Şimdi Ara

Şenol Hoca Yeni Kitap Çıkartmış [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
11.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav İkizi diye bir kitap çıkartmış. Kitabın %60'ı orta, %20'si kolay ve %20'si zor sorulardan oluşuyor. YouTube kanalında incelemesi var. 30 lira gibi bir fiyatı var. Soru mantığını Karekök ve 345'in ortalaması gibi gördüm. Hoşuma gitti belki 345'ten sonra onu çözerim. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Şenol Hoca Yeni Kitap Çıkartmış [SS]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 1 Eylül 2017; 20:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim eklendi

• Çözümsüz,alınmaz

• Güzel gibi, çözümleri olaydı daha iyiydi
  • Çözümleri olsaydı çok güzel olurdu evet. Ama kitap beni cezbetti. Bilemiyorum.

• kapağı simetriden çalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Hedefiniz 100k-500k arası ise alın , yoksa Şenol Hoca anlatışı yetersiz söyleyeyim de size...

Ne alaka? Behzat gibi bir şey değil bu kitabı alıcaz sadece alırsak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meydan boş kalınca kurtlar türemiş. Kapağa bak birebir aynı f*m ile

• Tasarım çalmak saçma..

• Yav arkadaşlar tasarımdan bize ne, ona takılmayın. İçeriğe odaklanın.

• Gri koçun kitabı yok mu güzel insanlar?

• quote:

O kitabı hazırlayanla, videolarda konu anlatan kişinin aynı olması mesela alaka bağlantısını nasıl kuramadın cidden

Hocam kendisi sonuçta bir öğretmen, zor dediği soru da zordur yani. İnceleme fırsatı bulursam yazarım foruma.

• quote:

O kitabı hazırlayanla, videolarda konu anlatan kişinin aynı olması mesela alaka bağlantısını nasıl kuramadın cidden

Youtubeda 500bin den fazla abonesi olan bir insanın dersi ilk 10k'ya göre mi anlatması lazımdı dimi? Birazcık düşünebilirsen anlarsın fazla zorlama yada boşver.

Adam doğrusunu yapıyor her seviyeye göre anlatıyor. Zeki olan insan zaten videoyu 1.5-2xde izler geçer gayet de verim alır tam bilmediği bir konu ise.

İncelemesi var youtubeda gir bak, gayet de güzel ösym tarzı soruları, sen alma ama senin çok alt seviyende kalır.

Ben bu hocanın videolarını 1 yada 2 kere izledim, hoca hakkında bir şey diyemem ama kitabı güzel.
    Benim demek istediğim bir öğrenci tonguç akademiden bile bir şey öğrenebilir kimse dört dörtlük değil, öyle olsa zaten 1. olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 1 Eylül 2017; 22:21:36 >

• O kadar kaliteli matematik soru bankaları varken sırf bu adamın Youtube kanalı var diye bunu almak
  • quote:

Hocam ben uyarayım şimdiden sonra sene sonunda pişman olmayın , şen*l hoca aşırı temel anlatan birisi , zaten hedefi de iyi derecelik öğretmek değil . Kendi de diyor videolarda en basit şekilde temel attırmaya çalışıyorum diye. Temeli olmayan öğrenciler için iyi bir kanal olabilir ama hedefiniz yüksekse bulaşmayın bence çok pişman olursunuz. Mesela hocalara geld*k , şen*l'dan kat kat iyi anlatıyor ama o da yetersiz eğer derece istiyorsanız . Ben çok izlerdim hoc*lara geldiği başta iyiydi ama sonlara doğru iyice bozdu. Zaten şuan Hoc*lara geldik'in yeni kankaları Sal*m Uns*l gibileri . Sınav sonucu gelince ben keşke zaten az olan vaktimi onla harcamasaydım dedim .

Böyle internetteki hocalardan cidden iyi anlatanları az çıkıyor, iyileri de zaten forumdaki herkes öneriyor konularda.

Ama tabiiki sizin hedefinizi bilemem ama şunu da yazayım buraya çoğu kişi böyle düşünüyor ve hitap etmeye çalıştıkları kitle de bu aralıklara yönelik . Kendileri de belli ediyorlar zaten

Hedefiniz Barajı Geçmekse -> Tong*ç Ak*demi

100K-500k Civarıysa -> Şen*l Hoca

10K-100K Civarıysa -> Hocalara Geld*k

Tabii ki istisnalar çıkabilir ama genel hitap ettikleri ve ulaşmak istedikleri kitleler bu aralık . Sonradan pişman olmayın gençler, biz yaptığımız hataları söylüyoruz ki siz de aynısını tekrarlamayın diye.Cidden iyi anlatan ve onu dinledikten sonra piyasadaki en zor kaynakları bile rahat çözebildiğiniz yerleri tercih edin cidden öğrenmek istiyorsanız.

Ve en önemlisi , LYS sakın boşlamayın , sizi LYS sıralayacak

Eşit ağırlık mezunuyum. Hedefim de 5k. HocalaraGeldik ile ilerliyorum. Hatta notları bastırdım kitap halinde. Videoları izledikten sonra Karekök de çözüyorum 345 de Kösb de. Hiçbiri de bana mısın demiyor. Bence derece istiyorsan da HG izlenir. LYS'ye Ekim'de başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

O kadar kaliteli matematik soru bankaları varken sırf bu adamın Youtube kanalı var diye bunu almak

Ne alaka? Sırf YouTube kanalı var diye mi alacağım dedim?

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Teknofem de gayet iyi bence.

Hg güzel olabilir ama gereksiz goy goy var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 2 Eylül 2017; 9:9:0 >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    gereksiz goy goy var ama biyoloji hocası çok iyi
  • Gri koç eylül ayında senden ne ister adlı kitabını okumadın mı hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eşit ağırlıktaki 5k zaten sayısal ile eşitlemek doğru olmaz ama sayısaldaki 20-30k arasına denk geliyor zaten , o da dediğim aralıkta oluyor. Umarım daha iyisini de yaparsın dostum, ilk 1k filan da girersin belki belli olmaz .

Hocam aslında asıl hedef 1k ama çaktırma. Alttaki mesajda 2015-2016 en iyisi demişsin. Ben eski videoları izliyorum zaten. Teşekkür ederim bu arada başarı dileklerin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 2 Eylül 2017; 11:49:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.