Şimdi Ara

..::SERBEST ATIŞ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.490
Cevap
0
Favori
128.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...111...225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serbest atış kullanırken, potaya öpücük göndermek, ulan çember sen mi büyüksün ben mi, s...cem belanı demek caiz midir?

hadi, atış serbest!!!

Beyler(bizim bölümde yeterli oluyor beyler kısmı) hemen her bölümün bunun gibi sohbet, "bugün bunu yaşadım/gördüm", "dumur oldum abi!" tarzı konuları var. Bizim neyimiz eksik dedim ve bu konuyu açmaya karar verdim. Ha siz derseniz ki:

-"Bi git böyle saçma şey mi olur?"

-"Bırak allasen"

-"Anca boş işler"

Kapatır giderim konuyu. Bodrum'a yerleştiririm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 19 Nisan 2009; 14:00:20 >

"Sayın Tüketici: Kayıtlarımızın tetkiki neticesinde 21.03.2008 tarih itibariyle(ama 23.03'te geldi) 1 adet fatura ödenmediğini tespit edilmiştir. Gecikme cezaları(!) ile toplam 28 Ytl 22Ykr borcunuz bulunmaktadır. 7 gün içinde anılan borcun ödenmemesi halinde ELEKTRİĞİNİZ KESİLEREK Alacağımız hukuki yoldan tahsil cihetine gidilecektir."

Şimdi olaya biraz bakalım. Biz bu faturanın döneminde 10-15 gün falan yaşadık. 28ytl 13ykrş geldi. Son ödemeside 18'iydi(mart) ayın. Bugün 23'ü. Adamlar bana 21'inde ihbar çekmiş 23'ünde elime ulaşmış ve 9ykrş ceza kesmişler. 5 gün içinde ödemezsemde 9ykrş cezam için dava açacaklarmış.

İnternet,Telefon,Digiturk,Su,Elektrik faturaları ödüyoruz biz bu evde. Hepsinide 3 yıldır ayın 29-30-31'inde yatırdık. Şimdi gelmiş bana 18'inde yatırmadım diye dava açıyor. Peki bunca senedir neredeydi aklın? Bravo TED.Ş

-Bi de "Cihet" yerine artık yoluna falan yazsalar tamamdır. Osmanlıca mı biliyor tüm Türkiye. Sen zırta pırta elektriği kes, sonra 3 gün geçince ihbar çek oh mis!

Çok seviyorum bu ülkeyi ya. Hergün yeni bi sürpriz yaşatıyor...

Var mı buna benzer bi durum yaşayan? Merak ediyorumda 7 gün sonra ödemezsek ne oluyor diye? İşin kötüsü dava açsa faturada ev sahibi adına daha da kötüsü resmi bi kontratımızda yok...

• ya bu devlet işleri böyle abi.. babamın bir sürü evrak klasörü vardır.. su,elektrik faturası, tapu mapu aklınıza gelecek her türlü faturayı bu klasörlerde saklar.. küçükken bi anlam veremezdim niye böyle yaptığı için ama büyüdükçe hak vermeye başladım.. otomatik ödeme yaptırmaya da zar zor ikna edebildik
    9 ykr ceza da bombaymış eğer siz faturayı ödediyseniz belki o bilgi ceza kesildiği dönemde kayıtlara geçmemiş olabilir.. ama siz yine de bi kontrol edin.. 9 ykr ceza birkaç sene içinde birkaç bin ytl'ye ulaşabilir

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap
    -Bi de "Cihet" yerine artık yoluna falan yazsalar tamamdır. Osmanlıca mı biliyor tüm Türkiye.

ben Osmanlıcayı severim.. bu resmi yazışma dili de hoşuma gider benim.. tabi herkesin kendi görüşü saygı duyarım..

