Şimdi Ara

Cs go sürekli shift tab ve mouse problemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bugun çok enteresan problemle karşılaştım. dm attım her şey iyiydi. ondan sonra training map e girdim fakat mouse yukarı aşağı çok hızlı hareket ediyor ama sağa sola hiç hareket etmiyor gibi bir şeydi. (sensitivity ile alakası yok) ondan sonra kapadım oyunu geri açtım matchmaking ile maça girdim. bu sefer de ping 500 civarıydı ve sürekli shift,tab yapıyordu . ben kapatıyorum o açılıyor ben kapatıyorum o açılıyor kapanınca da çok kasıyordu yani oynanmaz hale geldi. en sonunda pc yi kapadım açtım girdim oyuna bu sefer de mouse sağa sola çok hızlı yukarı aşağı gidip gelmiyor bile. yani en ufak bir çevirmemde mouse 360 tur atıyor gibi.

    matchmaking den kicklediler bu yuzden de ne güzel lig atlamaya yakındım. bu problem daha önce başına gelmiş olan var mı ? lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim şimdi. bugun pc yi temizledim acaba ekran kartına bi zarar mı verdim diyorum da o zaman da hiç açılmazdı oyun ya da açıldıgı zaman fps problemi vs olurdu diye tahmin ediyorum. hdd girişindeki kabloyu oturtmak için biraz zorladım o olabilir diye düşünüyorum da o olsa sadece cs go da değil masaüstünde bile problem olurdu diye düşünüyorum.







  • https://www.youtube.com/watch?v=E7Lf6yH_Mn4

    video çekip koydum. çok belli olmasa da sestende anlaşılacağı üzere çok az hareket ettirmeme rağmen sağa ve sola çok hızlı yukarı ve aşağı neredeyse hareket etmiyor. training map,crosshair generator gibi maplerde ise yukarı ve aşağı çok hızlı sağa ve sola çok yavaş hareket ediyor.
  • oyunu silip tekrar yüklemeden önce bi up atayım dedim. yok mudur bilgisi olan ?
  • oyunu silmeni gerektirecek bir problem olacağını sanmıyorum, yalnızca configleri sil bir dene. bir de mousepad kullan, masada boya atması veya çizilme varsa sensör sapıtabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claude

    oyunu silmeni gerektirecek bir problem olacağını sanmıyorum, yalnızca configleri sil bir dene. bir de mousepad kullan, masada boya atması veya çizilme varsa sensör sapıtabilir.

    alakası olacağını sanmıyorum. bi maç önce normaldi çünkü atölyedeki oyunlara girince sapıttı. config i sildim yine düzelmedi bende oyunu yeniden yüklüyorum. malum türkiye de insana saygı olmadığı için 3mbit ile biraz uzun sürüyor. akşam 10.30 - 11:00 gibi biter yazarım buraya son durumu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claude

    oyunu silmeni gerektirecek bir problem olacağını sanmıyorum, yalnızca configleri sil bir dene. bir de mousepad kullan, masada boya atması veya çizilme varsa sensör sapıtabilir.

    mouse ile problem olsa masaüstünde vs de olurdu. aklıma ilk başta atolyedeki mapların birileri tarafından hacklenip bizim configlerimizi değiştirdiği falan oldu ama silip oyuna girdim hala düzelmemişti.
  • düzelmemiş hala kafayı yiyeceğim ya :S
  • cs go destek ekibi falan var mı bu konuları pek bilmem steam üzerinden sormam gereken bir yer falan ?
  • Şu dandik oyunu oynayıp da boş yere zaman harcamayın yaw. Yıl olmuş 2016, hilesiz oyun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 24 Kasım 2016; 0:11:26 >
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    oyunu yeniden yüklemeden önce steam klasorunu komple sildin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    masaüstünde problem olmayabilir, sonuçta oyuna girince yük biniyor bilgisayara.
  • Cevaplara bak :) la mause x y ayarı dikey yatay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.