelmez. İyi yönünden bakarsan böyle durumlarda artık tecrübelisin ve nasıl davranman gerektiğini biliyorsun artık.

@werest

Hocam bu komşu olayı cidden doğru mu? Ya böyle bir film vardı Kemal Sunalın içeriğini hatırlamıyorum ama evden çıkarttırmak için ev sahibinin bir taktiği idi sizin ki de öyle olmasın. Eğer kiracı iseniz sizin ev sahibi bu filmden feyz almasın Bizim millet sever böyle gereksiz işleri.

Yaw bir de benim başıma şöyle bir olay gelse de biraz kavga yapsam Bu aralar içimde bir sıkıntı var onu dışarı atsam. Kimse de bana sataşmıyor ki. Herhalde cüsseden filan korkuyorlar

• lucifer;doğru hacı,yalan mı söylicem.ev sahibiyiz zaten attıramazlar bizi

serhat;benim kafadasın abi.ben de katıyımdır bu konuda.cayır cayır yaksalar hiç acımam.Sevinirim hatta.

Bu arada bir şey eklemek istiyorum.Çeşitli anlış anlamalara yol açmak istemem ama çevremde gördüğüm kadarıyla bu doğru.Adlarına özel tv programları yapılan çingeneler(roman diyorlar bide) de bu olaylar çok görülüyor.Diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama çevremde gözlemlediğim kadarıyla böyle

Başka bir konu olarak da Red Hot Chili Peppers seven var mı?

• Eyvallah Serhat,diş fırçasını görünce bende çok şaşırmıştımBende onlara hak veriyorumda şu dolmuşdaki adamlar için dedim olay gelmiş geçmiş noldu oğlum diyor

@Lucifer34
    Teşekkürederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Bir arkadaş vardı baya sever on grubu hatta o grupta bir eleman varmış Allah rahmetine kavuşmuşta tam bu olayla dağılacakken grup yeniden bir araya gelmiş sihirli bir değnekle Kimileri grubu tekrar bir araya toplayanın bu adamın ruhu olduğu söylüyor Benim bildiğim yeni bir grup değil ama yine de fazla tanınmıyor. Ben bile arkadaş sayesinde bilgiliyim bu grup hakkında ama kaliteli oldukları bir gerçek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

Ahmet çakar NBA e de el atmış

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/01180da1ae02594e96fde90d8293385018d4800d6fc7d9f6ef073645f1938e69e9ab9ef73d92f11a19693

Hocam bu adresi yanlışlıkla buraya kopyaladığını varsayabilir miyim?

• quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

Ahmet çakar NBA e de el atmış

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/01180da1ae02594e96fde90d8293385018d4800d6fc7d9f6ef073645f1938e69e9ab9ef73d92f11a19693

dostum izmirli demişsin ama bu kız zenci

linki tıklayınca bende vtunnel'in ana sayfası açılıyor.. youtube açık değil mi zaten

• Sergen var mı ufukta şöyle budur diyeceğimiz bi stand up?

quote:

Olmaz mı? Bak biri açmış konusunu...

http://forum.donanimhaber.com/m_15826364/mpage_1/key_//tm.htm#15826364
  • Adem, Victoria's Secret Show'dan sonra bir daha Comedy Night yayınlanmadı.Kaldırıldı heralde.e2'nin yayın akışına baktım CSI:NY varmış cuma günü.O yüzden yok heralde.

Ama film önereyim.Sen biliyorsun bunu."Alpha Dog"

Bir de eskilerden(1995) yılından bir film var.Kime sorsam izlemedim diyor.Sen de izlememiş olabilirsin."Kiss of Death" Kadro çok iyi David Caruso,Nicholas Cage,Samuel L. Jackson ... Film güzel.İzlemeyenlere tavsiye ederim.

RHCP konusunu açan arkadaş da çok iyi hazırlamış.Güzel konu olmuş
  • Bunu izlemelisiniz...

100 metrede büyük kapışma

Dünyanın en iyi üç 100 metrecisi, Jamaikalı atletler Usain Bolt, Asafa Powell ve Birleşik Amerikalı Tyson Gay aynı yarışta, Brüksel Grand Prix'inde karşı karşıya gelecekler. Golden League Brüksel yarışı Cuma akşamı saat 21:00'den itibaren NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 23:51 TSİ 4 Eylül 2008 Perşembe

Dünyanın en hızlı atletleri Brüksel Grand Prix'sinde 100 metre yarışında birkez daha karşı karşıya gelecekler. Bu büyük kapışma, 5 Eylül Cuma günü saat 21:00'den itibaren NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

Pekin Olimpiyatları'nda hem 100 hem de 200 metre yarışında dünya rekoru kırarak altın madalyaya ulaşmayı başaran Usain Bolt, oyunların ardından Zürih'te 100 metrede 9.83, Lozan'da 200 metre yarışında 19.63'lük dereceye imza atarak formunun zirvesinde olduğunu gösterdi.

Bir diğer Jamaikalı atlet Asafa Powell ise, geçtiğimiz pazar günü 100 metre yarışında ıslak zeminde 9.87'lik bir dereceye imza atarak Bolt'a göz dağı verdikten sonra Lozan'da derecesini 9.72'ye çekerek tüm zamanların en iyi ikinci derecesini elde etti ve Bolt kadar iyi olabileceğini kanıtladı.

Pekin Olipiyatları'nda hayal kırıklığı yaratan ABD'li Tyson Gay ise, sakatlığı nedeniyle yüzde yüz hazır olmamasına karşın yağmurlu havada 200 metre yarışını 20.26'lık derecesiyle ilk sırada tamamlayarak rakiplerine meydan okudu.

quote:

Adem, Victoria's Secret Show'dan sonra bir daha Comedy Night yayınlanmadı.Kaldırıldı heralde.e2'nin yayın akışına baktım CSI:NY varmış cuma günü.O yüzden yok heralde.

