Şimdi Ara

Sens Me Özelliğini Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl kullanılıyor bu sens me özelliği.default ayarlarında 10 tane müzik vardı ben onları sildim şimdi oraya kendim müzik atmak istiyorum media manager programı ile ama nasıl atıcam bir bilgisi olan var mı

tel model : w910i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLoRd_85 -- 4 Ağustos 2008; 20:11:27 >

• up ++
  • yaa harbiden bende sens me yi bilmiyordum sarkıları sıldım sımdı pcden aktarın yazıyor pc suite ile baglanıyorum telefon baglandı gorunuyor media manager da connect phone yazan yerde none diye cıkıyor anlamadım yazılımı güncelledim hatta telefon yazılımınıda guncelledım bir turlu yapamadım sens me nasıl baglanır bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bir zahmet
  • Media Manager ile şarkıları atacaksınız, optionsdan sense me yi açacaksınız, bütün şarkıları sense edip öle atıcak telefona, ondan sonra telefonda kullanırsınız...
  • sens me nedir ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chucky_Horror

sens me nedir ya?

Şarkıları hızlı,yavaş,duygusal,hareketli diye ayırt edio kendisi.
  • k660i de kullanılabiliyor mu sens me?
    media menüsünde yok ama böle bişi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: se(dd)at

k660i de kullanılabiliyor mu sens me?
    media menüsünde yok ama böle bişi..

maalesef, SensMe sadece walkman cihazlarda mevcut. (W910, W890, W595, W902, W705)
  • W960 da da sens me ozelliği mevcut.
  • super oldu yaptım mükemmel oluor :D sony ericson bambaşka
  • şarkıları attıktan sonra sense me ye bastım baya bi şeyler doldu fln ama aynı gene hiç birşey yok sense me de?
  • biri adım adım açıklasa şu işi.
  • saol
  • ya bu sense me telefonu hareket ettirince şarkıyı değiştiren zımbırtı değilmiydi o zaman o neydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denixhan

ya bu sense me telefonu hareket ettirince şarkıyı değiştiren zımbırtı değilmiydi o zaman o neydi?

O "shake control" ya da "salla değiştir özelliği"
  • şu iş yapan biri sırayla nasıl yapıldığını yazsa şuraya çok iyi olur.
  • hocam her yerde rastlıyorum bu sens me nedir nasıl yapılır sorularına tam anlamıyla anlatan olmamış ben kendi çözdüğüm şekliyle anlatayorum.
    Arkadaşlar Telefonu alalı bir ay oldu sens me olayını ilk başta bende tam anlayamamıştım sonra çözdüm işin komik tarafı kendi programına bile ihtiyacı yok
    en ince detayına kadar anlatıyorum;
    Birinci ve klasik yöntem
    Sony Ericsson Media Manager programını açın ilk ekranda music mode kısmındasınız burada üstünde + işareti olan notaya basın yanı müzik ekleme butonuna müziklerin yerini gösterip ekleyin.Bundan sonra müzikleri telefona atmak için 2 yöntem war
    birincisi klasik yöntem
    usbden bilgisayara bağladığınız telefonunuzu gelen menüden Yığın Depolama modunda açıp programın alt ikinci bölümdeki sol üst köşedeki açılır menüden nereye atacağınızı seçiyorsunuz (telefon hafızası yada kart hafızası) sonrada yukarıdan sürükle bırak yaparak dosyaları atabilirsiniz gayet basit.

**İkinci ve kullanışlı yöntem**
    benimki gibi hep böylemi uğraşacaz bunun bi formülü wardır mutlaka diyenler için hatta şarkı hareketliyken üzgün kısmında ne arıyor diyenler için şarkının nereye atılacağına bile siz karar verin.
    Yine Sony Ericsson Media Manager programını açın ilk ekranda music mode kısmındasınız üst menülerden en sondaki settings kısmına gelin burada music butonuna basın gelen ekranda en altta Perform sens me music analysis when music is transferred yazılı seçeneği aktif hale getirin ve altındaki sens me music analysis butonuna basın işlem başlayacak ve listenizdeki bütün şarkıları sens me ye hazır hale getirecek.Programı kapatın. Sonra şarkıları atacağınız medyayı açın (usb,kart okuyucu,bluetooth v.s) şarkıları direk kopyala yapıştır yapın.
    Telefonu bir kez kapatıp açın benimki w910i onda böyle oldu o yüzden diyorum açıp kapatmayınca sensme listesini görmedi.
    Sonrada sensme ye girip çalın olay budur.
    Dahada detayı merak ettim sensme şarkıları nasıl tanıyor diye olay şarkının idtag larında id tagda genre (pop,slow vs. olan kısmı) program tarafından değişiyor telefondaki walkman menüsüde bu değikliklenden sens me olduğunu anlıyor.Tabi bunu winamp yada media playerde göremiyorsunuz onlarda genre other seçili gibi görünüyor.Ben dr tag programı ile farkettim ve şarkıların genre kısmı ÿşP,ÿşO,ÿşU şeklinde bunların anlamı mesela ÿşO hareketli mutlu parçalar çalıyo bazı şarkılar mutlu olmasına rağmen ritmi yavaş diye üzgün tarafına atınca onların genre kısmını değiştirdim ve mutlu kısmına geçtiler.Yani olay budur arkadaşlar şarkı siz nereye isterseniz oraya gidebiliyor.
    bence bu şekilde kullanın kafanıza göre takılın

• Peki bu yazılımın pc için olanı var mı?Mesale winamp eklentisi olarak?
  • hortlayan konu
  • gereksiz bi özellik.bilmesende olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.