Seo sektöründe de her sektörde olduğu gibi farklı pazarlama teknikleri kullanılabilmektedir. Tamamen bilgi ve yüksek deneyime bağlı yürütülen seo çalışması, bu niteliklere sahip olmayan şahıslar tarafından farklı kampanya ve pazarlama yöntemleriyle satılmaya çalışılmaktadır. Bunlardan bir tanesi de önce iş sonra ödeme şeklinde sunulan çalışma modelidir. Önce hedef sonra ödeme sistemi nasıl işlemektedir. Siteleri ilk sayfaya çıkardıktan sonra ödeme alacağını söyleyen şahıslar, öncelikle bu anlaşma için ağır şartnameler öne sürmektedirler. Dolayısıyla hedefe ulaştıktan sonra ödemekle yükümlü olacağınız tutar normal çalışmaların 4 – 5 katı olabilecektir. Tüm bunların dışında, hedef bazlı çalışmalarda kısa sürede hedefe çıkmak için haber ve forum siteleri gibi hızlı etki edecek sitelerden yoğun birkaç aylık ücretli link alımları gerçekleştirilmektedir. Bu durumda seo kalıcı değil tamamen bu sitelere bağlı ve dolayısıyla seo çalışmasını yürüten şahıslara bağlı geçici bir çalışma haline gelmiş olmaktadır. Özetle, seo çalışması satın almak yerine kiralamış olursunuz. Yoğun link alımlarıyla kısa sürede şişirme bir hedefe ulaşan siteniz için ödeme yapmak zorunda kalırsınız, ancak bu başarı kesinlikle geçici ve göstermelik bir başarı olacaktır. Ödeme yapmamanız halinde siteniz çok daha sert bir düşüş yaşayacak, ödeme yapmanız halinde bu düşüş nispeten daha yavaş ve biraz daha uzun sürede yaşanacaktır. Seo çalışmalarının kalıcı, etik ve doğal olması son derece önemlidir. Bu sebeple bu makalede yer alan kurumsal seo danışmanlığı gereksinimlerini karşılayan firmalarla çalışmanızı öneririz.
güzel bir yazı insanı bilgilendiriyor ,peki sizin fiyatlarınız neden ucuz ve garantiniz varmı bu konuda nasıl bilgilenebilirim ,birde ben 5 kelime seo yapmak istiyorum fiyatları ne beni aydınlatırsanız sevinirim?