Şimdi Ara

Sense8 (2015-2018) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
14
Favori
19.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bahçivan şöföre, şöför aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi uşağa modunda bi dizi oldu. Bu saatten sonra beni bir dizide +18 olabilecek hiçbirsey şaşırtamaz. Hatta çok sıradan bile karşılayabilirim ki umarım öyle olmaz,adamlar normallik çıtamızı düşürdüler 1-2 sezon daha sürse animallah xD

En azından 1-2’sinin ölmesini bekliyordum ama çok iyimser bi sonla bitti aslında herkesin olmasını istediği gibi ama dizi bile olsa olağan dışı geldi bana.

Neyse herkesin suratında sonunda tatlı bi gülümseme bıraktılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında güzel konuydu ama mesaj vereceğim diye diziyi mahvettiler. Apar topar final bölümü çekelim dediler ama o da rezaletti zaten. Rezalet olduğunu tahmin ettiğim için finali anca seyrettim, hakikaten de beklediğimden daha rezaletmiş.

Şu yapım mesaj verme/propaganda kaygısı yüzünden nasıl bir dizinin mahvolabileceğinin en büyük kanıtı. Ders olarak okutulmalı.

Diziye başlamak isteyen varsa; başlamayın abi. Boşa zaman kaybetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 5 Haziran 2019; 21:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Aslında güzel konuydu ama mesaj vereceğim diye diziyi mahvettiler. Apar topar final bölümü çekelim dediler ama o da rezaletti zaten. Rezalet olduğunu tahmin ettiğim için finali anca seyrettim, hakikaten de beklediğimden daha rezaletmiş.

Şu yapım mesaj verme/propaganda kaygısı yüzünden nasıl bir dizinin mahvolabileceğinin en büyük kanıtı. Ders olarak okutulmalı.

Diziye başlamak isteyen varsa; başlamayın abi. Boşa zaman kaybetmeyin.
    Kesinlikle. Konu olarak çok orijinal. Eğer bk-fantastik öğelere yoğunlaşsalar efsane olabilirdi ama aşırı lgbt olayı(lgbt karşıtı değilim ama ana konu olmuş neredeyse) ve duygusal ağırlık diziyi mahvetmiş.

• izlemeyin....
    konusu gayet guzel ama dizinin konusuyla pek alakası yok.
    dizide anlatılan dunyada normal insan yok.
  • Filmi çıkacaktı sanki, hala ses yok neden? :(
  • Cok sacma bitti ben hala miltonun bulundugu odaya will nasil gitti anlamadim. Yani arada atlanmis sahnelermi var, veya digerleri hangi ara tesise girdiler vb. cok fazla kopukluk oldu dizide

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Çok farklı ve güzel tadı olan bir diziydi. Eşcinsellik çoğu kişiyi rahatsız ediyor. Ya birinci bölümü izleyip bırakıyorlar ya da o sahneleri geçe geçe zorla izliyorlar ve keyif alamıyorlar diziden.

Eşcinselliği insan doğasına aykırı, saçma bir "sorun" olduğunu düşünen biriyim, o düşüncemden de vazgeçmedim. Ancak dizideki sahnelerden rahatsız olmadım. Homofobik olmakla alakalı olduğunu düşünüyorum
    İnsanda olmayan bir şey olsa insanda görmezdin zaten.
  • Beyler bu diziye başlamayı düşünüyorum. Sürükleyici ve hiç sıkmayan bir dizi arıyorum. Bana uygun mudur?
  • İlk sezonu sıkabilir sadece sonrasi iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne gerek var vaktini bununla harcamana. Çok fazla rahatsız edici şekilde cinsellik var. Zaten saçmaladılar da...
  • 40 yilda bir kaliteli dizi yapan Netflix neden bu diziyi iptal etti ?
  • Vay be güzel bir diziydi

• Netflix'de ne zamandır görüyordum açıp izleyeyim dedim. Birkaç günde bitti hemen. Yarattıkları atmosferi çok beğendim keşke birkaç sezona yayılma imkanı olsaydı.

İptal edilmesine rağmen final bölümünde güzelce hikayenin bağlanmış olması daha çok hoşuma gitti. İptal olduğunu biliyordum ama sonunun bağlandığını bilmiyordum, ilk başladığımda yine yarıda kalacak bir dizi izlemiş olacağım diyordum ama sonunda mutlu oldum.
  • 1.sezonu bitirdim. Dizide hikaye bir türlü oturmadı. Ben pek beğenmedim. İzleyecek varsa, daha güzel diziler var.

• Ne kadar zorlasam da diziyi bitiremedim. 2. sezon ortalarında bıraktım. Hep dizi düzelir ümidiyle devam ettim ama bir hikaye oturmadı. Sevemedim diziyi.

• Yeni bir diziye başlayayım dedim. Bu çıktı karşıma. Hiç yorumlara bakmadan vs açtım. 25 dk içine ne kadar sjw elementi varsa sıkıştırmışlar. Asyalı, hintli, meksikalı, siyahi, trans, gay, lezbiyen , pride dizi sjw elementlerini 25 dkya sıkıştırmaktan konuya giremiyordu bende kapattım. Tahammülüm kalmadı artık bu sokuşturmalara.

• 1) Güzeldi 2) erken bittti 3)aşırılıkları vardı....

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.