neyse ben de dün başımdan geçen bir olayı anlatıyım.. allstar maçına gittim.. iğrenç istanbul trafiği nedeniyle yarım saat geç kaldım hatta yolun son kısmını otobüslerin ana-baba günü olması ve o sıcakta bile otobüste montla oturmayı başarabilen ısıya karşı duyarsız insanların ısrarla camı açmaması ve otobüslerin çoğunda klima bulunmaması nedeniyle taksiyle gitmeme rağmen geç kaldım.. herneyse maça girdiğimde 3'lük yarışması yeni başlamıştı, çok da birşeyler kaçırmamıştım.. ilerleyen saatlerde karnımız acıktı doğal olarak.. büfeye gittiğimizde sadece bizim acıkmadığımızı gördüm büfeci amcamın temizlik anlayışı midemi bulandırsa da midemin gurultularına tahammül edemedim ve bir hamburger yemek zorunda kaldım(amcam siparişlere yetişebilmek için çıplak elleriyle ekmeğin içine eti koyup veriyor söylerseniz turşu ve amerikan salatası koyma zahmetinde bulunuyor.. ketçapla mayonezi de eliyle koycaktı nerdeyse).. neyse maç bitti.. bir iş için bakırköy'e geçtik yarım mideyle.. son günlerde gençturkcell kampanyası nedeniyle() evden sonra en çok uğradığım yer olan mcdonalds'a gittik.. sırada beklerken patttt diye bir ses duydum.. iki elinde tepsi olan birisi elindeki kolalardan birini düşürdü.. o anda refleksle(zamanı geri almak istemiş olabilir) yere dağılan kola için eğildi.. tabi bunu yapınca diğer elindeki kola da yere düştü ben yiyeceklerimi alıp deminki olaydan ders çıkarır tarzda dikkatli adımlarla yerime geçtim.. arkadaşıma kahkalarla "olm demin noldu biliyon mu.. elemanın biri elindeki kolayı düşürdü, eğilirken diğer..." derken arkadaşım kaş-göz işareti yaptı.. kafamı bi çevirdim kolayı düşüren çocuk yan masada oturuyor "burası çok soğuk yaw dondum" diyerek içeri geçtik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 23 Mart 2008; 12:43:12 >

Hoşçakal Efsane

• Serhat,madem seviyorsun Osmanlıca o zaman sana Yüzüklerin Efendisi'nin 1. bölümünün Türkçe dublaj versiyonundan can alıcı bi replik yazayım

Galdalf ve Elrond'un Ayrıkvadi'de yaptıkları konuşma esnasında Elrond şöyle bi cümle sarfediyor(Türkçe dublaj böyle):"lakin yüzüğü buraya getirmekle,bu genç hobbit şerre karşı çok müstesna bir mukavemet gösterdi"

Fuat konu iyi olmuşson zamanlarda çok fazla geyik yaptığım için bana uyar

• quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

ya bu devlet işleri böyle abi.. babamın bir sürü evrak klasörü vardır.. su,elektrik faturası, tapu mapu aklınıza gelecek her türlü faturayı bu klasörlerde saklar.. küçükken bi anlam veremezdim niye böyle yaptığı için ama büyüdükçe hak vermeye başladım.. otomatik ödeme yaptırmaya da zar zor ikna edebildik
    9 ykr ceza da bombaymış eğer siz faturayı ödediyseniz belki o bilgi ceza kesildiği dönemde kayıtlara geçmemiş olabilir.. ama siz yine de bi kontrol edin.. 9 ykr ceza birkaç sene içinde birkaç bin ytl'ye ulaşabilir

quote:

-Bi de "Cihet" yerine artık yoluna falan yazsalar tamamdır. Osmanlıca mı biliyor tüm Türkiye.

ben Osmanlıcayı severim.. bu resmi yazışma dili de hoşuma gider benim.. tabi herkesin kendi görüşü saygı duyarım..