Ama film önereyim.Sen biliyorsun bunu."Alpha Dog"

Bir de eskilerden(1995) yılından bir film var.Kime sorsam izlemedim diyor.Sen de izlememiş olabilirsin."Kiss of Death" Kadro çok iyi David Caruso,Nicholas Cage,Samuel L. Jackson ... Film güzel.İzlemeyenlere tavsiye ederim.

RHCP konusunu açan arkadaş da çok iyi hazırlamış.Güzel konu olmuş

Alpha Dog'u zorla izletti bana dt ama kimseye mutlaka izleyin demiyorum. Ortalama bi film bence, boş vakit filmi...

Kiss of Death'i izlemedim onu indiricem...

• Ben rekor bekliyorum Bolt'tan.Powell ve Gay varken kıracaktır rekoru.

Kiss of Death'î de Goldmax'te izledim ben.Orada denk gelebilirsin
  • arkadaşlar öncelikle bahsettiğiniz sorunları yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. İstanbul gerçekten güvenlik anlamında çok zayıf bi şehir. düşük yüzölçümünde bu kadar fazla insan yaşarsa güvenlikte zayıf olur haliyle. kesinlikle yaşanacak bi şehir değil bana göre. her yönden insana sorun çıkarır. güvenlik,nüfus yoğunluğu,geçim sıkıntısı,ulaşım vs gerçekten yaşanması zor bi yer.

quote:

ben hiç sevmem

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Benim bildiğim yeni bir grup değil ama yine de fazla tanınmıyor.

hocam naptın ya RHCP mı tanınmış değil

• Vallahi ben bu sefer Powell'dan birşeyler bekliyorum. Ama Bolt varken...
  • Ekin, Avrupa GP'sinde dağıtmışsın ortalığı...

• Başlarınıza gelen tinerci olaylarını okudumda gerçekten sinir edici.En önemlisi eğitim eğitimsizlikten hep bunlar.Polislerede böyle konularda görev düşüyo fakat önce eğitime önem vermeliyiz diyorum

quote:

Ben rekor bekliyorum Bolt'tan.Powell ve Gay varken kıracaktır rekoru.

Bende Bolt'tan rekor istiyorum.Yalnız Gay bu yarışta olmucak kendini baska bir yarışamı hazırlıyomuş ne

• Gürültü bölümünde bu ay okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşayım. ''Olimpiyat oyunlarında Litvanya-Arjantin maçını izliyoruz. Her dalın yorumcusu() Ömer Üründül üst üste iki atış kaçıran Ginobili'ye 'eh, Olimpiyat başka yere benzemez, baskıyı kaldıramadı' diyor. Eh be abicim, hadi adamın üç NBA ve Euroleague şampiyonluğunu geçtik. Son olimpiyatı kim kazandı demezler mi adama?''

• quote:

Orjinalden alıntı: go_spurs_go

Gürültü bölümünde bu ay okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşayım. ''Olimpiyat oyunlarında Litvanya-Arjantin maçını izliyoruz. Her dalın yorumcusu() Ömer Üründül üst üste iki atış kaçıran Ginobili'ye 'eh, Olimpiyat başka yere benzemez, baskıyı kaldıramadı' diyor. Eh be abicim, hadi adamın üç NBA ve Euroleague şampiyonluğunu geçtik. Son olimpiyatı kim kazandı demezler mi adama?''

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Ekin, Avrupa GP'sinde dağıtmışsın ortalığı...

ilk kez bi haftayı en yüksek puanı alarak lider kapattım,gittikçe zirveye yaklaşıyorum

yalnız sende baya iyi puan toplamışsın Fuat

• oo Ekin en yüksek puanı mı aldın tebrikler

bu yarış ne olur dersiniz.. NŞA'da bence ferrariler duble yaparlar ama spa pistinde havanın ne yapacağı belli olmaz.. pazar günü 14 derece ile sezonun en soğuk havası bekleniyormuş ve az da olsa yağmur olasılığı varmış.. son olarak otopark mafyalarının istanbul'u katlettiği gibi fia da yıllar içinde güzelim spa'yı mahvetti.. her sene eau rouge'i biraz daha traşladılar, son olarak da otobüs durağı şikanı'na tecavüz edip la source'u kuşa çevirdiler.. yazıklar olsun bernie
  • sağol Serhat

Spa konusunda haklısın,güzelim pisti baya değiştirdiler. en çokta otobüs durağı şikanına üzülüyorum,oranın ayrı bi havası vardı. o şikanda Montoya'nın Schumi'yi dışardan geçişini kim unutabilir ki

bence yarış ortada yani Ferrari'de Kimi bu pistte çok iyi yarışıyor ama diğer yandan bu pist her zaman Mclaren'lara uygun oldu. benim için tahmin yapması zor bi yarış olucak.

yalnız sinir olduğum bi durum var,Ferrari yönetimi ibreyi Massa'ya çevirmiş gibi görünüyor. geçen sene Massa matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybedene kadar kimse Kimi için yardım etmesini istememişti ama bu sezon Kimi şampiyonluk şansını hala koruyor olmasına rağmen Kimi'nin Massa'ya yardım etmesinden bahsetmeye başladılar. bi durum adam şampiyonluk iddiasını kaybederse kendi isteğiyle yardımcı olucaktır zaten.

son olarak,Formula 1'deki en istikrarlı sezonunu geçiren takımım Toyota'dan yine puanlar bekliyorum

• Bolt yine birinci oldu anasını satim. Powell ikinci. Powell daha iyi çıktı ama Bolt hızlandımı rakip tanımıyor...
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.