Şimdi Ara

Sense8 (2015-2018) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
14
Favori
19.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 4 bölümü izledim dizi bence güzel ve ileride daha da güzelleşecek gibi duruyor ama şu eşcinsel yerleri biraz soğutuyor adamı.Yani bence fazla aşırıya kaçmışlar ve biraz ağır gidiyor o sıkıntı.Çekim müzikler falan fena ama baya kaliteli yapmışlar teknik olayları
  • 8'in ikili kombinasyonundan 28 karşılaşma olacak Şaka bir yana tereddüte düşenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Dizide homo sahneler sizi rahatsız edebilir (Bu sizin ne kadar esnek görüşlü olduğunuza bağlı.) Dizi biraz Game of Thrones tarzında. 8 farklı hikaye dönüyor. Tek kötü yanı 8 hikayeyi bir diziye sığdırırlarken hikayelerin tek başına yüzeysel kalması. Ha yinede izlenir mi? İzlenir. Bir şans verin
  • Aldım indirmeye
  • Konusu güzele benziyor
  • Dizinin ilk bölümünü izlediğimde hayal kırıklığına uğramıştım ama ilerledikçe konu derinleşmeye ve anlamlaşmaya başladı. Dizinin bölümlerinin peş peşe pazar günü gelmesiyle 11. bölüme kadar izledim.Kurgu, müzikler ,konu ve oyunculuk güzel ancak heroes gibi birçok hikayeyi,kişiyi aynı anda anlatmaktan ana konu geri planda kalmış.Tabi bölümler ilerdikce ana konu ortaya çıktı ve karakterler iyice bağlandı. Özellikle 11. bölüm benim için iş bitirici oldu. İMDB puanında insanlar bölümleri izledikçe artacağını düşünüyorum(Puan yüzünden izlemeyenlere duyurulur.).Dizide gereksiz cinsellik var ama Game of Thrones izliyorsanız sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem.İlk sezon 12 bölüm.

Van dame la koreli kadın efsane özellikle 11.bölüm soluksuz izlettirdi kendini.Palayla giriştiği kavga sahnesi çok güzeldi. Riley e de üzüldüm ya ne tatlı kız üzmesinler onu.

• shameless dizisi favori dizimdir ve bu diziyle ilgili yeni başladığı dönemlerde ''çok fazla sex sahnesi var'' diye eleştirenlere (neticede bu diziler +18 yani baştan belli aile dizisi olmadıkları ya baştan başlamayacaksın ya da ailenle izlemeyeceksin) arkadaşım nedir bu kadar zorunuza giden ''sizlemi ilişkiye giriyor adamlar, sex sahneleri rahatsız ediyorsa atla o sahneleri çokmu zor'' gibisinden yorum yapmıştım ve ban yemiştim bende gay değilim, kimin kimle yiyiştiği beni ilgilendirmez o yüzden gay sex sahnelerini sararım ama lez ya da normal olanları keyifle izlerim sırf 2 gay sahnesi var diye bütün dizinin kalemini kırmak olmaz. bu çağda böyle şeyler en azından dizisini izlediğiniz ülkelerde ''doğal''. spartacus'tede vardı bu olay hemen her dizide var gay-lez ilişkiler hepsinde sex sahnesi olmasada. neden korkuyorsunuz anlamıyorum ilerde bende gay olurum diyemi korkuyorsunuz ?

• 12. bölümü de izleyerek sezonu bitirdim.İlk bölümlere kanmayın sonradan açılıyor dizi .İZLEYİN.
  • Daha dün yayınlanmadı mı bu dizinin ilk bölümü ne ara sezon finaline kadar bitirdiniz. Lan oğlum bu internet çağın vebası mı şifası mı bilemedim 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzele benziyor
  • Bir eksiklik var ama dizide ne oldugunu cozemedim,homofobik biri degilm ama,gay muhabbeti igrendirdi.
  • Cinselliğinden bıktım...
  • Ilk bolumu begenmedim, diyaloglar ve oyunculuklar cok klise, bayagi. Netflixin en kotu dizisi olacak herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın ilk bölümlere bakıp bırakmayın, çok fazla karakter var ve hiçbirini üstünkörü işlememişler hepsine zaman ayırmışlar o yüzden başlarda biraz sıkıyor. Ancak ilerledikçe doğru yapmışlar diyeceksiniz. İmdb puanı en büyük kanıtı, şöyle ki dizi çıktığı gün 7,1 mi neydi puanı takip ettim bölümler izlendikçe yavaş yavaş 8'e çıktı ve eminim dahada artacaktır. İnanılmaz zekice kurgulanmış sahneler var sırf o sahneler için bile izlenir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

Cinselliğinden bıktım...

kolayı var izlemezsin olur biter ben anlamıyorum sizi arkadaş dizi 1 saat sürüyor cinsellik ise dizide toplasan 5dk. geçmez. koca 1 saatte aklınıza takılan ve sizi rahatsız eden 5dk.lık sex sahnelerimi ? yani diziyi cinsellik üzerindenmi değerlendiriyorsunuz, kriteriniz bumudur yani ? bu kadar geniş konusu olan bir dizide sadece cinsellikten bahsetmek ve şikayet etmek anlamsız geliyor bana.
  • 8.1 olmuş puanı. ilk bölüm düşürüyor ortalamayı sonra ki bölümler 9a yakın hep.
  • yorumlari gorunce vazgecmistim iyiyse basliyim o zaman bosa indirmis olmayalim
  • Sezon bitti. Diğer arkadaşların dediği gibi ilk bölümlere aldanmayın. Dizi gittikçe güzelleşiyor. Dizi öyle istikrarlı ki "Hangi bölümden sonra kendilerini deli sanmıyorlar?" sorusunun cevabı yok.
  • dizi gayet güzel izleyin beyler
  • Netflix + Wachowski'ler olunca "ulan iyidir bu" diye düşünüyorum ama sonradan yorumları görünce (hem burada hem ekşi'de) bi soğuyor insan. Bakalım merak ediyorum yine de diziyi.
  • İlk bölümü herkesin aksine ben çok beğendim. 2.bölümün ortalarındayım, diziye tamamen ısındım sonuna kadar izlerim hatta sonraki Sezonlar olursa da izlerim. Yalnız anlamadığım tek şey lgbt olaylarının bu dizide çok fazla vurgulanması. Nomi kısmı çok abartılıyor. Biraz daha az gösterilse ben de diziyi daha çok severdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.