neyse ben de dün başımdan geçen bir olayı anlatıyım.. allstar maçına gittim.. iğrenç istanbul trafiği nedeniyle yarım saat geç kaldım hatta yolun son kısmını otobüslerin ana-baba günü olması ve o sıcakta bile otobüste montla oturmayı başarabilen ısıya karşı duyarsız insanların ısrarla camı açmaması ve otobüslerin çoğunda klima bulunmaması nedeniyle taksiyle gitmeme rağmen geç kaldım.. herneyse maça girdiğimde 3'lük yarışması yeni başlamıştı, çok da birşeyler kaçırmamıştım.. ilerleyen saatlerde karnımız acıktı doğal olarak.. büfeye gittiğimizde sadece bizim acıkmadığımızı gördüm büfeci amcamın temizlik anlayışı midemi bulandırsa da midemin gurultularına tahammül edemedim ve bir hamburger yemek zorunda kaldım(amcam siparişlere yetişebilmek için çıplak elleriyle ekmeğin içine eti koyup veriyor söylerseniz turşu ve amerikan salatası koyma zahmetinde bulunuyor.. ketçapla mayonezi de eliyle koycaktı nerdeyse).. neyse maç bitti.. bir iş için bakırköy'e geçtik yarım mideyle.. son günlerde gençturkcell kampanyası nedeniyle() evden sonra en çok uğradığım yer olan mcdonalds'a gittik.. sırada beklerken patttt diye bir ses duydum.. iki elinde tepsi olan birisi elindeki kolalardan birini düşürdü.. o anda refleksle(zamanı geri almak istemiş olabilir) yere dağılan kola için eğildi.. tabi bunu yapınca diğer elindeki kola da yere düştü ben yiyeceklerimi alıp deminki olaydan ders çıkarır tarzda dikkatli adımlarla yerime geçtim.. arkadaşıma kahkalarla "olm demin noldu biliyon mu.. elemanın biri elindeki kolayı düşürdü, eğilirken diğer..." derken arkadaşım kaş-göz işareti yaptı.. kafamı bi çevirdim kolayı düşüren çocuk yan masada oturuyor "burası çok soğuk yaw dondum" diyerek içeri geçtik

Abi aynen o klasörler babamda da durur. Bütün faturaları yatırırdı eskiden ben daha nereye yatırıldıklarını bilmezken. Abim otomatik ödeme sistemine geçirince uzun süre taktı kafasına. Neyse artık uğraşmıyor.

Evden ilk ayrılınca hayat nasıl bi yermiş anlıyo insan. Eskiden paramın bittiğini hatırlamazdım. Üni.de ilk sene sonunda ne kadar çok para harcadığımın farkına vardım. Şimdi bişe yaparken çok gerekli mi diye sorguluyorum...

Bende bi dönercide hamburger mevzuna yakın bi olay yaşadım. Adam tabakta çıplak eliyle şekil veriyordu etlere. Usta onu bana vermeyi düşünmüyorsun herhalde dedim. Afalladı. Bi eldiven taksan diyorum dedim. Sonra eldiven takıp yeni bi tane hazıladı. Bu tip konularda fiziksel ağırlığım işe yarıyor sanırım...

@Sanctus, zaten senin çok geyik yaptım kusura bakmayın laflarında gelince aklıma açayım dedim. Arada bayram mesajları falanda yazılır. Basketbol dışında da hayat var yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Mart 2008; 13:13:09 >

•  ..::SERBEST ATIŞ::..

Bu videoyu izleyen var mı aranızda? Dvdcide gördüm kiralamaya değer mi(kalitesi) merak ettim...

Konu gayet güzel ve komik Teşekkürler valla Fuat
  • Amma ceza gelmiş Fuat..
    everybody falls in love somehow
  • Fuat oncelikle guzel konu Boyle geyik yapilabilecek[hazir post atisi da yok] konu guzel olmus.. Mesajlar komik ve eglenceli, aklima gelirse yazarim.

Bu videoyu izleyen var mı aranızda? Dvdcide gördüm kiralamaya değer mi(kalitesi) merak ettim...

Ben en iyilerini zaten arşivime eklemiştim.Son saniyeler falan var,geçen sene gösteriyordu zaten.Finaller oluyor,biri şut sokuyordu falan.Bence pek gerek yok çünkü hepsi bilindik hareketler.Ama yine de sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 23 Mart 2008; 19:52:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Elevator

quote:

Ben en iyilerini zaten arşivime eklemiştim.Son saniyeler falan var,geçen sene gösteriyordu zaten.Finaller oluyor,biri şut sokuyordu falan.Bence pek gerek yok çünkü hepsi bilindik hareketler.Ama yine de sen bilirsin.

