Şimdi Ara

sensodyne diş macunu kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sensodyne diş macunu beyazlatıcı ve tam koruma var elimde, bunlar günlük kullanıma uygun mu? hassas diş sorunum yok, daha doğrusu yok denecek kadar az, zaman zaman da olsa şekerli bir şey yediğimde sıkıntı oluyor ama dediğim gibi zaman zaman yani yok gibi bir şey...

günlük kullanım için uygun mudur? var mı benim durumum da olup ta düzenli kullanan?

• diş macunu hocam neden bu kadar olay yaptınız anlamadım. ben sensodyne in normal olanını kullanıyordum, şimdi normali bulamadım sizin bahsettiğinizden aldım, yakında biter şimdiki onu kullanmaya başlarım.
  • tadı iğrenç bir şey ama beyazlatıyor bayaa 1-2 kere kullandım sadece kolgeyt akar
  • benim diş etimde problem vardi sensodyne kullandım iyi geldi . şuan senin kullanıdgın seti kullanıom bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

diş macunu hocam neden bu kadar olay yaptınız anlamadım. ben sensodyne in normal olanını kullanıyordum, şimdi normali bulamadım sizin bahsettiğinizden aldım, yakında biter şimdiki onu kullanmaya başlarım.

usta yorum felan okudum da sanki hassas dişler için üretilmiş gibi, hani normal olanlar kullanmasın gibi... pronamel günlük kullanım için idealmiş ama o da yoktu bulamadım, bunlar vardı, işte kendilerine de mesaj attım bakalım ne cevap verecekler?

hassas diş vurgusu çok fazla ve bende bunu kullananlarda sanki onlar için özel yapılmış hissi uyandırdı o yüzden:)
  • sensody kullanıyom bende iyi memnunum
  • hassaslık yoksa gerek yok kullanmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı Diş Fırçası Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

diş macunu hocam neden bu kadar olay yaptınız anlamadım. ben sensodyne in normal olanını kullanıyordum, şimdi normali bulamadım sizin bahsettiğinizden aldım, yakında biter şimdiki onu kullanmaya başlarım.

usta yorum felan okudum da sanki hassas dişler için üretilmiş gibi, hani normal olanlar kullanmasın gibi... pronamel günlük kullanım için idealmiş ama o da yoktu bulamadım, bunlar vardı, işte kendilerine de mesaj attım bakalım ne cevap verecekler?

hassas diş vurgusu çok fazla ve bende bunu kullananlarda sanki onlar için özel yapılmış hissi uyandırdı o yüzden:)

tıbbi bilgim yok ama fikrimi soracak olursan "hassas dişler" vurgusu, sıcak-soğuk şeyleri yiyip içerken dişlerinde ağrı olan insanlar için kullanılıyor. zaten her diş macunu (dandikleri saymıyorum) dişleri temizlemenin yanında belirli bir süre korur, kalkan görevi yapar. sıcak çayı ağzın yana yana içme keyfini, dondurmayı hunharca ısırma keyfini sağlar

• gerek yok derken zararı olur mu acaba? alkolog

sensody kullanıyormuşsun sende benim belirtiğim ürünleri mi?, bide sorunun var mıydı? birde dişte sararma felan oldu mu sende? tassa
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

gerek yok derken zararı olur mu acaba? alkolog

sensody kullanıyormuşsun sende benim belirtiğim ürünleri mi?, bide sorunun var mıydı? birde dişte sararma felan oldu mu sende? tassa

ben sigara alkol çay kahve vs. kullandığımdan sararma durumunu pek farketmiyorum ama genel olarak bembeyaz dişlerim..
  • işte benimde demek istediğim, araştırmaya çalıştım google'dan ama tam sonuca ulaşamadım, senso nun özellikle hasas diş konusuna vurgu yapması, sanki belirttiğim bu türleri günlük kullanım için uygun değilmiş gibi geliyor yani gider alırız ya 3-5 liralık macun, onun gibi değil, o sıkıntın varsa al kullan diye midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patos64 -- 12 Nisan 2013; 3:10:53 >
  • Abi ben hepsinide kulaniyorum sends colcgage sensitive reifl ve white noe optic white hepsinden azar azar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok yakınım diş hekimi; diş macunu önemsiz, diş fırçasını da en yumuşak olandan kullan diyorlar(parası önemsiz).
  • Sonsodyne Onarım ve koruma ve iso active kullandım ikiside iyi değil Colgate Total kullandım İpana Diş Minesi onarıcı kullandım ikiside güzeldi Dermokil DK Dent Killi diş macunu güzeldi içinde kimyasallarda yok şuan diş hekiminin önerisiyle Lacalut kullanıyorum 20 TL fiyatını hak eder mi bilmiyoruum. Diş minem aşınmış yani dişlerim hassas bi kaçı o yüzden bunları kullanıyorum ayrıca diş etimdede sorun var galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde iki kere düzenli kullanımda kaç gün sürer beyazlamasi bende konuyu açan arkadaşla aynı sensodyn kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.