Şimdi Ara

Sensör ve Ayna temizliği, Yardım PLS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , vizördeki siyah bi noktadan başladığın temizlik olayını felakete dönüştürdüm. Aynanın görüntüyü yansıttığı yerdeki camda bi nokta vardı, onu gözlük beziyle aliim derken aynaya elim çarptı ve tahmin edeceğiniz gibi ayna yağlanmış oldu. Onu temizliim derken içeri fazla toz soktum ve sensörün üzerinde f22 gibi değerlerde baya bi toz birikmiş olduğunu görüyorum. onuda ufledim, fönledim hallolmuyor. Kafayı yiycem. Solüsyon yokken yapmamak lazımdı ama oldu bikere..

Sensörü muhtemelen solüsyonla halledicem gibi ama aynaya bulaşan yağı (yani mavimsi bi tabaka kaldı o da makineyi avizeye tuttuğunuzda gökkuşağı gibi parlamalar yapıyor) nasıl sıfırlayabilirim? metil alkol ile temizlenebilirmiş diye bişey duydum? aslı varmıdır...?

Canım çok sıkkın arkadaşlar Acil yardımlarınıza ihtiyacım var...

• yok mu yani 1 bilgisi olan arkadaş!!
    Daha fazla dokunma şu alete solüsyon falan sen halletme sensörü sakın. Bi Canon Yetkili servisi bul ve ona götür...
  • sırf bu temizleme işiyle uraşan bi yer varmış ama ankarada :( bende bayramdan sonra erkayalara going, Bu gün sabah gittim sirkeci yalçınlar (zaten bi ora açıktı) "erkayalara götür, onlar 2 dk da hallediyo, yardımcı olurum hallettiririz" dedi. artık bakcaz...
  • BzBz kardeşim 1. ve son mesajını 400D başlığımıza yazar mısın ? 400D başlığında bu bilgiye ihtiyacı olanlar olabilir Sanada kolay gelsin foto makinesi konusunda. Kızılay da bir tripod foto var büyük bir yer olarak ama oranında servisten ne anlar bilmiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_11051813/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 31 Aralık 2006; 13:38:28 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.