Benimde sorma amacım buydu aslında. Yani ekstra güzel konular, röportajlar falan varmı diye? Yoksa hep bilindik görüntüler ise gerek yok... Gerçi ben dayanamam yine kiralarım, belli olmuyor, tutarsızım...

Teşekkürler

• güzel bi konu

aklıma geldikçe yazarım....

her konu konuşulduğunu göre aklıma geldi yazim ... Dün İddaa oynadım bomba bi kupon yaptım

120 ytl civarı para alıcaktım, tek maç kalmıştı young boys - thun isviçre ligi maçı 02 oynadım wede 3.85 oran veriodu , 85. dakikada skor 1-2 idi . tam iddaayı tutturdum dedim ve sayfayı kapattım ama gel görki 5 dakika sonra girdiğimde skor 4-2 ev sahibi lehineydi bi takım 5 dk. da 3 gol yermi ya

maddi açıdan hayal kırıklığına uğradım

• quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

güzel bi konu

aklıma geldikçe yazarım....

her konu konuşulduğunu göre aklıma geldi yazim ... Dün İddaa oynadım bomba bi kupon yaptım

120 ytl civarı para alıcaktım, tek maç kalmıştı young boys - thun isviçre ligi maçı 02 oynadım wede 3.85 oran veriodu , 85. dakikada skor 1-2 idi . tam iddaayı tutturdum dedim ve sayfayı kapattım ama gel görki 5 dakika sonra girdiğimde skor 4-2 ev sahibi lehineydi bi takım 5 dk. da 3 gol yermi ya

maddi açıdan hayal kırıklığına uğradım

Benide bugün Feyenord 150 küsür ytl'den etti. Maç 1-0 oldu 1-1 yaptılar. 2-1 oldu 2-2 yaptılar. Süre azaldı artık Feyenord bi tane atar kitler dedim bu kez onlar kitledi. Dünkü programdan 5 bugünkü programdan 4 maç yazdım. 8 tanesi tuttu Feyenord tutmadı...

• fuat guzel düşünmüssün böyle birseye ihtiyac vardı bende yazarım dumur mevzularını

psn:hakan779
  • nabalım fuat demekki şans yok bizde bu arada hafta sonları burda maç tahminlerimizide paylaşalım

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

nabalım fuat demekki şans yok bizde bu arada hafta sonları burda maç tahminlerimizide paylaşalım

Tamam bana uyar
    Ben de aklıma geldiği zaman yazarım böyle mevzuları
  • Bugün okula giderken bir reklam panosu gördüm,Olimpiyat Koşusu ile ilgili."Bejing 2008" yazmışlar.Onun Türkçesi Pekin'dir,İngilizcesini yazmak istersen de Beijing yazarsın.İngilizcesinin okunuşunu yazmışlar.

Daha sonra da Metrocity'nin reklam panosunu gördüm."Hoşgeldiniz Hormatly Prezidentimiz" yazıyordu,solunda da Gurbanguli Berdimuhammedov'un resmi vardı.Daha önce hiç bir alışveriş merkezinin yabancı bir devlet başkanı geldi diye dibinde olmayan reklam panolarına reklam verdiğini görmemiştim Oraya da uğrayacak diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 26 Mart 2008; 16:02:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Bugün okula giderken bir reklam panosu gördüm,Olimpiyat Koşusu ile ilgili."Bejing 2008 yazmışlar."Onun Türkçesi Pekin'dir,İngilizcesini yazmak istersen de Beijing yazarsın.İngilizcesinin okunuşunu yazmışlar.

Daha sonra da Metrocity'nin reklam panosunu gördüm."Hormatly Prezidentimiz Hoşgelmiştir(son kelimeden emin değilim)" yazıyor,solunda da Gurbanguli Berdimuhammedov'un resmi vardı.Daha önce hiç bir alışveriş merkezinin yabancı bir devlet başkanı geldi diye dibinde olmayan reklam panolarına reklam verdiğini görmemiştim Herhalde oraya da uğrayacak...

Bende hormatly neydi ya diye(İngilizce sanıp) düşünmeye başladım. Meğer hürmetliymiş. Beijing olayıda amatör bi reklamcı hatasıdır, heyecanlıymış herhalde arkadaş.

• 
Sayfa: 1234...111...225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.