Hız en önemli faktör benim için. Bu 3ü dışında birşey önermezseniz sevinirim 3ünden birini ucuza alma şansım var ailevi nedenlerden dolayı
Xperia Arc S kullanıcısı olarak eğer indirimli olarak alacaksan, Iphone 4s derim.
Karizma ve şekil olarak Arc S tek geçerim ancak uygulama ve en önemlisi 2. el fiyatları nedeniyle Iphone 4 daha mantıklı.
Ancak indirim olmaksızın gidip olağan fiyatından alacak olsaydın Arc S derdim.
Kesinlikle 4S hem hızlı hemde uygulama daha çok.
Hız deseydin SG2 tek geçilirdi ama madem görsellikten uzak diyorsun eleyelim. Kardeş bu işin en güzel yanı bir teknosa ya mediamarkete ya da turkcel avea bayilerine gidip 3 cihazı da eline alıp bir incele. İphone4s hızlıdır ama homescreen yok, widget yok, kişiselleştirme sıfır, kısıtlı bir cihaz.Tabikide hızlı olacak haliyle.Asla para vermem Xperia Arc s'in İphone4s den daha fazla özelliği var.Tipi daha güzel birkere.Kamerası da daha iyi.Kim ne derse desin. XL çok güzel ama ekranı o kadar büyükki o ekrana 480X800 hiç gitmemiş.Ekranda resmen pikseller dans ediyor gözüne çarpıyor, tam net pürüzsüz bir görüntüsü yok Arcs ve İphone4s gibi. Ben olsam Sensation XE'ye bakardım ama sen bilirsin tabi gene de.
Benim sormak istedigim bir soru var.Acaba herhangi bir teknoloji magazasina gidip Samsung Galaxy S2`yi inceledeniz mi?Bence gorsellikten o kadar uzak bir telefon degil.Inceligi hafifligi bence basli basina bir karizma.Basta tavsiye ettiklerim, sizin gibi gorsellikten uzak diyorlardi.Fakat ellerine alip inceledikten sonra.Hepsinin hosuna gitti.Sahsen Samsung Galaxy S2 kullaniyorum, hizi kusursuz, performansi kusursuz, tasarimi Sony Ericson Xperia Arc S kadar olmasa da yine de karizma bence.Siz bir elinize alip inceleyin.Ondan sonra karar verin.
Sensation XL gerçekten HTC nin büyük bir saçmalığı olmuş çift çekirdekli telefonların bile demode olmaya başladığı şu günlerde tek çekirdekli telefonunu piyasaya yeni telefonu olarak sürüyor tasarımı ve ses kalitesi gayet hoş ama performans bekliyorsanız kesinlikle fiyatını haketmeyen bir ürün bu yüzden Xperia ARC S i öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Hız deseydin SG2 tek geçilirdi ama madem görsellikten uzak diyorsun eleyelim. Kardeş bu işin en güzel yanı bir teknosa ya mediamarkete ya da turkcel avea bayilerine gidip 3 cihazı da eline alıp bir incele. İphone4s hızlıdır ama homescreen yok, widget yok, kişiselleştirme sıfır, kısıtlı bir cihaz.Tabikide hızlı olacak haliyle.Asla para vermem Xperia Arc s'in İphone4s den daha fazla özelliği var.Tipi daha güzel birkere.Kamerası da daha iyi.Kim ne derse desin. XL çok güzel ama ekranı o kadar büyükki o ekrana 480X800 hiç gitmemiş.Ekranda resmen pikseller dans ediyor gözüne çarpıyor, tam net pürüzsüz bir görüntüsü yok Arcs ve İphone4s gibi. Ben olsam Sensation XE'ye bakardım ama sen bilirsin tabi gene de.